Hej! Hörni har sån galen abstinens efter och rida! Som tur är så ska hästarna hem från sommarbetet på måndag, då får jag äntligen rida, dock på en sommartjock ponny hahah, men vad gör de?

Får i alla fall träffa Calle på måndag! (Den bruna ponnyn med vit genomgående bläs) världens bästa ponny!

Puss och kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej! Haft en super mysig helg på landet med familjen och en kompis, med spel, god mat, bad och sol, såå härligt nu är de sista jobbveckan som gäller!

Puss och kram

Likes

Comments

Hej! Ikväll var vi på middag med min morbror, hans fru, min kusin, mormor och familjen på en resturang på Dalarö, de låg så himla fint längs kanalen vid Dalarö! Och jätte god mat, blev en standard caesarsallad och choklad med hallon till efterrätt, Hahah inte mycket variation här inte!

Puss och kram!

Likes

Comments

Hej hörni! Har haft en super mysig helg på mitt landställe på en ö utanför Dalarö, såå härligt o va ledig och hämta andan inför en till jobbvecka.

Jag har även haft ont i ryggen en längre period, så vi passade på att åka till naprapaten och knäcka till lite haha, ska tillbaka om någon vecka också för att få ordning på problemet!

Puss o kram!

Likes

Comments

Hej! Äntligen helg hörni! Första jobb veckan klar och jag måste erkänna att de mesta jag gör är att dricka kaffe med dom på jobbet haha!

Men igår efter jobbet var de bara att hoppa på bussen ut mot Dalarö, där jag skulle möta upp familjen och mormor för en mysig middag på smådalarö gård, såå himla god mat och de låg så himla fint mot vattnet och solen som gick ner på andra sidan, sjukt rekomenderbart!

Puss och kram!

Likes

Comments

Hej! Idag äntligen gick jag handledarkursen för att få börja övningsköra! Så nu väntar väl en jävla massa läsning och traggling och en jävla väntan på att fylla 18, synd att man inte kan spola fram tiden och att jag är decemberbarn, suck Hahah!

Puss o kram!

Likes

Comments

Hej! Alltså jag är såå lycklig nu när jag bor hemma igen under sommarn och jag får tillgång till vårt badkar! Alltså finns det ens nått bättre än att bada på kvällen, på morgonen, dagen och natten? Så himla skönt o lyssna på lite mysig musik och bara chilla, Riktig vardags lyx alltså!

Puss o kram!

Likes

Comments

Hej! Detta va längesen eller haha eller inte på denna bloggen, men hade en tidigare blogg när jag var mindre, men kände nu att de var dags att sätta igång igen.

Men för er som inte känner mig sen innan så heter jag Malin är väl en egentligen ganska vanlig och tråkig 16 åring. För tillfället så pluggar jag häst på ett internat i Västerås, där jag spenderar större delen av min tid. Så ja, hästgalen kort brud som gick från att bo i Stockholm omringad av kollektivtrafik och höghus till att nu bo omringad av åkrar, stallar och en buss som bara går 1 gång i timmen, livet är tufft right? Haha skämt o sido, men de är lite om mig en. Helt enkelt en riktigt vanlig mellan mjölks tonåring,

Puss o kram!

Likes

Comments