Header

Gjorde denna smoothie innan, den innehåller vaniljglass, vaniljyoughurt och fryst mango 😍 tipsar, jättegott!

Likes

Comments

💉Tatueringar: 0 (vill haaa)

📍 Piercingar: öron (6 st)

👶 Barn: 0

👶 Syskonbarn: 0

🏥Operationer: 1

😫 Brutit ben i kroppen: 2

🔫 Skjutit med en pistol/gevär: nej

❌ Sagt upp ett jobb: nej

✈ Flugit i flygplan: ja

💃 Skolkat i skolan: ja

🚑 Åkt i en ambulans: ja

🐶 Haft /har ett husdjur: ja

🚩 Hoppat i fallskärm: nej

🎿 Åkt utför på skidor: nej

🐴 Ridit på en häst: Ja (älskar detta som ni vet)

🏬 Inlagd på ett sjukhus: ja

🎈 Flugit luftballong: nej

💉 Donerat blod: nej

🚓 Åkt polisbil: nej

💪 Varit i slagsmål: nej

🚁 Flugit i en helikopter: nej

💻 Varit på TV: tror inte det haha

🚘 Kört för fort: nej

🚦 Varit med om en trafikolycka: nej

🚢 Åkt färja: ja

💰 Handlat på Ullared: ja

⏰ Försovit dig: ja (ganska många gånger)

🎯 Skjutit med pilbåge: ja

⛺🏕Tältat: ja

💸 Fått parkeringsböter: nej

⛽️ Bensinstopp: nej

Likes

Comments

Hej på er!!
Nu är jag hemma från skolan! Äntligen, hade valfri plats så skulle inte behövt ta mig dit alls 😒 men men, så kan det vara ibland. Fick iaf gjort något. Sen senast så har min studentmössa + studentklänning kommit, taggaaa! Ska bli så roligt att ta studenten, längtar ihjäl mig.

Annars har jag inte så mycket att komma med just idag, kände bara för att fylla den tystnad som finns på min blogg hehe, det blir bättre! Ni får ha en bra onsdag så hörs vi nästa gång!

Likes

Comments

Hej på er!! Idag för två år sen skrev jag mitt första inlägg här. Känns längesen när jag tänker på det, men samtidigt roligt att jag inte har gett upp som jag gjort så många gånger innan. Tänkte bara upplysa er om detta så får ni sova gott så hörs vi någon annan dag, förhoppningsvis imorgon redan, puss på er.

Likes

Comments

Äntligen fick jag med mig dessa hem! Istället för 900 fick jag dem för 300 👌🏻 känner mig nöjd med mitt fynd!

Likes

Comments

Hej på er! Här kommer ett roligt inlägg, nämligen ett där jag tar upp olika saker som kommer hända under mitt år 2017. Längtar till alla sakerna, men vissa är bättre än andra.En sak jag ser fram emot är studentfesterna som är kvar nu i vår. Tycker de är himla roliga faktiskt. Längtar till dem.


En annan sak är studentveckan. Fest, glada människor och någonting att fira. Tävlingar och annat kul med andra glada studenter. Spelar ingen roll om alla kanske är lite fulla, blir nog bara bra tror jag.


STUDENTEN!!!!!! Vem längtar inte liksom?Vill ganska mycket ha en tatuering så funderar på det till och från. Kan hända att det fastnar något fint citat eller någonting på min arm i år.


Längtar till varma sommarkvällar med mina fina vänner.


Längtar också till alla utekvällar i sommar då man kan gå med korta shorts och liknande.


Längtar till sista praktikperioden som är v. 9-11 och efter det gymnasiearbetet.Mysiga kvällar/dagar i sängen med olika slags godsaker i form av frukt och godis hehe. Dessa dagar är egentligen de bästa, innerst inne.


Ska även ta mitt körkort innan sommaren, ju förr desto bättre. Längtar, längtar, längtar....


Min födelsedag så klart haha. Blir 19 denna gång så kommer antagligen känna mig jättegammal hehe.


Håkan Hellström den 29 juli på Ullevi. Satt och bokade dessa biljetter samma kväll som jag skulle sett Håkan i höstas, men då var jag sjuk så det blev ingen konsert för mig....vilket leder till att jag längtar till denna konserten ännu mer haha. Det kommer bli grymt.


Likes

Comments

@dailyoverview || @healthyblends

Här har ni två konton på Instagram som jag tycker är fina. Det till vänster innehåller bilder tagna från ovan på olika platser i världen. Det andra kontot är ett konto med recept till olika smoothies!

Likes

Comments

Året har bjudit på långa promenader mellan jobbpassen i somras. Både i sand, snö och på asfalt haha. Älskar sommaren när man kan springa en runda på kvällen helt själv med musik i lurarna, det bästa.

Jag har även hängt i stallet som är bland de bästa ställena jag vet. Kan alltid vara mig själv där och kan verkligen njuta av livet där 💗

Lilla jag har även fyllt 18, äntligen!! Så glad över det alltså, går inte att beskriva.

Dragit på hemmafester, studentfesterna (bästa) och vanliga utgångar med mina favoriter. Tack för att ni finns tjejer, ni vet vilka ni är! 😘

Har även hunnit med London i mars, det var riktigt fint där! Vill tillbaka typ nu...

Firat midsommar med fina tjejer, köpt ny telefon, åkt en massa bil och övningskört ännu mer känns det som, och firat julafton.

Tagit en massa selfies när jag haft tråkigt, sprungit lite mer och ätit några kycklingpizzor med vitlökssås. Sinnes hur gott alltså.

Varit i Stockholm med min syster och virat runt bland bussar och tunnelbanor. Var sen hos farmor och red hos en av hennes grannar, besökte sen Mall of Scandinavia som var efterlängtat från mitt håll.

Var på bröllop också, det var det finaste verkligen! Saknar...

Sist men verkligen inte minst så har jag tagit farväl av min bästa Johanna som är i USA och lever livet fram till efter min student. Saknar dig något sjukt och hoppas att tiden går snabbt så vi kan ses igen baby, love you 💓

Likes

Comments