Header

Thrifting, tips, haul

Var på södermalm och gick en vända genom de second hand butiker jag gillar mest med en vän. Blev en tur mellan Humana Mariatorget, siv & åke, emmaus, Recycling the Rainbow pop up store( där all vinst går till rfsl newcomers❤) och slutligen Humana skanstull.

Ringen med vingar är från Humana skanstull som blev min för en tia och den turkosa är från Siv & Åke.

x

Likes

Comments

outfit

Adidas keps
Choker - H&M
Skjorta - Humana mariatorget
crop top - Monki

Fishnets & ripped highwaisted jeans - H&M
Vegan dr martens
- SHOCK

Var på uni för att värva folk till våran kårförening måndag kväll och detta var den dagens look.

x

Känner mig lite väl träffad av den här affischen som sitter i mina vänners kollektiv haha.

x

Likes

Comments

bullet journal, want

Var inne på matton i sthlm för att kolla på Leuchtturm 1917 anteckningsböckerna, hade endast sett de på tumblr och pinterest förut. De är så fina! Just färgen "emerald" är liksom min färg. Saknar mitt turkosa hår lite när jag ser den. Detta är en liknande nyans som min Teal Kånken ryggsäck. Ville ha en prickad i storlek A5 och just den jag ville ha fans ej inne och var slut i central lagret så de skulle beställa den åt mig o ringa när de vet när den kommer. Står på deras hemsida att det är leveranstid 20-30 dagar så får nog vänta lite. Jag känner ändå att det är värt då det verkligen blir det perfekta blocket för min bullet journal.


Leuchtturm 1971 dotted A5 journals kostar 175 kr hos matton. Ganska pricy men det blir ett kreativt sätt att anpassa sin egen journal, och de "färdiga" almanackorna i butikerna kostar ändå minst 150 och det är alltid ngn detalj som inte stämmer med dem. Blocket är 249 sidor, men med en "egenritad" bulletjournal kan en också "pausa" och "hoppa" under ledigheter eller tid en inte använder den utan att det blir tomma "slösade" sidor.

Likes

Comments

haul, outfit, selfie

Har tittat efter en svart enkel keps från Adidas ett tag o i deras butik på Hötorget var det halva priset på just den modellen jag sökt.

Keps funkar även på vintern tillsammans med en varm hoodie med stor bra luva och halsduk. Med keps blir inte heller ens lugg förstörd i blåst/snö/snöblandat regn o de andra trevliga typerna av väder här i Sverige...

Är osminkad som 99.9% av all tid.

Outfit:

Adidas keps
Sweater Monki
Ripped jeans + fishnets H&M

Nedre bilden

Americanino denim jacket
Halsduk Monki
Ripped jeans från H&M
vegan dr martens från shock

Likes

Comments

what's in my..., personligt, tips

Äntligen har jag möjlighet att posta detta inlägg, ok dagsljus brukar alltid hinna passera innan jag fått tummen ur att plåta bilder till dessa inlägg.
Jag är en snål jävel och bloggar o fotar allt med min telefon så antar att allt är lättare att läsa därifrån? Och att bilderna mer ok ut där.

Använde köksborden i våran korridors kök som bakgrund.

Får inte nog av what's in my bag foton på instagram,flickr,tumblr,pinterest och bloggar samt yotube. Har gjort djupdykning igen och här är vad jag har med mig nuförtiden när jag ska hemifrån huset.

Väskan är en gympapåse från Nike en vän gav till mig.

Har hakat på det populära organiseringsättet för väskor genom att sortera upp saker i mindre necessärer / pouches.


Har ännu inte skola än så uppdaterad version när det drar igång lär komma då. Döpte detta inlägg till #1 för det lär komma många fler.

Förvarar polaroidkameran i necessären med holograph fabric.

Uppifrån och ner

Polaroid instax neo classic mini 90
Hörlurar Urbanears "plattan"
Holographic pouch - H&M

Mini drawstringbag - Monki
Kakao talk friends mini pouch
gift from South Korea
Care bears keychain pouch
Gift from Japan

Baby wipes, because cheaper than regular wetwipes haha.

Vad jag de mindre pouches jag har i väskan

I mörkturkosa kakao talk pouchen
Lipstick of the day
(I'm aware of that JS is an asshole)
Mirror by dotsandswirls

Carebears pouch

Extra headphones
Pillbox with medication and vitamins
Non-vegan nyx matte lip creme London
lighter, röker ej dock
Teal bobby pins from monki
10 Sek coin (~1€)

I don't always carry this but if i know i will be away for a while and might have to wait alot i'll bring this.

