View tracker

Hej alla nyfikna. Jag har varit totalt klapp kass på att uppdatera här från Sälen och anledningen är att jag inte har något wi-fi i min stuga. Så måste dela internet från mobilen för att kunna använda datorn. Därav tystnad från mig. Men ska försöka skriva ihop en sammanfattning om hur min vistelse här uppe har varit hittills under helgen. Har ju ändå typ 5mån kvar här uppe så vore kanske bra att beskriva hur saker och ting är och fungerar hör uppe. Men bjöd iaf på en liten bildbomb från dagen som spenderats i backarna ihop men min kärlek.

Kram Malin

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hello!! Nu har det hänt mycket sedan sist! Kört mitt första träningspass på is samt flyttat upp till Sälen. Vad exakt som har hänt den senaste tiden har min hjärna ej förmågan att meddela just nu då dem är överbelastat med all info jag har fått den senaste veckan men vet att jag verkligen kommer trivas på min arbetsplats. Dock saknar jag Patrik extremt mycket och undrar hur jag ska klara 6månader här utan honom när jag redan nu efter 6dagar känner mig väldigt liten och ensam ... Men det blir säkert bra, har ju redan bokat in en massage i spat. Kommer troligen hänga i relaxavdelningen en hel del. Ikväll blir det däremot lite festande i stugan och lära känna några fler som ska jobba här på fjället.

Kram

Likes

Comments

View tracker

Hello!
Hela denna morgon har jag rensat lådor, städat, lagt undan kläder jag ej ska ha med till Sälen och försökt planera lite... Det har med andra ord varit full rulle på mig. Nu är kl kvart över 1 och min mage kurrar så ska gå och äta rester från igår innan jag ska göra mig iordning för att åka ner på stan och träffa Kikki. Blev inställt tidigare i veckan så vi hoppas på att hinna ses idag istället. Därefter är det tillbaka till att planera inför Sälen innan jag ska hämta upp Patrik vid Gävle Bro runt tio tiden ikväll. Längtar sååå tillbaka till badet igår kväll där jag körde på ansiksmask, levande ljus, bubblor och en mysig bok. Var så välbehövligt då till och med en del av min värk i ryggen försvann. Men nu behöver min mage få lite mat.

Kram

Likes

Comments

Gick som sagt ut på en promenad och fotade lite. Var så extremt mysigt och har tagit sååå många bilder att jag kommer ha mycket att leka med ett tag fram över. Dock insåg jag ganska tidigt att jag hade fel objektiv med mig så nästa gång blir det mitt andra objekt på. Och tyvärr han solen börja gå ner.. Men här är några av bilderna från min runda runt i skogen och jag stötte även på två rådjur som tyckte att jag störde dem. Älskar verkligen vintern!

Kram

Likes

Comments

Godmorgon! Vaknade och kände mig lite groggy men valde att gå upp direkt istället för att ligga kvar i sängen som jag gjort de senaste veckorna. Öppnade fönstret och kollade ut. Istället för grå himmel och massa snö som yrde ner var det blå himmel som och ett riktigt vinter wonderland ute! Snön glittrar i solljuset och jag blev bara så glad! Sprang till altanen och tog dessa bilder och vet att idag kommer jag ta minst en promenad i detta väder! Hur kan man inte älska det här?? Det är ett mysterium för mig. Men nu ska jag äta upp min frukost.

Kram

Likes

Comments

Godmorgon! Hoppas ni har sovit bra. Själv har jag till största del haft en sömnlös natt. Som tur var fick jag lite sömn mellan 8-10 nu på morgonen, men inte speciellt mycket. Planen för idag är att tvätta, sortera kläder, ev ta en promenad och sedan att träffa min saknade vän Kikki efter 16. Även fast jag svimmade igår på gymmet känner jag sådant enormt sug till att sticka ut och springa. Därav ev promenaden kommer in och får försöka tillfredsställa mitt träningssug. Har för övrigt äntligen hittat min kamera igen så kommer försöka ta några mysiga vinterbilder och på mina nya skor. Köpte två par nya vinterskor då jag konstaterade att jag inte har några... Men nu har jag två par så tror jag kommer att klara vintern. NU ska jag byta i tvättmaskinen och äta någon frukost.

Kram

Likes

Comments

Så man ska inte ropa hej innan man är över bäcken... eller hur går ordspråket? Varit så glad över att det gick så bra att springa igår. Idag valde jag däremot att åka in till gymmet istället för att springa då det är väldigt halt ute. 15min löpning gick jätte bra. Allt gick jätte bra tills jag helt plötsligt svimmade... Önskar jag kunde förklara mer men det är helt svart. Ena stunden stod jag upp och sa ta hand om dig till en gammal kompis pappa och det nästa jag mins är att en okänd person står på knä över mig och frågar om jag hör henne... Aja mår bra nu förutom öm lite här och där efter fallet. Hur som helst blir det ingen träning för mig imorgon.

Kram

  • 225 readers

Likes

Comments

Så lycklig känsla! Igår eftermiddag fick jag världens sug att springa i vintervädret.. Har alltid älskat känslan av att träna när det är mörkt och snö runt om kring mig. Kan var därför jag älskar skridskor och all vintersport för den delen. För första gången på länge så kände jag bara lycka och suget att verkligen åka upp till Sälen. Igår kväll var jag ute på min första "löp"-runda sedan min andra knäoperation den 12-augusti! Från att för 1vecka sedan knappt kunde gå normalt utan mitt knäskydd så kunde jag springa 2,5km UTAN knäskydd!! Den känslan var amazing! Just nu vill jag bara ut och springa igen! Jag ska ta mig tillbaka, jag kommer ta mig tillbaka! Vänta bara! För nu kan jag springa igen!

Kram

Likes

Comments

Problemet när an flyttar fram och tillbaka, hit och dit är något försvinner bland alla flyttlådor... och för tillfället har min kamera valt att leka kurragömma och kvalitén från mobilen är inte den bästa när det inte är strålande solljus ute.. Så istället för att ta bilder på all snö det är utanför fönstret så får jag istället bjuda på en av ALLA bilder från Val Thorans/Franska Alperna. Var i Januari och besökte den underbara skidorten med Patrik och ett gäng till från GIH. Var en minnesvärd resa som jag verkligen skulle vilja göra igen, speciellt när jag ser all snö som faller här i Gävle. Nu har ju jag ett nytt äventyr som väntar på mig uppe i Sälen fjällen där jag ska bo i ca 6månader. Nervös, förväntansfull, rädd.. ja alla möjliga känslorna har jag inför de kommande månaderna.

Men nu ska jag fortsätta försöka få lite ordning på mina lådor...

kram

Likes

Comments

Söndag och veckan lider mot sitt slut. Själv avslutade jag veckan med att ta mitt pick och pack och flyttade hem till Gävle. Jobbigt? Svar ja... Men nu befinner jag mig i mitt rum hemma i Gävle och även fast jag har blandade känslor angående detta så känns det skönt att vara hemma i sitt eget rum där jag känner mig både välkommen och hemma.

Sitter just nu och försöker planera veckan men ärligt talat har jag inte speciellt mycket jag behöver göra förutom sortera flyttlådorna samt planera inför Sälen flytten om 2veckor. Sedan är det mest att ta det lugnt och samla kraft inför mitt nya äventyr.

Kram

Likes

Comments