Hej alla!

Gott nytt år på er! Har ni haft ett bra nyår? Det har jag! 
Min dag igår spenderades med Patrik, osminkad och icke iordninggjord i joggingbyxor och t-shirt, trots fin inköpt nyårsklänning i spets. Den låg kvar i väskan, men dagen/kvällen/natten blev sjukt bra ändå, bättre än jag förväntat mig, så det känns bra!

Idag blir det en seg dag, med tv-tittande och sällskapsspel. Börjar bli hungrig, så får nog ta och laga mat. 

Puss på er!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har nu bivit tillräckligt frisk för att ta tag i mitt tentaplugg (som jag borde gjort för länge sen) men inspark och sjukdom har kommit i vägen!

Men nu är det full fart som gäller, har 4 böcker + skollag och läroplaner att lära mig tills på måndag. yay.

hugs and kisses

Likes

Comments

Vill rekommendera Taryn Southerns nya "mini"serie: The Single Life, den är ganska rolig.
Länkar första avsnittet, gå in på glamour magazine för att hitta resten.

with love 


Likes

Comments

Hej alla!

(om det nu är någon som läser när jag har varit inaktiv så länge!)

Jag har flyttat (igen) och bor nu i Jönköping och ska studera på HLK (högskolan för lärande och kommunikation) till förskollärare. Jag har flyttat till en nybyggd studentlägenhet på 28 kvadrat, jättefin är det. Mina kära föräldrar hjälpte mig en hel helg för att jag skulle komma iordning och slippa bo med en massa flyttkartonger. Så nu har jag bara en enda liten flyttkartong kvar som inte är uppackad.

För exakt en vecka sen började skolan, med en massa information och nya lärare, kursmaterial och studiegrupper etc. Efter att ha haft några få föreläsningar så känner jag verkligen att jag nog har hittat rätt, det verkar vara jättekul och alla är sjukt snälla.

Nollningen har varit en av de bästa tiderna i mitt liv. Vi började i måndags med stadsvandring och fadderhäng. Hela dagen var mest en nervös blaj-dag, där alla bara försökte hitta sin plats bland alla nya och lära känna så många som möjligt. På kvällen gick vi till akademien, studenternas nattklubb. Där har vi spenderat många kvällar, och det är helt underbart kul. Det har varit många oförglömliga aktiviteter, såsom sjukamp, nattuppdraget, LOK-dag och många timmars häng i hälsoparken.

Jag har haft en underbar tid, och varit med på nästintill alla aktiviteter hela förra veckan. Faddrarna är helt underbara, allihopa. Och jag tror att jag har hittat några bra vänner redan nu, som jag hoppas att jag kommer att få behålla.

Har gått och blivit sjuk, och missat de senaste två nollningsdagarna. Men imon kör jag hur jag än mår, för då är det slutsittning, och den vill jag verkligen inte missa!

 

Hugs and kisses
With love

 

Åh, nu taggar vi så, på HLK
Åh, för vi har längtat så
På insparken då, ska vi vinna
SKÅL!


Likes

Comments

Tröttnade på att inte ha någon bebis att sy ett babynsest till och gjorde en förminskad version, ett kattnest. Katten är nog lika nöjd som jag!

Likes

Comments

Här komer en sen uppdatering av vad jag skrev på tåget i fredags när jag åkte (läs flyttade) till Lund! iih!

Nu sitter jag på tåget. Det är väldigt läskigt och jag vet inte riktigt hur jag ska klara mig själv. Nu ska jag klara mig utan mamma och pappa, kunna laga mat själv, tvätta,diska och städa. Alldeles själv. Det känns väldigt väldigt läskigt. Inte otäckt, men läskigt. Det är väldigt tur att jag har Andreas att komma till, att jag inte ska iväg långt bort helt själv. Nu har jag iaf någon som hjälper mig med det som är jobbigt.

Ni får mer uppdateringar sen!
pusspuss

 

Nu är det några dagar sedan, och jag har börjat komma tillrätta här. Visserligen har jag en bit kvar tills det, men det är ändå väldigt roligt. Spännande roligt. Bara att hitta rätt är ett äventyr, tacka vet jag Google Maps. Jag vet inte hur folk klarade sig innan man hade en mobiltelefon. (kanske var så att folk fick bättre kartor, haha). Imon ska jag på min andra föreläsning, nu börjar allt på riktigt! Litteraturen är införskaffad, och med den även bibliotektskort, passerkort, busskort, och självklart min nya dator och telefon!

Nu ska jag börja med att renskriva mina anteckningar från förra föreläsningen och titta till mina nybakade muffins. Vi hörs snart! (Förhoppningsvis ^^)

 

with love

 


Likes

Comments

Sitter nu med min nya telefon, Windows 8, en HTC 8S. Förhoppningsvis kommer det att innebära fler blogginlägg och bilder. Bra vah? ?? jag hoppas att ni kommer att uppskatta det lika mycket som jag!!

Likes

Comments

Sytt mina första muddbyxor idag. Grön krossad velour och svart mudd från Stoff och Stil, plus lite rutigt stretch-tyg från lokal tygaffär. Mönster ur Ottobre -4/11.

 

Jag är mycket nöjd, får se om dem passar min lilla kusin. Dock är dem lite smalare är vad jag tänkt mig, och ev lite för långa.. Tror att jag får rita ett eget mönster istället!

Likes

Comments