Hej kompisar!

Jag har inte skrivit här på hundra år, och när jag senast gjorde det så var det bara för att lägga in lite äldre bilder. Tror jag, minns inte riktigt. Inget intressant i alla fall. Jag tror att det är det som är felet med "personliga bloggar" som inte har någon nisch eller ett överdrivet intressant liv ELLER fina, redigerade, systemkamera-bilder. De blir sällan intressanta. Det händer en del saker i mitt liv, som på många sätt skulle kunna beskrivas på denna blogg och göra min blogg innehållsrik - men som jag tidigare sagt känner jag inte för att dela med mig av 100% av mitt liv. Därför kan jag inte heller klaga på att min blogg är tråkig, då jag inte vill dela med mig av mer saker. Eller fixa bra bilder för den delen heller.

Men, till min fördel, gick jag ner till bokhandeln och köpte mig en dagbok den sista juli och började skriva den första augusti. Det är nog mitt bästa beslut på länge. Jag har skrivit dagbok under hela mitt liv, men undantag för vissa perioder. Så det känns helt naturligt för mig att få in den rutinen igen. Jag köpte även en svart bra penna som jag kan skriva med. En bläckpenna med smal spets, och en till penna i typ samma stuk men med blå/grå färg som passar utsidan av dagboken.

I den boken kan jag skriva ner mina exakta tankar, min vardag och skriva ut vilka bilder jag vill (om jag vill). Jag tror att alla personer kan bearbeta sina "liv", känslor eller tankar på olika sätt. Jag är helt klart en mer introvert person när det kommer till sånt, så att skriva kommer väldigt naturligt. Medan vissa andra kanske har lättare att ha djupa diskussioner med människor i sin närhet. Eller att måla, hålla på med musik vad som helst. Alla är olika, och behöver dokumentera sitt liv på olika sätt. Dagboken blir min.

Mina tidiga dagböcker blev skrivna i olika block jag hade liggande på mitt rum som liten, enda tills den dagen jag fick en dagbok i julklapp av min mormor. Jag minns att jag kanske ansågs vara lite för stor för att bli så glad för en dagbok med lås, och Ior (från Nalle Puh) mönster på. Men jag älskade den direkt. Är nästa helt säker på att jag skrev i den så fort jag fick tid senare på julaftonsdagen. Då skrev jag väldigt kortfattat vad jag hade gjort på mina dagar och med vilka personer. Vissa dagar skrev jag att jag bara hade varit hemma med min mamma och lillebror, och att jag hade chattat (tror jag använde ordet skrev istället för chattat) med Rebecka på MSN. Väldigt kortfattat men ibland målade jag små teckningar bredvid så man skulle förstå bättre - nu i efterhand kan jag säga att man förstår nästan mindre med dessa bilder.

Denna gången hoppas jag att jag lyckas hålla i en mer innehållsrik dagbok. Beskriva mer saker/personer runt omkring mig. Verkligen dyka ner i mina känslor och kanske skriva lite mer.. texter? Om olika ämnen som är viktiga för mig, eller bara berör mig för tillfället. Det hoppas jag på.

Vad gäller denna blogg, kommer den ej ha samma betydelse för mig längre. Kanske skriver jag här igen (rätt troligt eftersom Sebastian nyligen köpte hem ett nytt tangentbord till sin dator - det är ett sånt som låter så skönt när man skriver), kanske skriver jag inte här igen men den förblir ett minne och kanske något att addera utöver mina egna dagboksanteckningar. Vem vet.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Kolla vad fint torget utanför vårt fönster blir! Det är mer eller mindre klart, och snart ska butiker öppna i huset mittemot. Lär ju få tänka lite mer på hur man går runt i lägenheten nu när vi får fler grannar mittemot ;)

Likes

Comments

Den 6 maj var det anhörigdag för oss som har en person som gör sin militärutbildning. Sebastian hade varit i fält nästan hela den veckan, så sista dagen (lördagen), fick vi komma ut och se hur de har det.

Jag hade längtat efter att se hur de har det i fält, sedan första gången de var ute. Jag har nog aldrig haft en bild av hur det ska se ut, men det var som en liten by de hade byggt upp. Självklart väldigt organiserat. Vill mest få fram hur kul det var. Vi fick äta lunch tillsammans med dem, och efter de visat runt hur det ser ut fick vi se när de rev förläggningen. Det gick så fort, och jag är helt klart impad över allt de gör.

Är så glad över att jag fick vara där, och är så stolt över min pojkvän!!

