I lördags kom vi faktiskt iväg på en behövlig shoppingrunda. Tror dock vi lämnade huset vi Ett? Två? Rätt sent i alla fall, så vi åkte direkt runt till lite möbelbutiker. Vi hittade äntligen bort och stolar till köket, som vi ska hämta hem i helgen om allt går som planerat. Efter vi har mätt lite mer i lägenheten har vi insett att soffan vi hade bestämt oss för innan, inte alls kommer passa in. Så på den fronten är vi tillbaka på ruta ett, så skönt att köket är under kontroll.

Korgen som finns på bilden längst upp är från Mio. Om vår tv-bänk inte tar upp allt för stor plats, skulle jag verkligen vilja ha en den korgen i vardagsrummet och fylla den med härliga filtar. Vill ha massa gos, så alla gäster kan ha varsin filt om de vill.

S älskar inte direkt att gå i butiker, men han blev nog glad över att få prova lite vr <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår blev han klar med sin GMU!! Jag spricker nästan av stolthet. Förstår inte hur någon har så mycket vilja, och vara så stark som det krävs för att gå igenom så många svåra övningar och prövningar. Och allt han har lärt sig är ju otroligt. Att se personen man älskar mest göra något han brinner för - det är allt. Verkligen.

Igår höll vi på att prata heela tiden, haha. Så mycket att berätta efter vi varit ifrån varandra. Så idag gjorde det nästan ont i hjärtat att han åkte iväg igen och jag skulle till jobbet. Men vi båda fick en timmes sovmorgon <3 I dag tror jag att vi bara ska hämta hem lite thai, ligga i soffan och bara ta det lugnt.

Likes

Comments

Jag är på sånt skrivhumör, men har inget att skriva om här. Förutom att jag har jätteont i mina axlar och ska tvinga S att massera mig sen. Tror dock att han har ännu mer ont i sin kropp efter att ha sovit ute under så många nätter, så blir nog mest jag som masserar honom. Undra om andra har det så i sina förhållanden? Jag kan klia Sebastians hårbotten och pilla med hans hår jättelänge. Typ ibland när vi kollar på en film, ligger han i mitt knä och jag håller på med hans hår och kliar på hans armar, men han tröttnar på att massera min rygg eller vad som efter två minuter. Haha, tur att jag har spikmattan.

Spikmattan som jag börjat tjata på min mamma att jag ska få ta med mig när jag flyttar. Har massa saker jag går runt och pekar på. "Det är eeen sak jag borde få ta med mig när jag flyttar...", så håller jag på varje dag med olika saker.

Flytten. Det tar upp ganska mycket av mina tankar just nu. Bara att jag ska flytta ihop med min stora kärlek, är ju fantastiskt. Men jag har satt upp så mycket grejer jag vill göra när vi flyttat. Jag ska ta tag i körkortet (kanske í januari, för vet att pappa aldrig kommer ha tid under december, är så trött på att hålla på med det fram och tillbaka. Vill gå in för det en gång för alla till 100%), börja skriva igen, baka och börja träna.

Likes

Comments

Har skrivit om Jojo Moyes tidigare, och innan jag hade denna bloggen tror jag att jag hyllade henne ett par gånger på min tumblr med. Hennes böcker är magiska. Vill sträckläsa varje bok, men det är lite jobbigt då dem oftast är runt 400 sidor. Skulle dock säga att denna är både en av hennes bättre böcker, men också lite av de sämre. Den spretar åt många håll. Det är mycket. Hon kanske skulle satsa på två, eller max tre riktningar. 3/5

Likes

Comments

Vad stod det i ditt senast mottagna sms?

"För jag älskar dig så mycket"

Vad var det senaste du åt?

Mango-yoghurt

Vem var den senaste personen du pratade i telefon med?

Sebastian, det var så skönt att hör hans röst efter han varit i fält.

Vilken var den senaste filmen du såg?

The visit

Vem skrev du senast med på Facebook?

Ida

Hur många kuddar sover du med?

Vi har alltid 3 eller fyra
Likes

Comments

Jag är helt kär i dessa linnen från Bikbok! Såg först det svarta - och tyckte det var underbart och preciiis min stil. Men det med blommor på?? Hur vackert och modellen med den guldiga färgen... sinnessjukt. Vill ha alla tre. Nu.

Likes

Comments

I måndags kom Ida till mig på eftermiddagen! Det var verkligen längesedan bara jag och hon hade några timmar för oss själva. Vi började med att ta en fika, innan vi gick hem till mig för att hon skulle få en av mina böcker. Hon är verkligen som min lillasyster och bästa vän i ett.

Likes

Comments

I lördags hängde jag mest i min säng med en bok och maten på bilden. Kände att jag var på väg att bli förkyld så stannade förbi på ica och köpte citron och ingefära. Och det hjälper!! En dag med massa varmt vatten, citron, ingefära och honung + att ta det lugnt. Nu är jag bara lite täppt i näsan men det är jag alltid. Har börjat med nässpray igen (höll upp i typ fyra månader?? rekord).

Under söndagen försökte jag faktiskt ta tag i mitt rum. Rensa upp min garderob och bokhylla i tre kategorier: saker jag kommer använda innan flytten, det jag kan slänga/ge bort, och det jag redan nu kan packa ner. Hade en hel del som hamnade i sista kategorin, så mina föräldrar åkte snällt med mig och köpte flyttkartonger. Vi kollade förbi två möbelaffärer, men hittade bara en soptunna till badrummet som jag och S redan hade tittat ut.

Likes

Comments

I lördags åkte jag och Felicia ut till en butik i Kinnarp. Hon skulle kolla på en present, och jag försöka hitta gardiner till lägenheten. Vi behöver bara gardiner till sovrummet än så länge, vilket är tur då jag är värdelös på att bestämma mig. Minns förra hösten att jag sa till Sebbe att jag kollade/ville ha nya gardiner i mitt rum - har fortfarande samma. Hittar aldrig några. Vill ha som dem på bilden fast gråa. Tror jag. Haha. Fick med mig en jättefin ljuslykta, som Fille håller på bilden. Tyckte det var jättemysigt att åka runt så med henne. Min fina bästis <3

Likes

Comments

I fredags väntade en kväll med bara mina föräldrar. Är inte ofta jag är själv hemma, utan Sebbe, samtidigt som båda mina syskon sover borta. Så vi lagade den goaste pastan med oxfile till. Önskar verkligen att min pojkvän var mer för pastarätter, vet att han skulle kunna göra en så god variant av denna med mer kryddor osv.

Sen fick jag välja film, hade en lång utläggning om att The Visit är en jäääättebra thriller. Tror varken mamma eller pappa skulle hålla med om det i efterhand. Jag och Sebastian såg den för någon vecka sedan, och twisten som kommer längre in i filmen gör det hela värt att se.

Likes

Comments