Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Äntligen börjar det bli lite vårväder ute och jag önskar jag kunde hinna njuta av det mer innan det blir kallt igen haha. Men det blir mycket jobb när man jobbar på 3 olika ställen. Två jobbpass på H&M är iallafall avklarade och just nu ligger jag i sängen och ska snart sova. Imorgon blir det ett pass på leklandet 14-19.30 så det blir en liten sovmorgon, måste ändå gå upp i hyfsad tid för att få lite träning avklarad. Det är de som är bra med sena jobbpass, att man kan börja dagen med träning. Så det är ungefär såhär dagarna ser ut för mig, jobb, träning och sova..

Likes

Comments

Hej på er! Tog ledigt från jobb idag för att fira lite påsk med familjen, för sen blir det jobb hela helgen. Jag började dagen på gymmet, bästa starten på dagen så det fick bli rumpa och ben idag. Snart ska vi åka iväg till mina kusiner för att grilla, hoppas ni får en bra dag!

Likes

Comments

Hej på er! Tänkte att jag skulle ge lite nytt liv i bloggen och vi får väll se hur länge det håller i sig den här gången. Jag kommer inte skriva varje dag utan bara när jag känner för det. Hoppas ni vill kika in ändå.

Idag har jag bara varit hemma, tvättat och diskat gjort sånt som jag inte hinner göra när jag annars jobbar. Anton sov här inatt så vi har myst i dag, jag gjorde pannkakor till frukost och just nu sitter vi och kollar på film. Imorgon blir det jobb för min del 11-16, så ett kort pass, sedan blir det träning med tjejerna.

Likes

Comments

Hej på er! Jag har varit hemma i Sverige och i Gävle i snart en vecka nu. Skönt men ändå jobbigt på många olika sätt. Känns skönt att få träffa vänner och familj såklart men jobbigt att bo hemma igen med tanke på att jag är så van att bo typ själv i ett hus. Så det blev en stor omväxling att komma hem till ett hus och bo tillsammans med 5 till istället för att bo med bara Jesper.. så en del av mig längtar tillbaka.Likes

Comments

Hej! Idag har det börjat komma lite snö här i Sarpsborg. Jag var ut en sväng och kan säga att det börjar bli riktigt kallt här också.

Likes

Comments

1an // 2an // 3an

Klickade precis hem detta från Nelly, hoppas verkligen skorna passar. Allt är från höstrean.

Likes

Comments

Nikeskor köpta för ett tag sedan på stadium. Älskar dom! HÄR

Hej! Sitter just nu och kollar på yt, samtidigt som jag kikar runt på massa fina kläder på nätet. Blir så sugen på att beställa hem något.

Ska ta och ringa ett samtal nu angående jobb och sen måste jag ta och städa samt tvätta. Får se om jag ska ta mig ut i finvädret sen också. Har sett att det är vinter och massa snö hemma i Gävle, här är det ingen snö än, strålande sol och blå himmel. Hoppas ni får en fortsatt trevlig måndag!


Likes

Comments

Hej på er! En trött söndag och jag ligger och kollar runt på dessa bilder på pinterest, drömmer mig bort lite. Skulle verkligen vilja ha en lägenhet i denna stil.


Likes

Comments