Hejjsaan! Meillä oli eilen koulussa Olutpialaiset eli meidän ykkösluokkalaisten kastajaiset. Meidän teema oli It, eli pukeuduttiin sen kauhuleffan mukaan. Iltapäivä vietettiin Hietasaaressa ja kierreltiin rasteilla, joissa oli erilaisia tehtäviä ja lopuksi meidät kasteltiin vesiletkuilla😂. Illalla me vielä suunnattiin luokkalaisten kanssa jatkobileisiin, jossa meno oli niin korkeella, että huhhuh! Oon niin iloinen, kun pääsin näin mahtavaan luokkaan❤️

Suunnittele blogisi - valitse Nouwin monista malleista tai tee omasi, "osoita ja napsauta" - Napsauta tästä

Likes

Comments

Hejjjjsan kaikille!

Meillä oli keskiviikkona koulua 8.15-16.15, jonka jälkeen kävin Multitronicista hakemassa uuden tietokoneen koulua varten!!❤ Samana iltana oli vielä Welcome home-partyt opiskelijoille. Pidettiin pienet etkot meidän tutorin luona luokan kanssa, jonka jälkeen suunnattiin baariin. Ilta oli tosi mukava ja pääsi tutustumaan lisää luokkalaisiin! Pakko kyllä mainita että mulla on aivan super mukavia luokkalaisia! 😊

Eilen torstaina meillä oli lukuvuoden avajaiset torilla ja siellä oli laulamassa Italobrothers. Tykkäsin keikasta ja biiseistä, mutta meno olisi varmaan ollut parempi, jos porukka olisi ollut pienessä humalassa.😄 Tapasin sitten vielä illalla muutamaa ystävää ja vietettiin rentoa iltaa.

Tänään olen vain ollut kotona ja lepäillyt, kun flunssa on iskenyt päälle. Tuntuu aivan lauantailta, vaikka onkin vasta perjantai.

Likes

Comments

Hei!

Päätin aloittaa blogin uudestaan miljoonatta kertaa, tällä kertaa aijon onnistua! Kirjoittelen kaikesta maan ja taivaan välillä, ettei ole mitään yhtä teemaa. Mutta ajattelin kertoa lyhyesti itsestäni näin alkuun.

Olen siis Malla, kohta 19-vuotias naisen alku Vaasasta. Ole luonteeltani todella sosiaalinen ja iloinen. Valmistuin keväällä lähihoitajaksi sekä ylioppilaaksi. Hain heti kevään haussa sairaanhoitajaksi ja pääsin ensimmäisellä yrityksellä sisää! Koulu alkoi viime viikon perjantaina ja tykkään kyllä todella paljon meidän koulusta ja luokasta😊 Asun toistaiseksi vielä äidin kanssa, mutta siihen on todennäköisesti tulossa muutosta aika pian.. Kuulette siitä myöhemmin lisää, jos kaikki onnistuu.

Nyt on pikku hiljaa aika mennä nukkumaan, huomenna on koulua 8.15-16.15. Toivottavasti kiinnostuitte ja alatte seuraamaan blogiani.


Likes

Comments