Header

Hej på er!

Imorgon är det måndag och praktik, wihoo! Äntligen ska jag få se hur en sjukgymnast arbetar, har längtat något så sjukt efter det här så ska bli jätteroligt. Jobbade 11-20 igår och 12-18 idag ca så lite extra pengar får jag snart :) tycker faktiskt om att jobba, tycker att det ger en känsla av meningsfullhet på något sätt. Skrev precis klart min diktanalys på svenskan också så nu kan jag slappna av lite. Vi hörs när jag har något intressant till denna meningslösa blogg.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Blev lite impulsiv och skaffade denna brynskugga tidigare idag...från Anastasia Beverly Hills i färgen Taupe. Så taggad på att testa den!

Likes

Comments

Dessa två beställde jag från zalando och fick hem dem igår, lycka!
Den rosa är från New Look och den grå från Vero Mods. Älskar båda två, så mysiga verkligen.

Likes

Comments

1. Håkan Hellströms konsert den 25 november. Jag vet, det är ett tag kvar, men det kommer gå fort!!

2. Körkortet

3.Studenten!!!!!

Likes

Comments

Hej på er!
Hoppas ni har det bra! Idag vaknade jag med huvudvärk och hungrig som en varg, men inte sugen på någon mat alls. Nu mår jag bättre i alla fall och har ätit. Innan lunchen åkte familjen till Ugglarp grönt och köpte massa grönsaker. Billigt och bra!


Efter det åkte vi även till Solhaga bageri som ligger i slöinge, där köpte vi bröd. Bästa, godaste brödet jag ätit. Riktigt gulligt ställe!!

Likes

Comments

Fick ha min favorit igår på ridskolan, mys! 💗

Likes

Comments

Hej på er! Idag är det måndag och jag borde egentligen plugga...i helgen var jag i Göteborg på en utbildning med junis om ledarskap och barngrupper mm. Det var jätteroligt och jag lärde mig väldigt mycket. Tanken är att jag och några till i min skola ska starta upp en barngrupp med olika slags verksamhet så att de hittar någonting att göra ibland om de inte har något annat för sig. Det ska i alla fall bli jätteroligt och jag tror verkligen på att det kommer bli hur roligt som helst. Jag hoppas att jag blir mer social som person och utvecklas som ledare. Tagga!! Nu ska jag ta tag i APL och plugg så hörs vi snart.

Likes

Comments