Kolla vad fint torget utanför vårt fönster blir! Det är mer eller mindre klart, och snart ska butiker öppna i huset mittemot. Lär ju få tänka lite mer på hur man går runt i lägenheten nu när vi får fler grannar mittemot ;)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Den 6 maj var det anhörigdag för oss som har en person som gör sin militärutbildning. Sebastian hade varit i fält nästan hela den veckan, så sista dagen (lördagen), fick vi komma ut och se hur de har det.

Jag hade längtat efter att se hur de har det i fält, sedan första gången de var ute. Jag har nog aldrig haft en bild av hur det ska se ut, men det var som en liten by de hade byggt upp. Självklart väldigt organiserat. Vill mest få fram hur kul det var. Vi fick äta lunch tillsammans med dem, och efter de visat runt hur det ser ut fick vi se när de rev förläggningen. Det gick så fort, och jag är helt klart impad över allt de gör.

Är så glad över att jag fick vara där, och är så stolt över min pojkvän!!

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag kan verkligen aldrig komma på ett roligt sätt att börja ett inlägg med, men idag är det onsdag och mitten av juni. Hade det inte varit för min brors student (ska skriva om det i ett annat inlägg), hade jag antagligen haft noll sommarkänslor. Mina nya glitterskor/sommarskor ger mig också lite sommarkänslor men annars är det på botten.

Förra veckan, när jag och min mamma var ute och plockade blommor till just studenten, började vi prata om midsommar. Det kom fram att jag och Sebastian kan åka till västkusten över den helgen då mina föräldrar ska fira hemma. Vi hade visserligen säkert åkt dit oavsett men det ska verkligen bli jätteroligt. En dejt på drinkbaren är redan inbokad samma dag vi kommer dit. Har längtat i snart ett helt år efter deras underbara mojito drinkar!

På tal om dejt, ikväll ska jag på en kompis-dejt med Elin. Det ska bli så roligt. Vi är helt värdelösa på att planera ihop saker, men just idag har vi lyckats. Jag tror det blir något gott att äta. När vi bestämde för två veckor sedan (?), tänkte vi sitta på en uteservering men i nu läget ser det lite hopplöst ut.


Likes

Comments

Halloj!

Bilden är på Sebbes nocco, jag önskar verkligen att jag gillade ananas för den nya bruken är så fin, men jag kör bara på persika. Idag slutar jag tidigare än min sambo, och funderar på att baka något. Hittade ett roligt recept på Key Lime Pie, men har inte alla saker hemma till det. Plus att den ska vara i frysen i tre timmar. Får se!

Likes

Comments

För ett tag sedan (en månad?) var vi på dubbeldejt med miv vän Tove plus partner. Älskar, älskar dubbeldejt och längtar ihjäl mig till Sebastian börjar jobba i Skövde så vi kan träffa hans vänner <3.

Likes

Comments

När man (jag) är så dålig på att uppdatera bloggen, blir det en hel del sena inlägg... hehe. Restaurangveckan i Falköping var innan påsk. Vi åkte dit med min familj och mammas närmsta släktingar. Dit = Wrågården.

Jag har inte varit där sedan jag var liten och spelade fotbollsgolf. Så tror inte att jag har ätit där någon gång, och det var inte min grej helt. Kanske för att de enbart bjöd på en förrätt och efterrätt. Man kunde inte välja mellan olika rätter. Det ni ser på bilden är förrätten. Minns verkligen inte vad det var för typ av korv och sås. Till huvudrätt var det en köttgryta i rödvin. Allt var gott tillagat och så, men inget som jag tycker om "egentligen". Vet att bilden ser sjuuukt äcklig ut men det som imponerade mig mest var den riktiga spiken de använde sig av.

Fast jag älskar verkligen att gå ut och äta. Bästa sättet att umgås på, enligt mig, och att upptäcka en nytt ställe i ens hemstad är roligt. Plus att Sebastians öl verkligen var jättegod!! Ska ta en bild på den nästa gång jag ser den.

Likes

Comments

Maj. Åttonde maj. Jag vill nästan gråta av lättnad att det är maj. I veckan som har gått har jag varit så lycklig över att vintern är över och våren äntligen är här. Men idag har det både snöat och haglat, igen så kanske tog ut det lite i förskott ;) . Jag var på Sebastian igår, att vi måste rensa våra garderober och hämta in "sommarkläderna" från förrådet - men vi får skjuta upp det lite.

Våren är nog egentligen den årstiden jag gillar minst. Den är rörig, med alla helgdagar. Kallt vissa dagar, varmt andra. Man går liksom bara att väntar på något.

Men det finns fina delar med. Som att gå långa promenader, blommor utanför lägenheten (och inuti) och att kunna gå ut och ha en glass-dejt efter jobbet.


Likes

Comments

Om du hade fått en dotter nu, vad skulle du döpa henne till?

Åh, har verkligen bara tänkt att jag kommer får pojkar... så har inget bra namn heheh.

Sex utan kärlek eller kärlek utan sex?

Finns ingen annan som älskar kärlek så som jag gör, så det sista.

Nämn tre saker på din att-göra-lista?

Åka hem till farmor och äta maten jag lagade igår, städa lägenheten och fixa mina naglar + fotbad.

Har du kvar klädesplagg sen du var liten?

Mina föräldrar har sparat en hel del... haha. Min farmor har nog några klänningar med.

Är du nöjd med din profilbild på Facebook?

Ja, tycker det är en av de finare bilderna på mig och min pojkvän.

Vad väljer du, chips eller godis?

Alltid olika, men oftast godis. Är som ett litet barn, vi måste åka och handla efter vi slutar jobba på fredagar så jag får mitt helggodis.

Hur uppvaktar man dig?

Ge mig uppmärksamhet, eller/och blommor.

Likes

Comments

Förra veckan tog jag tåget till Skövde, och mötte upp Sebastian där. För senare på kvällen var det dags för UF-mässan. Min lillebror tar studenten i år, och är VD för ett UF-företag. De heter Hälsolådan UF på instagram! På mässan fick de visa upp sin monter, sitt företag och sälja sina produkter. Vi kom hem med en fin glasburk med müsli. Så stolt över hur duktig han (och hans vänner) är, och att de snart ska ta studenten är ju helt galet :( Så stora!!

Likes

Comments