View tracker

Pysslat och pysslat är det jag mest har gjort idag. Va iväg till stallet på morgonen och red en sväng och mockade lite, sen när ja kom hem fick ja tvätta av två smutsiga hundar och sen käkade ja lite snabb lunch.  Efter d har ja kånkat ut de stora förpackningarna med min byrå som ska bo i tvättstugan. De ena paketet vägde bara 21 kg medan de andra "bara"  38kg och väldigt otypligt att bära, men de gick. Sen kom pappa och hjälpte mig att flytta in skåpet igen så ja inte skulle repa och ha sönder de. Därefter satt vi ihop ett litet städförvaring i garderoben i tvättstugan. Nu är de bara arbetsbänken och lite annat som ska på plats. Men bänken måste sågas och grejas så den måste ja ha mer tid med. Sen har ja lagt good mat till mig själv nu när ja varit så duktig. Funderar på att göra iordning julskinkan och städa lite innan ja ska ta mig ett avslappnade bad eller film. 

Hoppas ni får en toppen  fredag

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jobbade nu under kvällen en stund och sen  när karl ändå skulle spela data så kollade ja på Day after tomorrow, en skrämmande film om man tänker efter då det handlar om klimatförändringar osv, händer de där... Ja de  går man nog förlorad.

Nu blir de ut och kissa hundarna innan sängdags. Har smort in händerna i olja, jag tvättar händer så mycket nu att ja blir super torr,  hatar att vara torr om händerna.

Imorgon blir de jobb och sen blir de Ikea med mamma.  Vet att de blir några turer, men lampan vi köpte där är de något fel på så måste byta den, sen hade mamma hittat något hon verligen vill ha., så jag och mamma åker iväg och sen käkar vi middag där.

Likes

Comments

View tracker

Folk har anmält sig kräksjuka hemma så jag blev hemma, jobbar lite ikväll dock men annars så blev ja hemma. Kanske lika bra, för idag är de verkligen en dag jag inte orkar eller vill någonting alls. Men ja har ändå varit ute på 50 min promenad i morse och ute och kasta frisbee för en stund sen med hundarna, andra maskinen tvätt är igång och snart klar, va in till apoteket en snabbis för ja hade inga p-piller kvar idag så va tvungen att åka iväg.

Sjukt trött och hängig är vad ja är idag och vill ingenting, de ja vill är att sambon ska komma hem och slänga sig i soffan med mig och glo på film, de e det ja kan tänka mig. 

Jaja nu ska ja vila lite och knäppa igång ngn skit film så som ja kan sova till. 

Likes

Comments

I helgen har de mest gått i hundens spår, massa bus och lek och träning, långa promenader.  Så mysigt med en helg där ja har avsett en massa tid med dom.

Dessutom idag har vi hunnit med adventsfika med chrilles släkt och mina föräldrar.  Julskinka, glögg, kaffe, te, julmust, lussebullar, pepparkakor och en massa prat och skratt. Mycket mysigt!
Nu har vi haft häng i soffan efter middagen och alla har åkt hem och bara halvslummrat till lite och slappat. Nu blir de att byta om och dra upp renoveringstapet, sen blir de nog ngn serie innan hopp i säng. 

Hoppas ni haft det kanon denna helg.
Nya tag imorgon med jobb och annat som hör vardagen till.

Likes

Comments

Allt är klart nu på toan uppe och de känns grymt. Den blåa färgen är borta.  Skönt att få sätta sin egna smak i väggarna.  Nu är det biorumnet och tvättstugan som är kvar. Jag har börjat i tvättstugan med att kasta ut klädskåp och satt in en torktumlare och snart kommer en bänkarna åka ut när ja hittar nya snygga och smartare förvaring.  Biorummet är det som tar längst tid såklart,  det är mer som ska fixas där.. Men där inne är väggen målad, listerna har ja börjat måla nu åker ena renoveringstapeten upp ikväll så de är klart oxå.  Ska blir skönt när det är klart så vi kan slappna av sen en stund. Men som alla säger man blir ju aldrig klar i ett hus.  Men ja kan känna när de e klart känner jag mig nöjd ett tag med dom rummen vi gjort.  De e ju ändå  typ då 5 rum typ som då är omgjorda. Klädkammare, toaletten, tvättstugan, Biorummet och lite i datarummet. Sen är de ett jobbigt projekt kvar och de e trappen. 

Likes

Comments

Det gick så bra så igår, så de va så skönt!

I kväll är ja solo hemma, utan karl och inga hundar, ska passa på att spela musik och sätta på mig de mysigaste kläderna och måla listor bara och äta matlåda. 😊

Idag är första dagen av 20 som ja ska testa back on track. Ska blir spännande och se om det blir något underverk för min stackars ländrygg. Håller tunmar och tår att de funkar. Idag ska ja ha den på mig i 4 timmar samma sak under de första 2-3 dagarna sen ska ja ha den 8 timmar helst mer om dagen i 20 dagar innan ja kan utfärdara om de funkar. Ja hoppas de verligen!

