Hej på er! Vill första börja med att önska er en trevlig fredag, hoppas att ni har det bra där ute. Har ingen aning om vad jag vill skriva om, men jag får väl komma på något (haha). Igår började det snöa här hur är det där ni befinner er? Snöar det på flera ställen än Göteborg? Skriv gärna en kommentar under inlägget och berätta. Vad händer i helgen för er då? Min kille kommer hit i helgen och då ska vi dels fira min systers födelsedag och sen ska vi iväg och käka och gå på bio för att vi firar 5 år ihop på söndag men firadet får bli på Lördag då det passar bättre. Vi ska se "50 shades darker" (efterföljaren till 50 shades of grey) om ni har sett den så vet ni vilken jag menar :-P Det skall bli väldigt roligt. Ni får gärna tala om hur ni vill att upplägget på bloggen skall vara, skall jag slänga ut ett inlägg varje dag eller mer sällan. Och då kommer det bli i såna fall mer allmäna inlägg och blir det mer sällan blir det mer planerade ämnen i inläggen. Skriv en kommentar här under inlägget så underlättar det en hel del för mig. (Om ni vill såklart) Nu har jag inget mer att skriva så ni får ha en riktigt trevlig helg och ta hand om er. Kram från mig. <3

  • 7 readers

Likes

Comments

Vill verkligen be om ursäkt för att jag inte har skrivit något på mer än en månad!! Jag glömde helt enkelt bort inloggningsuppgifterna. Men nu är jag tillbaka. Hoppas att ni alla har det bra där ute. Igår var jag på vårdcentralen för att få en remiss för min ångest (som jag skrev om i ett tidigare inlägg) men det är inte så enkelt som man tror. Om någon därute har erfarenhet kring sånt här får ni gärna höra av er. Finns på de flesta sociala nätverken. Nog om det. Vill berätta er en sak, jag och min pojkvän ska till sommaren flytta ihop. Lite nervös är jag faktiskt. Men det kommer bli bra. Nu har jag ingenting mer att berätta. Ville bara ge er en uppdatering hur allt är osv. Kram på er så länge.


Likes

Comments

Hej på er! Ber om ursäkt att jag inte har skrivit på ett tag, det är så mycket som händer hela tiden. Hoppas allt är bra med er. Snart är det jul! God jul på er förresten. Blir nog ett kort inlägg denna gången men jag ville egentligen bara säga: GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR TILL ER ALLA!

Ifall jag glömmer att skriva.


Ha det riktigt bra så hörs vi! :-)


Kram Malin

  • 10 readers

Likes

Comments

Har inget speciellt o skriva förutom att jag har köpt en klänning inför jul, vad tycker ni? :)

  • 23 readers

Likes

Comments

Dagens inlägg kommer inte handla om något speciellt. Hur har ni det där ute i världen? Med mig är det bra. Vad har ni för intressen? Mina är mest: familjen, djur, lyssna på musik, dator mm. Har ni någon dröm där ute? Om ni vill kan ni lämna en kommentar här nedanför och framföra den. Min dröm just nu är att kunna dansa latinamerikanska danser: salsa,bachata,mambo osv. Jag skulle säkert kunna lära mig om det inte vore för mitt aningen dåliga självförtroende. Det blir nog bra. Hoppas ni har haft en bra helg. Min helg har varit helt ok. Nä nu måste jag nog sluta för ikväll. Ha en fin kväll/natt. Kram på er! :)

Likes

Comments

Hej!
Ledsen om det dröjde lite med ett nytt inlägg men jag har inte kommit på något vettigt att skriva.

Alltså jag är ingen expert eller så, däremot så har jag det senaste året lidit av ångest som kommer och går. Senast igår fick jag en lätt ångest-attack när jag väntande på bussen i vårt lokala köpcentrum. Ibland blir jag så trött på mig själv. Det finns så mycket jag vill göra men rädslan för att få ångest är för stor och även att jag har sviktande självkänsla gör ju inte saken lättare. Kan tycka det är svårt att passa in ibland, bara för att jag inte vill dricka mig redlös så är jag väl ingen dålig människa? Om jag överhuvudtaget överlever genom att åka en buss som är fullsatt så är jag stolt över mig själv. Jag vill inte betraktas som en tråkig människa som bara sitter hemma, men jag är den jag är och kommer föralltid förbli sådan! Är rätt ny i blogg världen så ni som är mer kunniga får gärna komma med idéer på vad man ska skriva osv. Hoppas ni har det bra där ute, vart ni än befinner er. Ha det gott så länge!


Kram Malin :)

Slängde in en liten selfie också :-P

  • 36 readers

Likes

Comments

Hallå på er där ute! Jag är en 23-årig tjej från Partille utanför Göteborg. Bor i en satellitlägenhet (vilket betyder att man har en egen lägenhet men att man har tillgång till personal i stort sett dygnet runt) Har diagnosen ADD för er som kanske känner till det. Men förut det så är jag en relativt glad tjej som tycker om att lyssna på musik, spela the sims, umgås med min pojkvän och familj. Har en fantastisk lillasyster på 2,5 år som jag beundrar mest i hela världen. Har även två fantastiska kusiner som också betyder väldigt mycket för mig. Kommer inte på så mycket som jag kan berätta som är intressant men om ni vill veta något får ni gärna skriva en liten kommentar under inlägget om ni vill!


Kram så länge.


Malin

Likes

Comments