View tracker

Lyxig måndag med min Ayla som kom o muntrade upp mig i min skolpanik, vi fixade klart mitt tal inför nästa vecka så nu är det bara att öva!

Idag har jag ont i huvet pga suttit på lektioner med myror i brallan, efter skolan drog jag och Oli till Java och pluggade vidare men i mycket mysigare miljö och med kyckling/mozzarella focaccior att trycka samtidigt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 19 readers

Likes

Comments

View tracker

Om en vecka åker vi till Mexico och ingen är gladare än jag!! Däremot klagar jag då rakt inte på vad som hänt hemma dem senaste dagarna.

Puss o kram på er.

  • 27 readers

Likes

Comments

View tracker

Av olika anledningar.

  • 85 readers

Likes

Comments

Jag vet inte. Det är väl lite så jag känner ang allt just nu.

Jobbade på match i fredags, i baren på Kent i lördags och gick ut för att fira Olivia lördagkväll. I går var jag på Strömsholm och kollade samt hjälpte Lotta inför SM-final. Hon o Fia slutade nia.

Idag är jag tom.

  • 162 readers

Likes

Comments

Oooh yes!!

Jag har mått dåligt hela helgen, men idag är jag fullproppad med positiv energi och adrenalin. Älskar att tävla, älskar att vara på tävling med min familj, älskar att träffa mina gamla och nya hästvänner. Att min fina häst avslutade året med 100% felfritt detta meetinget var ju inte heller så tokigt.

Oliver (min styvbror) hjälpte mig i helgen och det gjorde det hela så mycket lättare. Framhoppningen gör vi så bra tillsammans, diskuterar det bästa möjliga för hästen och inga utsvävningar, håller oss till vår plan.

Banan var jag extra noggrann med idag då jag tyckte att den verkade lite tekniskt svår. Talrikast lite med min klubbkompis Daniel som alltid kommer med goda råd och vet vad som jag bör göra för bästa resultat. Taktikade också omkring lite med mina kompisar Alva och Moa, dem är båda jätteduktiga så tänkte att det säkert smittar av sig, hahaha.

Var så glad efter dagens 120, det må vara en mini prestation, men för mig betydde just den här rundan så mycket. Jag tyckte att jag red bra och den känslan vill jag avsluta med i år. Mycket har hänt det här året och trots toppenresultat på större tävlingar hela våren så har upphållet från tävling nu under sommar och höst, satt sina spår.

Min sommar i Tyskland tröck ner mig i fotsulorna och jag kände mig världssämst och ville helst aldrig mer rida då någon såg.

Den här rundan är också viktig just för att jagvinte mår bra. Jag behöver få hjälp igen och jag vet inte när jag kommer att tävla nästa gång.

TACK FÖR DEN HÄR HELGEN, glädjen är tillbaka!!!!!!!!!!!!

  • 244 readers

Likes

Comments

Jag grinade mig till sömns av olika anledningar. För att jag är besviken på människor, besviken på ödet och besviken på mig själv. Fast egentligen kanske det var för att jag var trött, haha.

Inatt drömde jag massor och imorse var jag mega svullen i kroppens alla körtlar. Kände mig lite svag för att ta mig till skolan. Och lite oförberedd över den kommande redovisningen idag.

Nu har jag gjort klart redovisningen så kanske åker till skolan så jag får det gjort. Mår inte som en prinsessa dock så väntar på den goda fen i Askungen, "bibbidi bobbidi booo".

Skulle ju tävla i helgen. Men jag vet inte om jag har krafter för det. Alla krafter går till andra saker som att slåss mot mina tumörer 24/7.

  • 292 readers

Likes

Comments

Jag har varit på magnetröntgen för att kolla upp hjärnan, halsen, nacke. Känns skönt att ha det gjort. Extra skönt var det också att mina fina vänner var med, jag är kan göra sånt själv, det är inte det. Grejen är bara att jag slipper känna mig ensam.

Jag är till och från svullen i körtlarna i kroppen, det brukar bli så då mina tumörer växer. Idag var jag jättesvullen under tungan då jag vaknade.

Jaja, that's life även om det känns lite drygt att allt går runt, runt.

Igår tävlade jag och Jim för första gången på länge. Vi åkte till Högbo och gjorde en 110. Kändes bra men rev ett hinder.

Det bästa med lovet som börjat idag är iallafall att min lillasyster är hemma igen. Hon ska stanna i Gävle hela veckan och det gör mig såå glad.

  • 414 readers

Likes

Comments

Kul på jobbet igår med massor av nya arbetsuppgifter och ansvarsområden, jag älskar verkligen att jobba. Längtar mer och mer till då det blir vardagen på riktigt. Förstå att gå till jobbet, ha kul OCH TJÄNA PENGAR! Det är därför jag vill ha ett jobb som jag tycker är kul.

Men det är lite klurigt att veta var man ska börja. Det finns så många olika saker som jag skulle kunna tänka mig att jobba som.

  • 444 readers

Likes

Comments

Det är lite mycket nu, men det känns faktiskt ganska positivt. Det får mig att springa ifrån det onda, typ.

Igår var det hoppträning, gick jättebra och är så nöjd med fina hästen. Hackamore är hans melodi minsann.

Idag har jag pluggat, varit med på tv, ätit sushi med vän och hälsat på Bosse (hunden som bott hos oss och varit våran till nu) med min Cajsa. Cajsas mormor och morfar har tagit sig an honom och det känns skönt att veta att han har det så bra.

Imorgon ska Elise hjälpa mig med att rida Jimpa så att jag hinner jobba efter skolan. Heja heja.

  • 462 readers

Likes

Comments