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag kan verkligen aldrig komma på ett roligt sätt att börja ett inlägg med, men idag är det onsdag och mitten av juni. Hade det inte varit för min brors student (ska skriva om det i ett annat inlägg), hade jag antagligen haft noll sommarkänslor. Mina nya glitterskor/sommarskor ger mig också lite sommarkänslor men annars är det på botten.

Förra veckan, när jag och min mamma var ute och plockade blommor till just studenten, började vi prata om midsommar. Det kom fram att jag och Sebastian kan åka till västkusten över den helgen då mina föräldrar ska fira hemma. Vi hade visserligen säkert åkt dit oavsett men det ska verkligen bli jätteroligt. En dejt på drinkbaren är redan inbokad samma dag vi kommer dit. Har längtat i snart ett helt år efter deras underbara mojito drinkar!

På tal om dejt, ikväll ska jag på en kompis-dejt med Elin. Det ska bli så roligt. Vi är helt värdelösa på att planera ihop saker, men just idag har vi lyckats. Jag tror det blir något gott att äta. När vi bestämde för två veckor sedan (?), tänkte vi sitta på en uteservering men i nu läget ser det lite hopplöst ut.


Likes

Comments

Halloj!

Bilden är på Sebbes nocco, jag önskar verkligen att jag gillade ananas för den nya bruken är så fin, men jag kör bara på persika. Idag slutar jag tidigare än min sambo, och funderar på att baka något. Hittade ett roligt recept på Key Lime Pie, men har inte alla saker hemma till det. Plus att den ska vara i frysen i tre timmar. Får se!

Likes

Comments

För ett tag sedan (en månad?) var vi på dubbeldejt med miv vän Tove plus partner. Älskar, älskar dubbeldejt och längtar ihjäl mig till Sebastian börjar jobba i Skövde så vi kan träffa hans vänner <3.

Likes

Comments

När man (jag) är så dålig på att uppdatera bloggen, blir det en hel del sena inlägg... hehe. Restaurangveckan i Falköping var innan påsk. Vi åkte dit med min familj och mammas närmsta släktingar. Dit = Wrågården.

Jag har inte varit där sedan jag var liten och spelade fotbollsgolf. Så tror inte att jag har ätit där någon gång, och det var inte min grej helt. Kanske för att de enbart bjöd på en förrätt och efterrätt. Man kunde inte välja mellan olika rätter. Det ni ser på bilden är förrätten. Minns verkligen inte vad det var för typ av korv och sås. Till huvudrätt var det en köttgryta i rödvin. Allt var gott tillagat och så, men inget som jag tycker om "egentligen". Vet att bilden ser sjuuukt äcklig ut men det som imponerade mig mest var den riktiga spiken de använde sig av.

Fast jag älskar verkligen att gå ut och äta. Bästa sättet att umgås på, enligt mig, och att upptäcka en nytt ställe i ens hemstad är roligt. Plus att Sebastians öl verkligen var jättegod!! Ska ta en bild på den nästa gång jag ser den.

Likes

Comments

Maj. Åttonde maj. Jag vill nästan gråta av lättnad att det är maj. I veckan som har gått har jag varit så lycklig över att vintern är över och våren äntligen är här. Men idag har det både snöat och haglat, igen så kanske tog ut det lite i förskott ;) . Jag var på Sebastian igår, att vi måste rensa våra garderober och hämta in "sommarkläderna" från förrådet - men vi får skjuta upp det lite.

Våren är nog egentligen den årstiden jag gillar minst. Den är rörig, med alla helgdagar. Kallt vissa dagar, varmt andra. Man går liksom bara att väntar på något.

Men det finns fina delar med. Som att gå långa promenader, blommor utanför lägenheten (och inuti) och att kunna gå ut och ha en glass-dejt efter jobbet.


Likes

Comments

Om du hade fått en dotter nu, vad skulle du döpa henne till?

Åh, har verkligen bara tänkt att jag kommer får pojkar... så har inget bra namn heheh.

Sex utan kärlek eller kärlek utan sex?

Finns ingen annan som älskar kärlek så som jag gör, så det sista.

Nämn tre saker på din att-göra-lista?

Åka hem till farmor och äta maten jag lagade igår, städa lägenheten och fixa mina naglar + fotbad.

Har du kvar klädesplagg sen du var liten?

Mina föräldrar har sparat en hel del... haha. Min farmor har nog några klänningar med.

Är du nöjd med din profilbild på Facebook?

Ja, tycker det är en av de finare bilderna på mig och min pojkvän.

Vad väljer du, chips eller godis?

Alltid olika, men oftast godis. Är som ett litet barn, vi måste åka och handla efter vi slutar jobba på fredagar så jag får mitt helggodis.

Hur uppvaktar man dig?

Ge mig uppmärksamhet, eller/och blommor.

Likes

Comments