B A L I , GoPro, Mobilbilder

Trapporna är långa och branta, husen ligger nästa på varandra på den sluttande bergsväggen, stigarna är smal och kurviga. De blir en labyrint in bland de små warungsen och restaurangerna.
Genom en liten klippspringa kan du se havet och solen på andra sidan, det är även om du passerar denna bergsprängare som du kommer till blir point beach.

Dagen idag har vi spenderat på Bluepoint beach, att hitta dit var inte helt lätt, men där var väldigt mysigt och fint!

De blev en lunch på Nalu bowls, åt en helt magiskt god aciabowl med massa god topping! Tanken var att vi skulle surfa idag men vågorna är helt galet stora här mellan 2-4 meter.

Kvällen spenderade vi på Singel fin, som är en beach klubb här. Härlig stämning, god mat och goda drinkar blev ett perfekt avslut på denna dag.

Kramar Mallan

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

B A L I , GoPro, Mobilbilder

Godkväll!
Igår anlände vi till Binging beach, men har nog hamnat på ett hotell lite utanför, eftersom vi inte är några erfarna moppeförare är de inget vi ger oss på här häller...

Vi gav oss ut på en kvällspromenad och hamnade på the Imposseble beach, och fick se en magisk solnedgång!

Vi bor i en bongalow, tillsammans med spindlar och mygg, invirade i våra myggnät och sovlakan.

Vi bestämde oss idag för att besöka Dreamland beach trots att vädret inte var något höjdare, vi låg under parasoll och regnet droppade, ganska lugnt och skönt till busslaster med japaner gjorde oss sällskap på stranden.

De blev lite mycket för oss så vi bestämde oss för att gå tillbaka, det tog ju inte mer ön en kvart med bilen, men efter två timmar var vi fortfarande inte framme, och insåg att flippflopp kanske inte var de Beata alternativet av skor. De visade sog att vi gått 7 km, då kol även vår räddande ängel som körde oss till...

Drifter cafe där vi åt en magisk lunch!

Tio minuters promenad från kafét och hem kände vi att vi ändå klarade av, tills vi insåg att vi hade hamnat på fel väg, det blev istället ett kort strand besök för precis när vi lagt oss kom regnet.

Ikväll ska vi ta taxi till "centrum" och äta kvällsmat, förhoppningsvis även shoppa lite, innan vi sen tar taxi, hem igen för att sova, imorgon ska vi upp tidigt för att byta hotell och by. Hoppas på bättre väder då!

Kramar Mallan

Likes

Comments

B A L I

Risfält, yoga, vatten fall och vulkan bestigning bjöd Ubud på men även en hel del shopping, bland annat dessa klänningarna

Nu sitter vi antingen på båten eller i taxin påväg till Uluwatu!
Hoppas allt är bra med er där hemma, kramar Mallan och Emmy

  • B A L I

Likes

Comments

B A L I , GoPro, Mobilbilder

... nere på botten här är de toppen titta och njut!

Vilken förmiddag de har varit, snorkel tur till turtle heven

vi hittade även nemo!

Precis när vi kom in från vår snorkeltur så kom åskan, resten av dagen har därför spenderats i en hydda på stranden!
Imorgon åker vi tillbaka tillbaka till Bali och Uluwatu!

Kramar Mallan

Likes

Comments

B A L I , GoPro, Mobilbilder

Efter en helt perfekt dag igår med löpning, yoga och stranden begav vi oss till nästa paradis ö, Gili Meno.

Oj vad fint här är, helt vit strand och kristallklart vatten! De blev en dag på stranden efter vi checkat in i vår bongalow, hör kommer vi att trivas bra!

Jag begav mig även ut på en snorkeltur annars har...

... detta varit jag och Emmy hela dagen

Ja visst har jag en snygg vän !!

KRAMAR Mallan

Likes

Comments

B A L I , GoPro, Mobilbilder

Fridfullt, magiskt och alldeles alldeles underbart! Tystnad gör att lugn infinner sig som är svårt att hitta. Paddeln rör sig i långsamma rörelser och tar oss framåt stående på en bräda i soluppgången med en sköldpadda simmande under brädorna, magi!

Vilken start på denna dagen oj! Helt klart värt att gå upp kvart över fem för detta...

Det blev en repris på gårdagens lunch idag, mums!

Sen en väldigt skön eftermiddag på stranden, här trivs vi!

KRMAR Mallan

Likes

Comments

B A L I , GoPro, Mobilbilder

Vilke dag det har varit idag! Denna ön är ju verkligen helt magisk:)

Den började med en löprunda på stranden i soluppgången. Vi har även hyrt cyklar idag och cyklat runt ön, det tog i och för sig inte jätte lång tid men de var väldigt mysigt!

Vi spendera sen dagen på stranden, med en bok i handen!
Lunchen passade vi på att äta på ett jätte mysigt ställe som vi garanterat kommer att besöka igen.
Vi avslutade vår påskafton med BBQ på stranden, helt toppen!

Glad påsk på er där hemma!
kramar Mallan

Likes

Comments

Värmen hänger sig fortfarande kvar och små vågor rullar in på stranden. Reggae musiken spelas ur högtalare, brasorna är tända på stranden och skrattet sprider sig runt de små borden med sackosäckar på stranden. På havet kan man se skenet från ficklampor, de natt SUP:ar.
Jag har hamnat på en paradisö!

Vi lämnade hotellet tidigt i morse och gav oss av till Gili Air, oj vad fint här är, ska jag vara ärlig är här lite mer som jag trodde de skulle vara på Bali, rent fint och kristallklart vatten. Här finns inga mopeder eller bilar, bara hästar och cyklar. Ön tar runt två timmar att gå runt, oj vad vi trivs här redan!

Fram tills ni har vi hittat på massor med skaket men nu är de mest sol, bad, snorkling och förhoppningsvis surf som står kvar på agendan. Jag har varit lite krasslig idag, hoppas jag blir bättre till imorgon, för ikväll sitter vi och njuter under en stjärnklara himmel på stranden, så de blir nog fint väder imorgon!

Hoppas allt är bra med er där hemma!
Kramar Mallan

Likes

Comments

B A L I , GoPro, Mobilbilder

Dagen idag går att beskriva med ett ord eller kanske två magisk och nice!

Idag besökte vi vattenfallet Tegenungan. Allt vatten som bara forsade ner och som gjorde att vinden ven i håret och gjorde de strömt när man klev I vattnet, magiskt! Solen som lyste i vattnet som forsade ner, magiskt, lunchen som vi sedan på yoga barn, magisk och väldigt nice. Solen som lös på oss vid poolen vår sista dag här i Ubud, nice.

Svårt att välja bilder idag, så därför får de bli en liten bildbomb!

Kramar Mallan

Likes

Comments

B A L I , GoPro, Mobilbilder

Insmorda i myggmedel med ficklampan i högsta hugg, gav vi oss i morse ut klockan 04.00 för att bestiga vulkanen Mount Batur för att titta på soluppgången. Vi tog oss i ficklampans sken upp för allt smalare och brantare stigar upp till toppen på 1717 metet över havet. Här uppe var de ganska kallt, vilket inte jag och Emmy riktigt räknat med, men när solen gick upp, det var helt magiskt!

Dan var inte slut där för när, väl kom ner från vulkanen körde Kung Saga oss till Tegalalag terassen. Vilket också var helt enormt vackert.

När vi var till aka i Ubud igen hade klockan närmat sig 10 och vi kände oss välförtjänta av en smarrig brunch!

Imorgon väntar nya äventyr!

Godnatt så länge, kramar en väldigt trött Mallan

Likes

Comments