Måndag och en ny vecka har dragit igång. Jag befinner mig på klubben som vanligt och varit här sedan 10 idag. Ganska så lugnt här idag så tiden har inte gått speciellt snabbt så börjar bli väldigt seg nu. Men återstår 2h på dagens arbete och efter det bär det av till stora mossen och match 20.00.. Börjar känna mig ganska sämst då jag alltid är sen till varje samling, missar träningar och andra aktiviteter med laget pga jobb. Dock mår jag lite bättre så hör slutet av månaden då jag ser vad som kommer in på kontot men börjar bli lite tjatigt att inte kunna hitta på något skoj.

Önskar man hade fler timmar på dygnet så jag kunde hinna med allt jag vill.

Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag skulle jag helst ha velat stanna kvar i sängen hela dagen och bara mysa med Patrik men icke.. Klockan började ringa 4.45 för att jag skulle vakan och komma upp för att kunna åka till jobbet 5.45 då jag skulle öppna upp på klubben 6.30. Dock var ju jag super klumpig och glömde mina nycklar hemma hos Patrik så fick lite små panik när jag insåg det. Som tur var kom krögaren strax efter mig så det löste sig ändå. Sedan har det varit full rulle, knappt att jag fick äta upp min räksmörgås för det var så mycket som hände då. Var extremt skönt att sätta sig i bilen ock åka hem vid 15 kan jag lova. Nu är det bara att ladda upp inför Hockey finalen i VM där Sverige möter Kanada 21.15 ikväll. Kom igen nu Sverige.

Hoppas ni haft en lugnare söndag än mig och att ni får en mysig Söndags kväll.

Kram

Likes

Comments

Tog mig mot förmodan upp ur sängen och åkte en sväng till Farsta centrum. <mest bara för att röra på oss samt för att kolla lite i butiker. Slutade med att vi tog en varsin dricka på naked juice bar innan vi begav oss hem för att slå på ett avsnitt av Johan Falk. Så nu ligger vi i sängen som vanligt och kollar Netflix samtidigt som jag leker med bilder vi tagit under dagen. Snart ska vi göra iordning hemma lagad pizza. Ska bli smaskens.

Kram

Likes

Comments

Mycket blommor nu, jag vet.. Men har varit väldigt mycket blommor runt mig som har varit så enkla att ta bild på. Så ni får acceptera mina blommor lite till. Idag är det lördag och för mig en ledig dag. Dock valde vädret att ej vara lika bra som igår så sitter inne på sängen och kollar serier. Det är iaf det jag hittills idag har gjort och har inte så stora planer på att göra något annat resten av dagen. Jag vet inte så intressant men hela min kropp är alldeles orkeslös. Vet inte om det är för att jag fortfarande är lite sjuk, pollen eller något annat. Men av erfarenhet lyssnar jag på kroppen. Imorgon ska jag ändå jobba och då börjar jag redan 6.30 på morgonen men slutar däremot 15.. Jobbiga är bara att jag behöver gå upp senast 5.00 imorgon bitti för att hinna till jobbet. Ser inte riktigt fram emot det men jobb är jobb och trivs ändå där ute på klubben.

Så så ser min helg ut. Hur ser eran ut? Ni har säkert något mycket roligare planerat.

Kram

Likes

Comments

Alltså shit vilken varm dag det har varit idag! Jag ska självfallet inte klaga för jag älskar det men var helt klart inte beredd på denna hetta. Och självklart fanns det inte någon luftkonditionering just där jag står i receptionen så höll på att tuppa av så fick springa ut och in i shoppen för att få lite luft!

När jag äntligen kom hem idag så fanns det mat till mig i kylen samt att Patrik köpt och ställt cider på kylning så känndes som värsta lyxen när jag satt mig ner och öppnade min somersby. Nu ligger jag i soffan framför Talang finalen och väntar på att få hugga in på jordgubbarna som Patriks mamma inhandlat.

Jag önskar er alla en trevlig och skön helg!

