Header

hej!

Tänkte nu uppdatera om hur läget ligger till och varför det stått tomt här och ekat. Det är väldigt mycket i skolan nu kan jag säga. Jag tar ju studenten den 9 juni så det är mycket som ska bli klart tidigare än vanligt. Fram till idag har jag iaf hunnit lämna in hela mitt gymnasiearbete, förberett en redovisning, blivit klar med ett antal olika uppgifter och fått nya uppgifter. Innan påsklovet som var vecka 15 blev jag även klar med min matte som jag läste till på egen hand, vilket jag är väldigt stolt över då jag inte har så lätt för just matte. Där kan man ju fråga sig varför man valde till just matte, men nu är det gjort och jag har klarat kursen så det känns väldigt bra. Körkortsteorin går framåt även den vilket är väldigt skönt då jag verkligen vill bli klar med. Sammanfattningsvis går det ganska bra i skolan nu och jag känner att jag har läget under kontroll. Framöver har jag kanske 4 redovisningar, ett prov kvar på måndag och ett antal uppgifter som ska in, men det löser sig med tiden.

Just det, har jobbat på donken/McDonalds nu i ca en månad haha. Kanske har glömt säga det till er men så är det iaf. Började kanske i mitten av mars och jobbar i princip minst en dag varje helg framöver. Det är skönt att kunna jobba extra och att jag fått den chansen eftersom jag snart inte har skolan att gå till varenda vardag efter sommaren. Jag personligen tycker att det är roligt att jobba där och man får lära sig väldigt mycket service. Det känns bra iaf att jag har fått ett jobb där jag faktiskt får jobba också.

Lång text men vad gör det om hundra år? Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer och på söndag jobbar jag halva dagen men vi hörs när jag har tid och har någonting intressant att dela med mig av här. Nu säger jag godnatt till er!


tre favoriter som växt fram den senaste tiden

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej! Denna fina baddräkt är äntligen min, tycker den är så jäkla snygg. klicka på bilden i mitten för att komma till sidan. Från Na-kd.

Likes

Comments

Hej igen!

För tillfället sitter jag i skolan, slutar snart. Sen ska jag hem och plugga, ladda kamerabatteriet och mobilen och sen vidare till falkhallen för att se mina babes på slutproduktionen! Bästa avslutningen på dagen, verkligen.

Annars gör jag inte så mycket. Jag är i skolan, pluggar, äter, sover och jobbar lite. Är ju i stallet på tisdagar med. Vissa kanske vet detta men jag har iaf börjat jobba på McDonalds, lovar att det är roligt. Ni får ha det så bra så hör jag av mig snart igen!

Likes

Comments

Hej på er!! Det var ett tag sedan jag kikade in här. Detta för att jag inte gör ett skit om dagarna mer än att plugga och vara med kompisar typ. Imorgon är det iaf praktik så då kanske livet blir lite roligare, förhoppningsvis. Annars har jag det bra, lever livet med studentfester, mat, sömn, jag har även bästa vännerna ❤

Igår var det premiär av den nya nattklubben på Bratt, Platinum! En stor tumme upp, grymt jobbat. Tänkte att jag slänger in lite bilder från den senaste veckan här nedanför så blir det nog bra. Vi hörs!

Denna veckan har jag haft lov om jag glömt säga det...ganska troligt. Under lovet har jag iaf varit på premiären av platinum, varit med kompisar, hunnit med två arbetsintervjuer varav en hittills har lett till ett jobb, och massa mys.

Likes

Comments

Hittat boken i mitt liv, en som innehåller alla Håkans låtar och texterna till dessa. Älskar.

Likes

Comments

Gjorde denna smoothie innan, den innehåller vaniljglass, vaniljyoughurt och fryst mango 😍 tipsar, jättegott!

Likes

Comments

💉Tatueringar: 0 (vill haaa)

📍 Piercingar: öron (6 st)

👶 Barn: 0

👶 Syskonbarn: 0

🏥Operationer: 1

😫 Brutit ben i kroppen: 2

🔫 Skjutit med en pistol/gevär: nej

❌ Sagt upp ett jobb: nej

✈ Flugit i flygplan: ja

💃 Skolkat i skolan: ja

🚑 Åkt i en ambulans: ja

🐶 Haft /har ett husdjur: ja

🚩 Hoppat i fallskärm: nej

🎿 Åkt utför på skidor: nej

🐴 Ridit på en häst: Ja (älskar detta som ni vet)

🏬 Inlagd på ett sjukhus: ja

🎈 Flugit luftballong: nej

💉 Donerat blod: nej

🚓 Åkt polisbil: nej

💪 Varit i slagsmål: nej

🚁 Flugit i en helikopter: nej

💻 Varit på TV: tror inte det haha

🚘 Kört för fort: nej

🚦 Varit med om en trafikolycka: nej

🚢 Åkt färja: ja

💰 Handlat på Ullared: ja

⏰ Försovit dig: ja (ganska många gånger)

🎯 Skjutit med pilbåge: ja

⛺🏕Tältat: ja

💸 Fått parkeringsböter: nej

⛽️ Bensinstopp: nej

Likes

Comments