View tracker

Nå har jeg hatt en veldig lang bloggpause gitt, men nå er jeg tilbake. Tror jeg. Det har skjedd mye siden mars, men dere skal slippe tusen tilbakeblikk. Kan heller fortelle om to ting jeg gjorde i går som er veldig lenge siden - jeg var i byen med ei venninne OG jeg var på trening. Som regel holder jeg meg til senter som er litt utenfor byen, men det var koselig å se litt i byen, spesielt når været var så fint som det var/er! ☀️ Kjøpte meg også en lekker jumpsuit i svart som jeg har leita etter! Men over til trening. Trening har bestandig vært en STOR del av livet mitt, men etter barna kom ble det plutselig veldig tiltak... Man er sliten, man har for mye å gjøre and the list goes on. Jeg har også vært avhengig av gruppetimer. Salen med alle vektene er så skummel, synes jeg. Men i går fikk jeg en kompis til å hjelpe meg ute i den store salen. Nå er motivasjonen på topp og programmet klart!

Håper dere får en fin dag 💓

  • 303 lesere

Likes

Comments

ME, MYSELF AND I 


1. Jeg er oppkalt etter Malin på saltkråkan. Pappa synes hun var så fin 🙊 Hadde jeg vært gutt ville navnet mitt vært Andreas


2. Jeg er enebarn. Var visst en fæl baby som ikke sov før jeg ble 3 år


3. Jeg elsker hunder 🐶, og håper vi kan kjøpe en etterhvert


4. Jeg tenker lite på konsekvenser😏


5. Når jeg skal kjøpe noe på nettet jeg egentlig ikke burde kjøpe, lukker jeg øya og trykker på kjøp💸


6. Møtte min kjære i russetiden 09👫


7. Liker ikke å reise, SAY WHAT


8. Flyttet hjemmefra som 16 åring for å ta idrettslinja


9. Kjærestejente. Har kun vært singel i 6 måneder siden jeg startet min kjærestekarriere som 13 åring❤️


10. Har gått ett år på barnevern


11. Materialist, elsker søte og fine ting 💕


12. Har bestandig vært opptatt av trening, men etter barna kom har det vært veldig sporadisk


13. Jobber for tiden på kunstgalleri


14. Amilia skulle hete Emelinn, Ada skulle hete Vilje og på dørskiltet står det enda Arian ... som ble Linus


15. Elsker å bake, men hater å lage mat


16. Fikk 6 i gym på videregående


17. Delt seng med bestevenninna mi i nesten 3 år fra vi var 18-21 😍 Bodde med henne til jeg var 6 måneder gravid, og hver kveld hørte vi lydbok


18. Vært kvalifisert til NM i svømming


19. Kreativ sjel som elsker å lage ting


20. Jeg er en kaster, elsker å kaste ting 😅

  • 836 lesere

Likes

Comments

I helga som var skulle samboer på guttetur på hytta. Å være alene med alle 3 går greit, men litt hjelp er selvfølgelig veldig greit. Derfor ble mamma ringt inn som nødhjelp. Heldigvis kan man kanskje si. Helt siden Ada var dårlig på onsdag har jeg vært kvalm selv... Uansett, på lørdag var vi en liten tur ut i ruskeværet, og en tur på senteret. Søndag ble det lekeland i flere timer, veldig koselig. Mot kvelden ble jeg veldig dårlig, og "endelig" brøyt det ut. Litt før 23 våknet stakkars Amilia med omgangsyka, og i natt startet mormor. For en fest. Mormor har passet på Amilia i natt, så jeg har fått sovet så mye som Linus tillater. Han sover nemlig svært dårlig for tiden. Føler jeg syter mye nå, men tilstandene her de siste ukene har ikke vært lett. Det er så tungt når man såvidt kommer seg igjennom dagen, og når kvelden kommer og den etterlengta alenetiden er ett faktum, kollapser man bare sammen. Men lys i tunnelen er det, og snart blir alt bra ❤️