Nu ja fått i min lite lunch så nu ska ja packa ihop här hos kunden och dra iväg till nästa.  Ha en toppen dag hörrni!

Likes

Comments

Vaknade knappt till när hjärtats klicka ringde i morse och när han gick upp.. Däremot strax efter att han gått (antar jag)  så vaknade jag med ett ryck va super stressad... Allt som ska hinnas med idag!  Brandskydds gubbarna kommer idag och vi ska lägga ut nyckln fick ja höra när hjärtat pratade i telefon med dom..  Inget me de tänkte ja de fixar väl han... 
Men så kom ja på de att han har inte ställt upp någon stege och ja har heller ingen aning om vart han har ställt den, inget nr till dom heller som ja ska kontakta så dom vet vart ja lägger nyckeln eftersom de ligger i mina händer nu... Kommunikation va är det? Ja bara kände att ja har så mycket på mina axlar ändå om dagarna med hundvakt, hur ja jobbar, hundmat, middag till oss, inhandling till oss privat och firman. Så ja tänkte att han kanske kunde fixa de här med Brandskyddana att de är fixat och klart. Ja måste erkänna att efter ett ja började jobba ännu mer än va gjorde innan vi flyttade till huset så har kommunikationen mellan oss blivit allt sämre, så får vi ju inte ha de. Men han jobbar till och med extra och jobbar över osv att vi knappt har någon tid. Sen håller vi på med lite renovering här hemma som ni sett tidigare att efter maten så är de sånt som gäller. Igår hann ja pyssla med mitt inne i renoveringen innan han kom hem så ja hann ja laga mat medan han kunde måla väggen därinne, vi käkade och sen va ja tvungen att sätta mig vid datorn och jobba resten av kvällen. Sen en snabb puss som god natt,! Såhär kan vi ju inte ha de ska hålla mellan oss. Nu sticker han iväg på kurs onsdag till fredag och sen jobbar han lördag. Nä, såhär kan vi inte fortsätta. Jobbet, visst de är en energi tjuv och tar väldigt mycket tid för en flera dagar i veckan, men lever man i samboförhållande måste man jobba lite på de när man kommer hem från jobbet oxå. Vi har inga barn men vi har två hundar som tar ganska mycket tid och planering precis som barn. Dom ska lämnas och hämtas från hundvakt,  planering med hundvakter, mat, lek, bus, träning,veterinärbesök osv. Ibland är tiden knapp men man gör alltid sitt bästa, ja kan säga att ja lägger ner så otroligt mycket tid till mina älskade hundar så dom får de dom  behöver och har de bäst!  Även om ja jobbet får lida ibland så kommer mina hundar först. Ibland får jag själv lida 😂

Jaja nog om sånt, men skönt att skriva av sig lite.  Nu vet ja att ja måste ta tag i det här så får vi kämpa tillsammans. 

Idag är de lite allt möjligt och kaos faktiskt.  Ingenting är planerat förutom att ja ska fixa ögonbrynen och ögonfransarna på salong.  Sen måste ja åka och jobba, förbereda allt till Brandskydds gubbarna, packa in allt i bilen jag ska ha till en storstädning, kbt möte och jobb ikväll. I allt de här är de oxå 1 timme promenad med hundarna och ev. Möta upp en tjej som ska köpa en Hatthylla av mig. De är mycket hit och dit idag! Men de ska nog gå bra. 

Nä, stiga upp och göra frukost åt mig och hundarna,promenad med dom och börja packa in i bilen med allt som behövs. 

Hoppas ni får en superbra tisdag!

Likes

Comments

Gick upp en halvtimme före klockan och gick på en promenad med hundarna, de e så fint fast de egentligen bara är översvämning så är de vackert just där jag går med allt vatten och solen går upp där och fullt med svanar.  Väldigt härligt att vakna upp till denna vy när man knappt har vaknat till liv trots att man är påklädd och uteklädenra är på så kan de ta en stund vissa morgnar att vakna.  Idag har de varit otroligt fint väder.  Ja har inte kunnat vara ute lika mycket som jag velat då de va jobb och veterinärbesök slm väntade. 

Nu ska ja sätta mig och jobba lite framför datorn då jag har märkt att de är lite fixa som ja inte hann med i helgen.

Likes

Comments

Åh,  idag har det kommit! Det jag längtat efter! Inre haft en mascara på flera veckor då ja inte hittar ngt bra eller inte helt enkelt kommit så långt att gå till en affär och köpa en.  Ja sminkar mig aldrig i stort sätt men mascara brukar jag ändå använda. 

Nu har jag (på black friday) beställt serum gör mina ögonfransar som jag haft tidigare och som har funkat väldigt bra och en mascara som va i okej pris och som många rekommenderade åå hemsidan.  Så nu är de bara att kolla om man själv uppskattar den som alla andra gjorde. 

Likes

Comments