I helgen är det Möllers tivoli här i stan och ikväll tog jag, Matheo och hans mormor en runda där. Det första M gör när vi kommer in på området är att börja digga och dansa till musiken vagnen. Han var helt fascinerad av allt och pekade på allting. Han ville åka allt men när vi väl skulle gå på en karusell blev han tveksam och backade ur. Lite små rädd var han nog. Efter ett tag gick han själv fram till en karusell och ville åka. Smal och smidig som jag är fick jag glatt följa med. Det blev en karusell som gick runt och runt och runt... Matheo älskade det men jag blev helt snurrig i huvudet. Märks att man blivit äldre och absolut inte uppskattar snurr och fart längre. Inte för att där var speciellt mycket fart i just den karusellen, men snurret räckte gott och väl för att denna mamma skulle bli yr i huvudet.

Tänk att jag och Matheo har åkt hans första karusell tillsammans. Det var så himla roligt att se han så glad och han vinkade glatt till mormor varje gång vi åkte förbi henne. Lilleman har 2 biljetter kvar av sitt åkhäfte så vi får ta oss en runda imorgon igen så pappa Gustav också får vara med.
Vi tackar mormor för en super mysig kväll. Nu nannar lilla hjärtat gott och jag har intagit soffläge. Gustav jobbar och är inte hemma förrens kl 23.00.
Ha en fin fredagskväll på er!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments