Header

Hej på er!! Det var ett tag sedan jag kikade in här. Detta för att jag inte gör ett skit om dagarna mer än att plugga och vara med kompisar typ. Imorgon är det iaf praktik så då kanske livet blir lite roligare, förhoppningsvis. Annars har jag det bra, lever livet med studentfester, mat, sömn, jag har även bästa vännerna ❤

Igår var det premiär av den nya nattklubben på Bratt, Platinum! En stor tumme upp, grymt jobbat. Tänkte att jag slänger in lite bilder från den senaste veckan här nedanför så blir det nog bra. Vi hörs!

Denna veckan har jag haft lov om jag glömt säga det...ganska troligt. Under lovet har jag iaf varit på premiären av platinum, varit med kompisar, hunnit med två arbetsintervjuer varav en hittills har lett till ett jobb, och massa mys.

Likes

Comments

Hittat boken i mitt liv, en som innehåller alla Håkans låtar och texterna till dessa. Älskar.

Likes

Comments

Gjorde denna smoothie innan, den innehåller vaniljglass, vaniljyoughurt och fryst mango 😍 tipsar, jättegott!

Likes

Comments

💉Tatueringar: 0 (vill haaa)

📍 Piercingar: öron (6 st)

👶 Barn: 0

👶 Syskonbarn: 0

🏥Operationer: 1

😫 Brutit ben i kroppen: 2

🔫 Skjutit med en pistol/gevär: nej

❌ Sagt upp ett jobb: nej

✈ Flugit i flygplan: ja

💃 Skolkat i skolan: ja

🚑 Åkt i en ambulans: ja

🐶 Haft /har ett husdjur: ja

🚩 Hoppat i fallskärm: nej

🎿 Åkt utför på skidor: nej

🐴 Ridit på en häst: Ja (älskar detta som ni vet)

🏬 Inlagd på ett sjukhus: ja

🎈 Flugit luftballong: nej

💉 Donerat blod: nej

🚓 Åkt polisbil: nej

💪 Varit i slagsmål: nej

🚁 Flugit i en helikopter: nej

💻 Varit på TV: tror inte det haha

🚘 Kört för fort: nej

🚦 Varit med om en trafikolycka: nej

🚢 Åkt färja: ja

💰 Handlat på Ullared: ja

⏰ Försovit dig: ja (ganska många gånger)

🎯 Skjutit med pilbåge: ja

⛺🏕Tältat: ja

💸 Fått parkeringsböter: nej

⛽️ Bensinstopp: nej

Likes

Comments

Hej på er!!
Nu är jag hemma från skolan! Äntligen, hade valfri plats så skulle inte behövt ta mig dit alls 😒 men men, så kan det vara ibland. Fick iaf gjort något. Sen senast så har min studentmössa + studentklänning kommit, taggaaa! Ska bli så roligt att ta studenten, längtar ihjäl mig.

Annars har jag inte så mycket att komma med just idag, kände bara för att fylla den tystnad som finns på min blogg hehe, det blir bättre! Ni får ha en bra onsdag så hörs vi nästa gång!

Likes

Comments

Hej på er!! Idag för två år sen skrev jag mitt första inlägg här. Känns längesen när jag tänker på det, men samtidigt roligt att jag inte har gett upp som jag gjort så många gånger innan. Tänkte bara upplysa er om detta så får ni sova gott så hörs vi någon annan dag, förhoppningsvis imorgon redan, puss på er.

Likes

Comments

Äntligen fick jag med mig dessa hem! Istället för 900 fick jag dem för 300 👌🏻 känner mig nöjd med mitt fynd!

Likes

Comments

Hej på er! Här kommer ett roligt inlägg, nämligen ett där jag tar upp olika saker som kommer hända under mitt år 2017. Längtar till alla sakerna, men vissa är bättre än andra.En sak jag ser fram emot är studentfesterna som är kvar nu i vår. Tycker de är himla roliga faktiskt. Längtar till dem.


En annan sak är studentveckan. Fest, glada människor och någonting att fira. Tävlingar och annat kul med andra glada studenter. Spelar ingen roll om alla kanske är lite fulla, blir nog bara bra tror jag.


STUDENTEN!!!!!! Vem längtar inte liksom?Vill ganska mycket ha en tatuering så funderar på det till och från. Kan hända att det fastnar något fint citat eller någonting på min arm i år.


Längtar till varma sommarkvällar med mina fina vänner.


Längtar också till alla utekvällar i sommar då man kan gå med korta shorts och liknande.


Längtar till sista praktikperioden som är v. 9-11 och efter det gymnasiearbetet.Mysiga kvällar/dagar i sängen med olika slags godsaker i form av frukt och godis hehe. Dessa dagar är egentligen de bästa, innerst inne.


Ska även ta mitt körkort innan sommaren, ju förr desto bättre. Längtar, längtar, längtar....


Min födelsedag så klart haha. Blir 19 denna gång så kommer antagligen känna mig jättegammal hehe.


Håkan Hellström den 29 juli på Ullevi. Satt och bokade dessa biljetter samma kväll som jag skulle sett Håkan i höstas, men då var jag sjuk så det blev ingen konsert för mig....vilket leder till att jag längtar till denna konserten ännu mer haha. Det kommer bli grymt.


Likes

Comments