Vi svävar på rosa moln! Vi njuter av att vara fyra i familjen. Det är L Y C K A !

Just för tillfället har jag inget annat att skriva om mer än kärlek, lycka och att jag är så otroligt tacksam över livet och att det har gett mig två helt underbara barn.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag är vår älskade Ebba 4 dagar gammal. Men det känns som hon funnits med oss hur länge som helst. Allt känns liksom som att det är såhär det ska vara, som en självklarhet.
Storebror Matheo och lillasyster Ebba.

Idag kom min farmor på besök och även Ebbas morfar. Går var moster Savannah här och bonusmoster/morbror Alexandra och Andreas. Vi har verkligen tagit det lugnt med besöken och försöker njuta till fullo här hemma som komplett familj istället för att ha en massa besök. Gustav är ju bara hemma i 2 veckor nu och vi vill suga ut vartenda liten sekund av dom här veckorna tillsammans. Vi förstår ju såklart att alla vill träffa henne men har valt att inte ha mer än ett besök om dagen och vissa dagar inga. När Matheo föddes så var det besök non-stop hela tiden. Denna bebisbubbla som man lever i är helg underbar. Tänk att man har så mycket kärlek att ge. Inte visste jag att man kunde älska två barn så otroligt mycket. Trodde jag hade nått kärlekstoppen när vi bara hade Matheo. Jag visste inte hur jag skulle kunna älska någon annan så högt som jag älskar Matheo. Men jo, det går!
Denna enorma kärlek. Helt obeskrivlig.
Min familj, mitt allt.

Likes

Comments

Äntligen får jag äran att presentera lillasyster Ebba!
Hon kom torsdagsnatt kl 00.05, den 11 Augusti.
En förlossning som var snabb, intensiv och väldigt smärtsam. Just nu lever vi på rosa moln och njuter som bara denna denna underbara bebisbubbla. Ska berätta mer sen men just nu får det bli detta inlägg. Matheo vill klappa henne hela tiden och hjälpa till. Både jag och Gustav kan bli helt stumma ibland och bara titta på våra barn och verkligen säga till varandra - tänk att vi har två barn, två helt underbara barn! Vi är lyckligast i världen.
Min lilla familj är komplett.
K Ä R L E K !

Likes

Comments

Tänk att bredvid dessa två underbara människor kommer där ligga ytterligare en underbara liten människa. Snart bli familjen komplett och ingen längtar mer än vi!

Idag när vi kom till förskolan så var där en jätte söt liten kille som sa till mig:
-" Har din bebis inte kommit än. Den har varit där inne jätte länge"
Åh, ja lille vän jag vet. Det känns som jag varit gravid så himla länge.
Efter jag varit inne på Matheos avdelning och lämnat honom mötte jag denna lille killen igen i kapprummet som går på en annan avdelning. Han plockade upp mina skor till mig så jag slapp böja mig och frågade om han fick lov att känna när bebisen sparkade. Självklart svarade jag och han tog sin lilla lilla hand på min mage. Såklart vill loppan inte göra något väsen av sig och då klappade han magen och sa "hon sover nog gott där inne"
Alltså hur söt får man lov att vara?
Denna killen kan inte vara mer än 4 år. Så väluppfostrat och fin liten kille. Mitt hjärta smälte.

Likes

Comments

Då är det nedräkning - 6 dagar kvar till BF!
Hur mår jag?
Jag kan säga som så att det är sista gången jag är gravid. Puh! Jag kan inte förstå de som skaffar 5-10 barn. Då måste dom verkligen ha en bra graviditet varje gång. Jag håller på att få kramp, panik och snart vill jag skrika rakt ut. Det är tungt, hon ligger konstigt, jag kan inte röra mig. Sammandragningar kommer allt mer tätt. Mina lungor kan knappt längre ta in luft. Ja ni fattar, och jo man får visst lov att klaga när man gravid. Nä, det är ingen sjukdom men det kan väl ändå vara jobbigt och tungt?

