Jag läste nyss ett inlägg om en tjej som drabbats av leukemiåterfall. Hon behöver donation av stamceller från någon som matchar henne. Om hon inte får detta kommer 2018 bli hennes sista år. Det kan vara en chans på miljonen att hitta rätt matchning. Gå med i tobiasregistret ni också!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Istället för att göra i ordning ett barnrum under vår graviditet har vi valt att ställa vaggan och alla hennes andra saker i vårt rum. Hennes kläder har vi i en garderob vid toaletten. Vi har behållit en extra säng i tredje rummet då det ska vara lätt för vänner och familj att komma och sova över och hälsa på. Majoriteten av min familj bor i Skellefteå.

När hon börjar bli tillräckligt stor för att sova själv och kan dra nytta av ett eget rum (runt 2 år) kommer vi att göra i ordning ett kryp in till henne. Men dessförinnan väntar en lång föräldraledighet med massa gos i vårt gemensamma sovrum.

Likes

Comments

Vecka 39 är nu påbörjad och jag är trött. Jag ligger för tillfället i soffan och ser filmen 2012. Jag har nyss vaknat efter 2 h sömn. Anton drog iväg och köpte hämtmat som vi har ätit i oss. Jag önskade mig även glass så första Marsglassen är nu tryckt för kvällen (och fler lär det bli). Inte konstigt att jag väger 83 kg🤰🏻

Idag har det varit min systers dag för vi har haft en babyshower för lillen som beräknas titta ut i mars. Så trevligt och mysigt att få chans att fira!

Likes

Comments

Världens underbaraste har nu tittat ut. Antons syster har fått en son, världens sötaste och finaste lilla pojke. Igår var vi och hälsade på honom för första gången.

Han fick denna lilla🐰

Likes

Comments

Det är nu en vecka kvar tills vår lilla tjej kommer till oss. Det känns så overkligt. Det enda som snurrar runt i mitt huvud om dagarna är tankar om henne och vad som väntar. Det är blandade känslor av lycka, spänning, kärlek och oro. Väskorna är packade. Jag läser nu in mig på berättelser om kejsarsnitt och kollar på videor på youtube som både går in på detalj eller berättar om återhämtningen. Jag vet att man ska försöka undvika detta då varje fall är unikt och man ska skapa sin egen historia. Mörbultad ska jag bli hur som helst då det är grunden i barnafödandet. Jag hade så gärna velat ha en vaginal förlossning men nu är det säkraste för henne att förlösa i kejsarsnitt.

På lördag går vi in i v 39. Nu är hon en stor tjej som är redo för vad som väntar här utanför.

Likes

Comments

Jag hittade dessa jättefina och billiga ringar igår när jag spenderade en del av dagen på stan. Jag hoppas att storleken på dessa kommer passa lika bra när jag inte längre är gravid. Jag har trots allt mycket vätska i kroppen som kommer försvinna när hon kommit ut.

I vilket fall är jag supernöjd med dessa! Ni hittar dom på Ur och penn för 20kr/paket.

Likes

Comments

Nu när jag har massor av tid har jag börjat planera mina kommande inköp. Denna vecka ska jag unna mig hårfärg till min utväxt och en fransförlängning.

Jag ska även gå på jakt efter liknande ringar som bilden nedan, så snyggt!!

Till hemmet ska jag unna oss dessa. Då Anton fortfarande jobbar och använder vår bil är det skönt att plantagen endast är gångavstånd bort. Morgondagens att-göra är planerad✔️

Likes

Comments

Som jag älskar denna människa 🖤 6 år av kärlek!

Likes

Comments