  • 819 lesere

Likes

Comments

Disse perlebildene laget jeg for en liten stund tilbake. Flere har spurt etter oppskrift, så derfor lager jeg ett innlegg om det. Jeg har brukt store firkantede brett som kan settes sammen. Man må ikke ha brett til hele motivet, men det er lettest. Det går fint å stryke litt og flytte brettene også, men som sagt er det enda lettere med brett til hele. Tror jeg brukte 15 brett... Perlestørrelsen er MIDI. De vanlige perlene man kjøper på leketøysbutikker. Brettene er også kjøpt på leketøysbutikk. Nå jobber mannen min på galleri med rammeverksted, så jeg fikk laget rammene der. Dette blir fort dyrt når det ikke er skikkelig kunst man rammer inn, så rammer fra IKEA duger til disse. Brukte sterk dobbelsidig tape for å feste, superlim kan også brukes. Veldig fin søndagsaktivitet med barna. Eller "terapi" ... Brukte perling som kveldsaktivitet når kveldsshoppinga tok litt overhånd. Hihi.

Bildene er funnet på Internett, og er ikke mine. Det var bestevenninna mi Inger som først fant de, og perla de. Så tusen takk til henne for inspirasjonen ✨

Jentene mine elsker de! ❤️ Lykke til om noen bestemmer seg for å prøve!

  • 1068 lesere

Likes

Comments

… av og til.

Når man blir mamma kjenner man på følelser man aldri har kjent på før. Man er så sliten som man aldri har vært før. Sliten på en helt spesiell måte, ikke "værtpåspinningi5timer" sliten, men sliten helt inn i hjerterota, i hver eneste celle, men aldri har man vært mer lykkelig heller. Veldig spesiell greie. I går eller i kveld om man vil, sovna barna rundt 20. Jeg var veldig sliten, men valgte å kose meg med litt alenetid i soffaen. Klokka 12 skulle jeg legge meg, men det var en som våkna, og våken er han enda. Vi sitter i stua og ser på lille prinsesse. Mest sannsynlig er det ei tann, eller en reaksjon på at han er blitt så flink å stå på knær, men HER, MIDT I NATTA, UTEN SØVN, greier jeg nesten ikke å tenke fornuftig. Jeg er så trøtt, og så sint innvendig. Stressa over at når han endelig sovner, er det kanskje bare en time, kanskje to til vi skal opp igjen. Jeg tåler lite søvn, men helt uten søvn duger mammaen ikke.

Heldigvis elsker jeg den lille kroppen som sitter 1 meter unna meg. Ekstremt mye. Så mye, at å sitte her er helt greit likevel. Vi har vært så heldige å få tre friske og flotte barn. Dårlig søvn og noen våkennetter er luksus i forhold til hva mange andre sliter med. Takknemlig.

​Så suger det kanskje ikke så mye likevel…

  • 1439 lesere

Likes

Comments

NY start! Min forrige blogg handlet for det meste om barneklær, og selv om jeg enda elsker barneklær(dessverre) trenger jeg en ny start. Litt ny motivasjon. Kanskje skrive mer om hverdagen med mine 3 små. Om det er noe jeg synes er skikkelig morsomt, er det å lese gamle innlegg på bloggen. Så jeg vil jo gjerne kunne sitte noen år frem i tid, og lese om dagene våre nå, og hvordan vi hadde det. Når noen spør hvordan jentene var når de var baby… feks om de sov godt - svarer jeg ja. Men nå når jeg leser i bloggen ser jeg jo at det ikke stemmer. Man glemmer fort. 

I dag har jeg gått tur til Rema1000, selvfølgelig for å hamstre smågodt. I love priskrig! Deretter gikk vi en tur til senteret for å titte litt. Det ble noen innkjøp, men til knallpris. Da er det lov. Når vi kom hjem var det tid for å hente jentene i barnehagen. Linus blir trøtt i 3-tiden, men da rekker han ikke å sove før jentene MÅ hentes. Derfor blir de hentet litt tidligere enn før, noe de synes er veldig stas.

Etter vi hadde vært hjemme en stund kom ei dame som ville se på ei vogn jeg skulle selge. I mens jeg var nede i første etasje med henne, greide jentene å finne på mye farsk. De reiv ei avis i småbiter, og kvelva vaskebøtta utover gulvet. Happy-life. Nå sover alle, og jeg skal fortsette å stirre i veggen.


  • 1301 lesere

Likes

Comments