Vi är verkligen lyckligt lottade att vi blev gravida trots att det skulle bli svårt. Så jag känner mig dum att yttra mig om att jag har haft två jobbiga graviditeter och klaga. För visst borde jag bara knipa igen och vara glad att det gått? - det finns ju faktiskt dom som inte kan få barn alls.
Men jo, jag tänker faktiskt bara skrika lite just nu för att få ur all frustration som denna graviditet har burit med sig
Okej, ett, två, tre....
-AHHHHHHHHHHHHHHHH, puh.

Igår var vi inne på specialistmödravården igen för att kolla lillans position och undersöka livmodertappen. För tredje veckan i rad ligger hon rätt med huvudet neråt. Duktig älskade flicka. Min livmoder tapp hade mjuknat lite och kommit fram en bit så överläkaren gjorde en hinnsvepning på mig. Fy fy fy fy!
Mer säger jag inte. Jäklar.
Men nu är även det gjort iallafall. Vi har även fått tid till igångsättning om inte lillan väljer att komma innan dess. Men eftersom hon är lika envis som sin mor tror jag inte hon kommer titta ut en dag tidigare än vad hon behöver.

Här är en liten halv smickrande bild på mig i vecka 40.
Inget passar, allt är klumpigt och allt sitter tajt haha.
Snart får vi äntligen träffa vår prinsessa och familjen bli komplett.

Likes

Comments

Tänk att detta är min familj. Tänk att jag fått världen bästa sambo, världens underbaraste son och vi väntar med spänning på vår älskade lilla dotter. Jag kan kategorisera mig själv som rikast i världen utan tvekan. För många är materiella ting och dyra märkes prylar viktigt - deras definition för lycka och rikedom.
För mig är min familj det dyrbaraste jag har och bara jag får ha dom vid min sida är jag lyckligast i världen. Inga pengar i världen kan göra mig lycklig, det är ni som gör det - min fina familj!

Likes

Comments

I torsdags tog vi oss en liten tur till hallgården för mysfika och titta på djuren. Olivia, Freija och Sanne följde också med. Stället är verkligen super mysigt men en aning överskattat. Det kryllar av folk, få djur denna gången fanns där 2 kaniner och 2 geter. Lite halvtråkig tycker jag. Dom borde ha mer djur för barnen skull. Matheo älskar djur.
Men vi hade det iallafall hur mysigt som helst trots allt. När vi skulle köra hem tyckte Gustav att vi skulle dricka mer kaffe, så vi alla åkte hem till oss och barnen fick bada.

Igår blev det grill och spelkväll med några av våra fina vänner. Som vi älskar dessa underbara dagar och kvällar. Barnen var glada, vädret var strålande och alla på topphumör. Vi är så tacksamma att få ha så underbara vänner i vår närhet och vi håller hårt om er alla.

Bilder från fredagens galej.

Likes

Comments

Än en gång blev jag överraskad med en babyshower. Jag är så tacksam för att jag har så fina vänner och familj som engagerad och fixar detta till mig.
Ni är guldvärda, bäst ni. Denna gången gick allt i rosa💗
Så himla spännande att få en av varje.

Likes

Comments

I måndags åkte vi in till Busfabriken. Olivia, Freija, Ola och Sanne följde också med. Efter allt flyttade och massa annat som ska göras så har våra familjemåndagar sett lite annorlunda ut och vi har inte kunnat busa och leka med Matheo så mycket som vi velat. Så nu tyckte vi det äntligen var dags för Matheos favorit ställe och snacka om att han blev lycklig när vi körde in på parkeringen på Busfabriken.
- "jaaaa" (och tog upp händerna i luften)

Vi hade så himla roligt. Eller jag hade så himla roligt av att se allihopa leka och springa runt som barn och tjuta av glädje. Dom vuxna tyckte det var minst lika roligt som barnen om inte roligare. Jag fick snällt sitta i en skön soffa och titta på när dom busade. Jag önskade att jag också kunnat klättra och leka. Men snart så är jag tillbaka i min vanliga kropp med min lilla flicka i famnen. Det är så fint att se när Gustav leker och har så roligt med sin son. Alla gick verkligen in för det för barnen skull och det gjorde mig så glad. Matheo var så svettig och hoppade sina glädje skutt hela tiden.
Detta ska vi göra om snart igen med våra fina vänner.

Likes

Comments