Idag åkte vi hem från Nykvarn, har hunnit med hur mycket som helst idag här hemma. Klippt häcken, klippt gräsmattan, tagit bort alla löv från häcken som blev en del, lyckades springa mina två km, tvättat och tvättat och återigen tvättat.

Igår va en mysig dag/eftermiddag, vi höll på på gården i Nykvarn och sen bastade vi och glodde sen på Wall.e (ursäkta stavning)

Ja skulle inte ens springa idag utan bara ta min dagliga promenad med hundarna, men när ja kom till spåret så ville benen springa och ja lyckades springa mina små 2 km. De har nu ökat varje gång ja sprungit vilket svinkul!

Imorgon är de fullt ös med jobb. Nu är grillen  igång och hamburgare ska de bli! Gott gott!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Midsommarafton har glidit förbi och midsommardagen har börjat. Hoppas ni alla haft en helt fantastisk dag. Vi hade det väldigt lugnt och skönt. De känns som vi inte gör annat än att myser nu för tiden. Men kanske är de lite så just nu.

Men hundarna bada och simmade, vi käkade gott, drack gott, skrattade, pratade allvar, pratade strunt, lekte med barnen, lekte med hundarna, spelade kubb och grillade. Vi fick käka inomhus i år de ba kallt och började regna smått. Men maten smakade inte illa för det!

I natt har de regnat något så enormt, sen blåste det en del. Grannen här ute hade fått hela sina partytält omkullblåst. Såg ut som de gått i 1000 bitar dessutom. Tråkigt! Deras stolar låg överallt på gården. Annars har som haft en hejdundrans fest 😀

Nu ska ja upp och käka lite frukost! Äntligen börjat folk vakna.. Ja har gått en 45 min promenad medan alla sovit. De va helt dött här på både ungar och vuxna.

Kör lugnt i trafiken om ni ska ge er ut

Likes

Comments

Kommit in i en bra fas i träningen så igår trampade jag på en pinne som gick rätt igenom sulan på skon och rätt in i min häl, ungefär 1 cm in... Sjukt jäkla ont och nu måste ja gå på tårna för att de ska kännas okej, hälen är lite svullen och de e ju som blåmärke. Ja hoppas snart vara igång igen, imorgon ska ja ändå försöka gå vanliga rundan på 40min på morgonen även om de går lönsamt. Ja blir så himla trött i foten och de benet som är friskt. Man belastar ju helt knasigt.

Imorgon är de sista dagen jobb för denna vecka och ja längtar verkligen! Ska bli så skönt! Några dagar ledigt, dessutom är de midsommar. Hoppas på åtminstone uppehållsväder så vi kan va ute.

Vad har ni för planer för midsommar?

Nu är de dags att lägga huvudet på kunden och lite sömnen slå ner i mig. God natt!

Likes

Comments

Vilken fantastisk helg ja haft! Även om inte allt blev som tänkt så blev den ändå toppen. I fredags blev de bara en lugnt och härlig fredag, i lördags jobbar jag en stund. Sen drog vi på middag i sthlm, de va otroligt mysigt och gott. Vi skulle bada tunna men de tog så lång tid att få den varm så de vara bara karlarna som bada.

I söndags hjälpte ja en kompis och tömma hennes förråd och sen va ja hem och bara hade så himla bra. Satt ute på altanen med sambon och spelade spel, och bara hade så mysigt. Satt ute hela kvällen sen. Vi gick inte in förrän 22.00 typ och började göra oss redo för att gå och sova. Man fick sån semester feeling.

Imorse va ja upp tidigt och tog en löparrunda på nästan 2 km, 1.9.

Nu är ja på väg till jobbet och sitter på färjan över till vackra Yxland.

Hoppas ni får en fantastisk dag idag!

