Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej igen! ÄNTLIGEN lite ork och lust att blogga igen! Så skönt. Jobbat ett långt pass idag, 06-15 men jobbade över ca 1,5 h så är ganska trött nu haha. Jobbar även nu till och med fredag och sen ska jag äntligen se Håkan igen på Ullevi på lördag!!!! SJUKT TAGGAD PÅ DETTA. Väntat sedan i oktober när jag satt samma förmiddag som han skulle spela på Skandinavium. Jag skulle sett honom då, men självklart blev jag sjuk och missade det så nu äntligen får jag se idolen igen!! Bästa är han 💜Bjuder på en till bild från bästa dagen i mitt liv som avslut på detta inlägg så får ni ha det så bra sålänge! p & k


Likes

Comments

Likes

Comments

HEJ på er!

Här kommer äntligen en summering av min student och studentveckan för ca 3 veckor sedan. Bästa tiden någonsin i mitt liv. Saknar något enormt. Kärlek till alla som deltog på olika sätt under denna veckan och ännu mer kärlek till all släkt och alla mina fina vänner som gratulerade mig på min dag! Mest kärlek till mina fina vänner som jag fick äran att dela min gymnasietid med, så glad att jag har kvar er u efteråt också, vill inte att vi ska splittras, någonsin! Ni vet vilka ni är tjejer ❤❤❤


Först bilder från BALEN!!


STUDENTVECKAN!! <33Sist, men självklart bästa dagen under veckan var fredagen då jag och alla andra treor på skolan sprang ut!! Bästa ögonblicket som jag bara vill uppleva om och om igen 💗BARA KÄRLEK ❤

Likes

Comments

hej!

Tänkte nu uppdatera om hur läget ligger till och varför det stått tomt här och ekat. Det är väldigt mycket i skolan nu kan jag säga. Jag tar ju studenten den 9 juni så det är mycket som ska bli klart tidigare än vanligt. Fram till idag har jag iaf hunnit lämna in hela mitt gymnasiearbete, förberett en redovisning, blivit klar med ett antal olika uppgifter och fått nya uppgifter. Innan påsklovet som var vecka 15 blev jag även klar med min matte som jag läste till på egen hand, vilket jag är väldigt stolt över då jag inte har så lätt för just matte. Där kan man ju fråga sig varför man valde till just matte, men nu är det gjort och jag har klarat kursen så det känns väldigt bra. Körkortsteorin går framåt även den vilket är väldigt skönt då jag verkligen vill bli klar med. Sammanfattningsvis går det ganska bra i skolan nu och jag känner att jag har läget under kontroll. Framöver har jag kanske 4 redovisningar, ett prov kvar på måndag och ett antal uppgifter som ska in, men det löser sig med tiden.

Just det, har jobbat på donken/McDonalds nu i ca en månad haha. Kanske har glömt säga det till er men så är det iaf. Började kanske i mitten av mars och jobbar i princip minst en dag varje helg framöver. Det är skönt att kunna jobba extra och att jag fått den chansen eftersom jag snart inte har skolan att gå till varenda vardag efter sommaren. Jag personligen tycker att det är roligt att jobba där och man får lära sig väldigt mycket service. Det känns bra iaf att jag har fått ett jobb där jag faktiskt får jobba också.

Lång text men vad gör det om hundra år? Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer och på söndag jobbar jag halva dagen men vi hörs när jag har tid och har någonting intressant att dela med mig av här. Nu säger jag godnatt till er!


tre favoriter som växt fram den senaste tiden

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej! Denna fina baddräkt är äntligen min, tycker den är så jäkla snygg. klicka på bilden i mitten för att komma till sidan. Från Na-kd.

Likes

Comments

Hej igen!

För tillfället sitter jag i skolan, slutar snart. Sen ska jag hem och plugga, ladda kamerabatteriet och mobilen och sen vidare till falkhallen för att se mina babes på slutproduktionen! Bästa avslutningen på dagen, verkligen.

Annars gör jag inte så mycket. Jag är i skolan, pluggar, äter, sover och jobbar lite. Är ju i stallet på tisdagar med. Vissa kanske vet detta men jag har iaf börjat jobba på McDonalds, lovar att det är roligt. Ni får ha det så bra så hör jag av mig snart igen!

Likes

Comments