Amsterdam med mina tjejer var helt underbart! Har verkligen fantastiska vänner. Älskar resor med massor att se och som man kan vandra runt i till varje destination =) 


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kom för några dagar hem ifrån årets grymmaste resa😃. Val d'isere Alperna! Det är så GALET vackert så man blev helt överrumplad varje dag! =D Har längtat väldigt mycket efter att åka skidor igen. Det var väldigt länge sen. Plötsligt händer det! Åkte med Sahlgrenska Göteborgs universitet med massa sjuksköterskor och läkare (säker i backen😝). Resan anordnades av Northlander med Summitweek. Buss 25 timmar ner och hem 23timmar. Det gick ändå förvånansvärt snabbt! Mitt gäng var 6 tjejer och kom till en stor lägenhet med två våningar, iiiiskall! Tog nästan två dygn att värma upp. Frös som en isbit och sov med massa kläder😊. 


Vid Val d'isere ligger även Tinges skidområde. Vi kände däremot att Val d'isere räckte gott och väl för sex dagar så skippade att utöka skidkortet. Bergen och backarna var helt otroliga med mycket snö och långa backar med grym variation. På kvällarna anordnades pubrunda, afterski på bland annat La folie douce, annat pubhäng. Grymt gäng, grym plats, grymt väder! Allt kan summeras som en riktigt bra resa! 😃🙆

Likes

Comments

​Helgen som gick var galet händelserik! Fick besök fredagkväll av Sara från Stockholm och Emily härifrån. Vi lagade tre rätters och myste. Surdegsknäcke med avokado och skagen med aiolismak, krämig kräftsoppa till varmrätt och varma frukter med vit chokladtäcke. På lördagsmorgon serverade jag en lyxig frukost till mina fina som myste i sin luftmadrass. Traskade på dagen runt på stan och gick in i en pakt att alltid köpa en varsin triss varje gång vi sågs 😄

Kvällen föll snabbt in och jag mötte upp mina kusiner med mamma och pappa på Liseberg. Hann att åka Uppsvinget och bergbanan! Åt middag på deras hotell och blev galet kär i mögelost och päron😍 Alltså säger bara det. Så galet god kombination jag har missat!!!! Söndag förmiddag fick jag besök av mina släktingar till lägenheten och fick blommor och såklart mögelost och päron 😄 Så lycklig!! 🙏Spenderade resten av dagen på Universum tills de var tvungna att färdas hem till Norrpan igen! Självklart avslutadeshelgen med Beachvolleyboll som gör mig såå lycklig! Snacka om att denna katt somnade med stort leende på läpparna!


Likes

Comments

Pike Bay (kräftskiva) fick en tillkomst. "Lillkusinen" Elin var med och anordnade den så kallade Pike Bay Light (liten lugnare kräftskiva) som jag och bror anordnat tidigare år. Det blev tre riktigt härliga dagar med massa skratt och härligt häng! =)


Likes

Comments


I princip helt otränad under sommaren släpade jag mig dagen efter hemgång från Öland till Norrköpings Himmelstalundsfält för att köra Triathlon. Pengarna går oavkortat till BRIS. Triathlon- tävlingen startade för bara några år sedan. Tror detta var det 3e eller 4e året och är fortfarande under utveckling. Vore så kul om det kunde bli större. Så se till att anmäla er till nästa år ni som bor i Norrköping eller i närliggande stad. =)

Detta var supertufft men ack så himla roligt! 200m simning (i bassäng), 1mil cykling och 5km löpning. Kom i mål på 59.44. Supernöjd på 6e plats. Nästa år blir det lite mer förberedande träning och mycket bättre kläder som underlättar växlingen från simning till cykling. Måste ju ge min pappa lite motstånd ;D Tjänar nog in några minuter på det ombytet ;)

Likes

Comments