Kanelbullens dag igår, och jag testade på att göra veganska kanelbullar för första gången och mhmm vad gott.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag är det rygg på träningsscheman, och jag är fruktansvärt taggad. Kanske därför jag har varit vaken sen klockan 05:00 och inte kunnat somna om!?

Hur som haver - igår va det två veckor sedan op. och jag tillät mig att äntligen köra ett riktigt dunderpass på gymmet. Jag är så motiverad, och det är så härligt att äntligen kunna gå till gymmet och tycka att det är fantastiskt igen.

Likes

Comments

Tänk att få ha den turen att dela sitt liv med världens mest fantastiska människa, som ställer upp i vått och torrt och gör allting för mig - min fantastiska pappa.

En heldag i huset, rensat alla skåp och lådor i köket, fyllt kylskåpet och köpt en blomma som jag ska försöka hålla vid liv.

Likes

Comments

Idag är det torsdag, alltså dagen innan jag tar mitt pick och pack över gränsen och flyttar tillbaka till Sverige, Karlskrona och mitt lilla Kättilsmåla. Det är med skräckblandad förtjusning jag flyttar hem igen, jag är både glad och ledsen. Glad för att jag äntligen kommer att kunna umgås med alla dem som betyder mest för mig, att äntligen kunna dricka kaffe hos farmor och farfar klockan tolv var dag, och att äntligen få va med pappa var dag igen, min allra bästa vän. Men det känns ändå trist, att lämna en såhär fin stad som jag känner att jag inte riktigt hunnit utforska än, att lämna alla man lärt känna här, som förmodligen inte kommer finnas med i mitt liv för all framtid, med vissa undantag vill säga. 

Vad som händer i Sverige återstår att se, just nu ska jag nog bara försöka vara ledig ett tag, och ta hand om mig själv och försöka komma underfund med vad jag vill göra med livet. Jobba, eller kanske plugga? Eller varför inte resa? Man har så mycket planer och tankar i huvudet på hur man vill ha det, men man vet inte riktigt säkert på hur man ska ta sig dit. Jag tror det är viktigt att man bara stannar upp ibland, och försöker att ta hand om sig själv, och det ska jag göra nu. 


Likes

Comments