Likes

Comments

Vaknar upp, känner att de fredag, hela kroppen har fredagsfeeling. Det känns skönt och ja va glad, planerade dagen! Men.... Så kom ångesten! Denna förbaskade ångest som varit alltför påtaglig de senaste dagarna/veckan! Snälla ångest, ja ber dig! Har aldrig bett dig komma men oj så många gånger ja kastat iväg dig, för att ja är stark! Men ja orkar inte vara för stark så många gånger under en vecka med någon dag med vila! Låt mig andas, låt mig finna styrka och ordna upp innan du sätter klorna i mig och drar ner mig i golvet! Det gör ont, fruktansvärt ont. Ni som lever med ångest förstår nog va jq menar.

Ja hade sett fram emot den här dagen, fredag och allt. Men bara när dagen gått 40 min så blev de tungt i bröstet, svårt att andas och hjärnan går på spinn med massa konstiga tankar och ja kan inte stoppa de! Ngn snurrar på den i all världens fart och ja kan inget göra. Men ja ska försöka ta mig upp ur sängen och i led hörlurar och starta denna dag med pw. Ja måste och sen måste ja till jobbet. De kommer bli jobbigt men ja är stark och kostar det!

Nu tar vi tag i fredagen hörrni!

Likes

Comments

Mycket jobb idag men de har gått bra. Ryggen har hållt och det är alltid alltid ett plus i vardag, framförallt när ja har jobb.

Igår va vi på två timmars promenad och gick förbi ett naturreservat där det växer  orkidéer. Så vackra och speciella!

Ikväll är jag hundvakt åt Bamse och Solei. Alltid denna söta valp är ju så fruktansvärt söt! Lilla filur, mitt hjärta smälter. Men jorå hon har hyss som alla andra valpar, de ska gudarna veta. Dom blir snart hämtade och då ska ja bums i säng.. Under kvällen har ja fått de mesta gjort ändå, så jäkla mycket tvätt som skulle sorteras och vikas... Gud va man samlar på sig tvätt hörrni!
Jaja... Imorgon är de äntligen fredag och ja jobbar, sen ska ja fixa ögonbrynen och sen middag med bästa barndomsvännen. Ska bli så himla mysigt!

God natt hörrni och hpppas ni har en fin kväll!

Likes

Comments

Ni har säkert förstått att ja har lite problem med kroppen lite då och då? Ryggen är inte alls som de ska alla gånger och problem i musklerna i benen som ömmar. Ingen har hittat något konstigt på mig så rönken dröjer! Ja försöker allt ja kan för att orka jobba osv. Leva ett så normalt liv som möjligt! Ja har dessutom varot sjukskriven för depression och ångest (utmattningssyndrom) och har sjukdomen endometrios. Som ni förstår så vill min kropp inte alltid vara mig till lags. Jag har absolut inte de värsta som man kan ha, ja vet många som har de värre och man läser om de och man hör om de på olika vägar. Ja är rätt så skonad i jämförelse med mångas berättelser. Så de vill ja säga att jag vet att ja inte har värst.

Jag försöker oftast hjälpa till gott ja kan, jag försöker jobba så mycket ja orkar och lite till, ja försöker få hemmet att se okej ut invändigt så man känner sig hemma när man kommer hen från jobbet. Hatar när de e är stökigt och allt ligger rörigt och i oordning. Ja tvättar, hänger tvätt, ser till att hundarna har mat, att dom aktiveras och klorna klipps. Ja försöker se till att vi har mat hemma. Det är mitt ansvar. Ja försöker oxå plocka här hemma, försöker hålla en viss ordning på alla nycklar till kunder, bilar och hemmet. Ja försöker äta nyttigt och komma på en träningsform som passar mig, eftersom ja inte är ett stort fan till träning. Men ja känner att de behövs!