Kram

Likes

Comments

Godmorgon! Gårdagskvällen bjöd på sol och grillning. En perfekt kväll med andra ord. Medans bröderna Berglund skötte grillen gick jag runt och lekte med kameran. Alltid lika skoj och leka med den när solen skiner.

Idag blir det en lugn förmiddag innan det bär av mot jobb 12-19. Antar att det blir ganska mycket att göra idag då solen skiner och det är skapligt varmt ute och då brukar golfarna titta fram direkt. Så blir nog inte mycket till lugn stund idag. Gör inte mig så mycket, då går timmarna mycket snabbare.

Kram

Likes

Comments

Idag var man tillbaka uppe på benen och även fast Torsdagar i vanliga fall är min lediga dag satt jag mig i bilen 6.40 i morse för att ta mig till jobbet. Skulle hoppa in eg´extra då vi hade en stor tävling men 100st startande idag och behövdes i receptionen. Däremot gick inte min resa till jobbet inte speciellt bra. Var total trafik stopp på Essingeleden norrut mot mitt jobb. Som tur var hittade jag massa småvägar runt E4an så kom bara 40min sent till jobbet istället för 2h som jag skulle blivit om jag fortsatt upp på E4an.

Trodde även att idag skulle bli en ännu en ruskig dag då det hängde regn i luften när jag anlände till Kungsängen men insåg att det skulle bli en varm och skön dag ganska snabbt då det blev väldigt kvavt inne i klubbhuset även fast dörrarna stod vidöppna. Så när jag begav mig hemåt igen strax efter 12 kändes det som om det vore mitt i sommaren.

Just nu sitter jag i soffan bredvid Patrik som är hemkommen från sjukhuset efter sin Axel operation igår lunch. Han mår bra men har väldigt ont. Så svängde in och köpte lite rosor till honom samt en RedBull på vägen hem. Så hoppas han blev lite glad för det iaf.

Kram

Likes

Comments

Det finns en destination som jag verkligen älskar, IBIZA! Har bara varit där en gång men tycker ön är så otroligt vacker samt stämningen på ön är bara underbar. Vill verkligen åka dit flera gånger och helst stanna där i några längre perioder. Inte för festandet eller så utan för att det är så underbart. Som det står i bilderna, Ibiza is always a good idea!

Kram

Likes

Comments

Usch vilket hemsk väder Stockholm bjuder på idag. Regn och rusk, inte mitt favorit väder precis. Som tur är så behöver jag inte gå ut genom dörren något mer idag så kommer nog mysa ner mig här i sängen tillsammans med katterna. Om man säger så gick ju ändå besiktningen av bilen bra, gick igenom utan några problem. Så nu kan jag brumma rund i min illa fiesta ett år till.

Kram

Likes

Comments

För ca 2 veckor sedan var mamma och jag äntligen på Mamma Mia The Party som vi egentligen hade planerat att gå på Fredagen då terror attacken på Drottninggatan ägde rum. Så då mammas tåg ej kunde komma och föreställningen ställdes in så bokade vi om biljetterna till fredagen för 2veckor sedan. Ja jag vet, är seg på att uppdatera när jag väl gör sakerna men bättre sent än aldrig som jag alltid säger. Var Hur som helst en underbar kväll med god mat, bra musik och fantastisk underhållning. Mitt tips till alla är ta er tid att gå på partyt. Är verkligen värt pengarna.

För övrigt är jag fortfarande hemma sjuk men ska strax bege mig upp för att åka och besiktiga bilen. Behövde tydligen göra det denna månad annars skulle det bli kör förbud på den och det funkar inte riktigt. Så det är det ända som står på min to do list idag förutom att bli frisk. såklart. Kommer även hela dagen sitta och noja mig då Patrik precis begivit sig iväg till Sophiahemmet för att äntligen operera axeln som vi har väntat på i över 6månader. Hoppas verkligen att det kommer gå bra. Så han kan spela sin bandy.

Kram

Likes

Comments