Hej på er! Jag har varit hemma i Sverige och i Gävle i snart en vecka nu. Skönt men ändå jobbigt på många olika sätt. Känns skönt att få träffa vänner och familj såklart men jobbigt att bo hemma igen med tanke på att jag är så van att bo typ själv i ett hus. Så det blev en stor omväxling att komma hem till ett hus och bo tillsammans med 5 till istället för att bo med bara Jesper.. så en del av mig längtar tillbaka.Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej! Idag har det börjat komma lite snö här i Sarpsborg. Jag var ut en sväng och kan säga att det börjar bli riktigt kallt här också.

Likes

Comments

1an // 2an // 3an

Klickade precis hem detta från Nelly, hoppas verkligen skorna passar. Allt är från höstrean.

Likes

Comments

Nikeskor köpta för ett tag sedan på stadium. Älskar dom! HÄR

Hej! Sitter just nu och kollar på yt, samtidigt som jag kikar runt på massa fina kläder på nätet. Blir så sugen på att beställa hem något.

Ska ta och ringa ett samtal nu angående jobb och sen måste jag ta och städa samt tvätta. Får se om jag ska ta mig ut i finvädret sen också. Har sett att det är vinter och massa snö hemma i Gävle, här är det ingen snö än, strålande sol och blå himmel. Hoppas ni får en fortsatt trevlig måndag!


Likes

Comments

Hej på er! En trött söndag och jag ligger och kollar runt på dessa bilder på pinterest, drömmer mig bort lite. Skulle verkligen vilja ha en lägenhet i denna stil.


Likes

Comments

Hej! Här ovanför ser ni bild på vårat hus samt några bilder som är tagna den första månaden vi bodde här. Det är så fint här! Huset ligger på en höjd vilket gör så att man ser ner över staden.Likes

Comments

Hej! Känns väldigt ovant att skriva här igen, nästan så att jag glömt bort hur man gör hehe. Det var ju mer än ett år sedan nu så det känns lite konstigt att bara börja skriva här igen, typ som att ingenting har hänt. Men som ni vet så har det såklart hänt en hel del sen sist, så mycket att jag inte ens tänker ta och skriva om det här, just nu.

Jag tänkte istället ta det från där jag är nu. Jag bor numera i Norge i en stad som heter Sarpsborg, tillsammans med Jesper som jag nu kan kalla min sambo, efter ett helt år på distans så har vi flyttat ihop vilket känns hur bra som helst. I sommars fick Jesper kontrakt med Greåker (innebandy) så vi bestämde oss för att flytta hit på obestämd tid för att jobba och spela innebandy, kort och gott.

Ha det så bra så länge, kram!

Likes

Comments

Hej på er som fortfarande tittar in här! Som ni märker så har frånvaron varit väldigt hög den senaste tiden.. Sist jag blogga så hade jag precis fyllt 18 år och sommarlovet hade precis börjat. Nu befinner jag mig i mitten av denna regniga sommar och jag längtar bort till värmen så som många fler.. Vill så gärna åka till solen, skaffa mig en hyfsad bränna till skolstarten och försöka ta det lite lugnt haha. Sen sist jag blogga har jag hunnit med att umgås med fina vänner, mycket festande och roliga kvällar har passerat. Två veckors sommarjobb har jag även hunnit med så nu mår kontot bra och jag kan kanske unna mig något. Ni får ha det så bra så länge så hörs vi nästa gång!

Likes

Comments