Nina sambo klipper oftast gräset och nu tänkte ja att ja skulle va snäll och klippa gräsmattan så han slipper, då vi har en gamla sliten gräsklippare som egentligen har sett sina bästa dagar, men den klipper ändå väldigt bra MEN... Den har ingen drivning. Alltså de som gör att den går framåt självmant. Utan man måste dra och putta. De e satans jobbigt vill ja meddela men ja vill verkligen göra detta för min sambo som får stå ut med mig och mina humörsvängningar. Nu är ja lite rädd att ja inte ska klara av att klippa hela. Axeln ömmar efter bara första raderna. Suck... Men ja gjorde ändå några till... Men de e bra tungt. En ny drivning till denna gräsklippare skulle kosta 1400 kr och de e inte värt på vår gamla. Och de har varit mycket inköp till huset då vi flyttade in i oktober förra året.
Ja känner mig så otroligt hjälplös. Ja vill ju underlätta för honom men är rädd samtidigt att ryggen ska kollapsa!
Måste avbryta, helvete vilken stor geting sol just flög in! De låter som en motor som flög in och stor som en fågel! Hualigen om den sticker till... Ghaa...
Okej.. Tillbaka!
Känner ni så att ni ibalnd vill överraska eller på ngt sätt hjälpa till med något som oftast er partner gör men att kroppen säger ngt helt annat? Hur löser ni det?
Ja vill att han ska ha någon "användning" av mig och att vi ska hjälpas åt här hemma. Han jobbar ju mer än mig så de e ju inte mer än rätt att ja ska hjälpa till här hemma. Ös mig med tips och råd och hur ni själva gör i denna situation. Förstår er partner er?

Jag har lätt att sätta rejält höga krav på mig. Just för att ja vill... Ja känner mig duktig, vilket ja faktiskt gör när ja lyckas?

Jaha om man ska ta sig ut igen en sväng med gräsklipparen. Kämpa! ✊✊

Likes

Comments

Visst har jag sett att dom börjar sjunga på sista värsen.. Men inte ännu! Inte haft dom särskilt länge men dom va billiga, men många mil är satta under denna sula. Men nu är dom paj! Skit oxå! Måste hitta nya!
Har inga andra att gå i som är bra nog för fötter, rygg, axlar, ben! Suck!

Nu blir de iallafall jobb en stund. Ha en toppen dag!

Likes

Comments

Efter ett litet klagomålsinlägg vill ja sägs att i morse minsann gick ja upp och faktiskt sprang en runda och de va unkna frukost. Dessutom efter ja sprungit så gick ja powerwalk. Alltså va har hänt med mig? Ja ska verklogeb försöka hålla de här nu. De känns så jäkla bra och ja vill verkligen få de här till en rutin nu. Men efter två dagar så... Njea, kanske inte ska sätta för höga krav och mål ännu. Mitt mål är ju att komma motionsspåret runt inom detta år! De e ju bara 2.5 km men jäklar vilka branta backar de är sista längan... Dom är jobbiga att gå till och med. Men fortsätter ja såhär så klarar ja det! Ja ska och ja vill, bara mitt problem med mina ben inte återkommer. Håller tummarna!

Nu blir de kvällspromenaden med hundarna. När de sen är dags för sängen så är rena lakan, ja har duschat! Är de inte de en av de bästa känslorna? Att lägga sig ren i en ren säng och va nöjd med dagen som varit?
Den känslan skulle ja vilja ge alla! De e ju så fantastiskt! Även om de är en liten grej för oss så är de en enorm grej för andra.

Likes

Comments

Nu tänkte ja spotta ut lite som ja stör mig rejält på.

1. Munstycken till vissa dammsugare!
Helt ärligt, några av mina köra kunder har precis köpt en ny dammsugare. Man tycker ju att nya dammsugare sk vara väldigt bra och utvecklat sånt man saknat på de äldre modellerna. Men... Många nya dammsugar har munstycket som "suger sig fast i golvet" de blir trögt att dammsuga och tungt! Detta är ju mitt yrke så denna munstycken och dammsugare är rätt viktiga, men de e ju inte skönt för något när det blir "trögt" att dammsuga.

2. För mycket reklam på radion! "vi berättar det om en liten stund" och de dröjer för länge innan man måste sluta lyssna tex, först reklam, sen låt och sen kanske. Ja förstår ju att dom vill hålla på en spänning men...

Det är vad ja kommit på just för tillfället. 😊

Likes

Comments