Meillä oli keskiviikkona haalarihölkkä eli meidän haalarien kastajaiset. Kierreltiin ympäri Vaasan keskustaa haalarit jalassa ja tehtiin tehtäviä. Haalarihölkän jälkeen istuttiin iltaa meidän ihanan tutorin luona ja sen jälkeen mentiin jatkoille baariin. Vihdoin tunsi itsensä opiskelijaksi, kun sai pukea haalarit jalkaan ja lähteä niillä opiskelijabileisiin! 😄

Torstai aamuna oli lähtö Triangelille, eli opiskelijaristeilylle. Joka vuosi Triangelilla on erilainen teema ja tämän vuoden teemana oli pikkutuhma. Meillä oli todella hauskaa, oli hyvää ruokaa buffetissa ja aamupalalla sekä matkaseura oli täydellinen! Ollaan kyllä lähdössä heti ensi vuonna uudestaan.

Bloggaa matkapuhelimesta - Nouw:lla on ehkä Suomen paras blogi-sovellus - Napsauta tästä

Likes

Comments

Ajattelin kertoa teille erilaisia faktoja minusta.

1. Olen harrastanut muutaman vuoden jalkapalloa ja seitsemän vuotta jääkiekkoa.

2. Olen opetellut meikkivoiteen käytön vasta ammattikoulussa, eli noin muutama vuosi sitten. Siihen asti sanoin, että se on turha keksintö... 😄

3. En juo maitoa enkä kahvia, hyi molemmat.

4. Yksi suurimmista unelmistani olisi olla vlogaaja. Ehkä vielä joku päivä se toteutuu, saa nähä.. 😉

5. En voi sietää tiskaamista, mutta se on kyllä hyvä keino vältellä koulutehtävien tekoa.

6. Pelkään yli kaiken hammaslääkäriä. Monet luulee, että liioittelen asiaa, mutta siis itken siellä aivan joka kerta..

7. Greyn anatomia on todella lähellä sydäntäni❤.

8. Haluaisin muuttaa joskus Uumajaan, Göteborgiin tai Tukholmaan ja työskennellä siellä sitten hoitajana. Olen myös miettinyt, että lähtisin Ruotsiin työharjoitteluun tai kesätöihin.

9. En ole koskaan ollut festareilla.

10. Olen äitin tyttö❤.

Likes

Comments

Huomenna alkaa arki, kun koulu jatkuu, mutta meillä on koulua vain huomenna ja torstaina eli ihanan kevyt alku. Oon saanut nimittäin unirytmin aivan sekaisin, joten tulee varmasti vaikeata herätä aamuisin. Viimeisen lomapäivän kunniaksi en avannut yhtäkään koulukirjaa, vaan nautin hitaasta aamusta, siitä ettei ollut mihinkään kiire ja lähdin iltapäivällä äitin kanssa shoppailemaan talvivaatteita mulle. Mukaan tarttui pipo ja uusi toppatakki, mutta kengät jäi vielä uupumaan. Toi kylmyys tuli taas aivan yhtäkkiä, enkä kyllä olisi ihan vielä valmis talveen, hyrr.

Paita / Gant , Housut / Aukia

Likes

Comments

Meillä ei ole ollut koulua tällä viikolla, vaan meillä on ollut itsenäisen opiskelun viikko. Oon tehnyt muutaman verkkokurssin ja -tentin pois alta ja alkanut lukemaan anatomian tenttiin. Perjantaina tehtiin myös pieni " syysloma " reissu Lauran ja Sallan kanssa ja lähdettiin yhdeksi yöksi Seinäjoelle. Teki hyvää pieni irtiotto arjesta ja nyt taas jaksaa opiskella hetken aikaa😄..

Likes

Comments