Drawstringbag - Monki

Sketchpad

Current (and first ever) crosstich work
It says
"Jag tänker så mycket ibland är det allt jag gör"
Lyrics by ji nilsson 💙

Black fine liner

Mechanical pencil

Napkins

Tampon

Painkillers

2 korean beauty samples, 1 sunscreen 1 moisturizer

A tea bag

Looks alot but doesn't weigh much. I usually use my teal kånken but these days I've reached for this one.

Starting this year I'll do favorites posts at the end of each month.

Taggar några bloggar jag gillar att göra what's in my bag tag:en.

@sarabrahm @koreaadventures @potatismos
och @MartaKristin

Här kan ni se min förra what's in my make up bag. 

 
Vad är era must haves i väskan?

x

Likes

Comments

tips, bullet journal, want

2017 är här och har sen länge planerat att skaffa en planner/almanacka/någonting så jag kan hålla ordning på allt. Under den sista tiden av 2016 printade jag ut "kalenderblad" "calendar printables" som var som stora rutnät så hade jag en liten kvadrat per dag att fylla i tasks i. Det hjälpte mig väldigt mycket att hänga med i all läsning på universitet och mina betyg blev högre men det är nog ett sammanlagt resultat på många olika saker.

Efter att ha sett den här Youtubevideon blev jag väldigt inspirerad att prova bulletjournaling.
Jag tänker gå till matton butiken här i stockholm för att se om de har dessa inne de Leuchtturm 1917 blocked med prickat papper. Jag ser fram emot att kunna göra en egen exakt layout och lägga till egna extra rutor för sånt som jag själv tycker är viktigt att hålla koll på.

Jag har under sista delen av 2016 haft ett block som jag varje kväll skrivit ner minst 3 bra saker som hänt den dagen eller 3 saker jag är tacksam för. Positiva saker helt enkelt. Vissa dagar är det svårare än andra men det har hjälpt mig mycket och att titta tillbaka på småsaker som jag annars kanske glömt.

Förutom daily tasks så tänker jag ha ngt slags utrymme för det ovanstående varje dag. Vissa kallar ngt liknande för "gratitude log" i sina bullet journals. Så det tänker jag ha plats till och så ska jag även hålla koll på vilka kdramas jag ser/vill se. Ser just nu på weightlifting fairy kim bok joo och jag älskar den så mycket! Var länge sedan jag såg ett så bra drama!

Detta inlägget introducerar nu min nya kategori bulletjournaling men fokuset kommer självklart fortfarande vara på outfits och smink här.

Är det någon av er som provat bulletjournaling? Vad tycker ni? Och vilka saker är viltigast för er att keep track av?

x

Likes

Comments

smink, cruelty free, skin care

Har velat prova de här lipbalmen länge nu och idag inne på lyko såg jag att de sålde 2 för priset av 1! Gav den ena till min partner. Är så jävla kallt i stockholm just nu.

Har inte hunnit använda dem sålänge än men gillar den röda so far, men färgen som blir är verkligen superdiskret. Jag går osminkad 99.9% av tiden men använder alltid läppbalsam så den ytterst lilla färgen blir trevlig.

Hurraw är både veganska, raw, organic och crueltyfree (cf).

Luktar och smakar väldigt gott. Gillar de so far. Vill en ha lite billigare grejer rekomenderar jag att köpa crazy rumours lip balm från iHerb som också är cf och veganska och finns i roliga dofter. Upplever Hurraw som lite krämigare dock.

x

Likes

Comments

Gör jag ngt annat än att prova kläder jag önskar jag ägde och tar foton i dem? Skulle vilja ha ljusblåa kimomo jeans men de fanns inga 28:or inne så provade en liknande modell. Broderidetaljen är kul men skulle nog tröttna på den. Gillar inte hur vida byxbenen är nertill heller. Dör för jeans med fishnets under.

x

Choker - monki
Croptop - H&M
fishnets -Shock

Likes

Comments

outfit, tips

Bild min partner tog. Bar halsduk och mössa från monki, 2nd hand americanino denim jacket med trasiga jeans från H&M och veganska dr martens från shock. Gympakassen är Nike. Har både polo och en hoodie under jackan och tjocka dubbla strumpor i skorna.

x

Likes

Comments

outfit, Thrifting

Provade världens drömmigaste fodrade jeansjacka idag, men den fick ej följa med mig för har redan en fodrad jeansjacka som jag burit hela vintern so far.

Levi's fodrad jeansjacka - Humana 2nd hand
Silvana Imam official merch hoodie

x

Likes

Comments