Ja, då har vi kommit till den dagen då vi gått ut med att vi ska bli tvåbarnsföräldrar. Vi ville egentligen vänta några veckor till men eftersom min mage är stor som om jag nästan gått halva graviditeten redan så valde vi att berätta idag. Det har varit tufft för mig att jobba och försöka dölja det. När där kommit in människor i butiken som man känner/vet vem det är så har jag snabbt tagit några galgar med kläder och hållt framför mig och låssats att jag hänger om för att ingen ska se haha.
Men nu är det slut med det. Skönt!

Som när jag väntade Matheo så har jag mått piss, kass, värdelöst. Mellan vecka 7-10 låg jag pall i sängen. Kunde knappt ta mig upp, kräkte om vartannat och fick inte i mig någon mat. Nu har det gått några veckor sen det värsta slutade men känner ändå mig illamånde och vissa dagar kräks jag fortfarande. Men som tur är har jag fått Lergigan Como utskrivet så det tänker jag knappra så länge jag behöver. Tacka gud för dom tabletterna vetja!

Bara tanken av att Matheo ska bli storebror och vi ska få ytterligare ett barn gör oss helt pirriga i kroppen och vi båda är så lyckliga. Tänk att vi som haft oddsen emot oss står nu här och väntar vårt andra barn. Jag blir helt tårögd bara jag skriver det.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Då var vi tillbaka i vår lägenhet igen efter en vecka i hus hos Gustavs föräldrar. Varje gång vi bor där när dom är bortresta så blir det en liten wow-upplevelse att vi verkligen kommer ha det såhär om 1 år. Vi kommer kunna springa ut och in på somrarna i vår trädgård, ingen kånkande med vagn upp och ner från trappor, att ha en massa utrymme och framförallt att M får eget rum. Vi kommer ha ett stenkast från havet, natur nära, hästar en bit ifrån som M älskar, dagis kommer vara 30 meter från vår hem. Sa jag att vi längtar?

När vi kom hem märke vi att Matheo saknat alla sina leksaker. Han tjöt av glädje och sprang runt här hemma. Alla gosedjuren fick sig en stor kram och puss. Han är bara så underbar.

Inskolningen fortsätter nästa vecka och imorgon blir det halvdag från 9-12. Han ska vara dör alldeles själv för andra gången. Han har verkligen varit så duktig. Ingen gråtande alls och det gör en så glad och det borde vara ett tecken på att han tycker det är roligt och trivs.

Nu ska jag hålla kväll med min kära sambo. Lilla M sover redan efter en hel eftermiddag hos Sara och Viktor utan vila.

Likes

Comments

Alltså denna lilla kille har fångat mitt hjärta. Idag körde jag in till BB för att hämta hem Savannah och Elton. Jag fick en sjuk känsla i hela kroppen när jag kom in på BB. Där låg jag för bara ett år sedan. Det kändes jätte konstigt att vara där utan min lilla älskade lilla bebis. Jag susade förbi alla i super fart för jag vill komma fram till rummet där hon låg... och bara det - Kunna susan förbi snabbt i en BB-korridor. Sist man gick där kändes det som man hade hela världen i underlivet, tungt, smärtsamt och långsamt. 

Jag hade tagit med mig Matheos babyskydd, jacka och mössa som Elton skulle få låna. Overallen som dom hade med sig var alldeles för stor. Vi gjorde samma sak, vi hade verkligen bara förstora kläder till Matheo. Men inte kunde vi veta att han skulle vara så liten.

Ikväll ska jag åka hem till Savannah igen och få mysa med Elton. Träffade honom bara lite snabbt i onsdag och nu blev det inte tid för mys. Matheo ska såklart också få mysa med honom men han har blivit lite snuvig så han får mysa hemma med sin pappa ikväll.

Likes

Comments

Nu skäller folk på mig för jag inte bloggar längre. Jag vet inte varför jag tappat lusten för det just nu. Det är ganska mycket som händer i vårt liv just nu så det är mycket som kommer i skymundan. Men något jag jag vill dela med mig om är att jag blivit moster. En söt liten Elton kom till världen den 11/1. Har inte känt en sådan stark kärlek till någon som inte är mitt eget barn. Lilla E ska jag älska och vara vid hans sida genom hela livet. Vår älskade lilla Matheo har fått en kusin. Det ska bli så spännande att se dom växa upp tillsammans. Älskade pojkar. Just nu vill jag bara att dom ska komma hem så jag kan få gosa med mitt lilla Gudbarn.

Likes

Comments