Termin: 3 April.

På vei: 30 uker (29+6).

Igjen til termin: 73 dager igjen.

Kjønn: Lillesøster N.

Baby's størrelse: Denne uken veier hun rundt 1600 gr og er ca 26,5 cm lang.

Neste kontroll: 5 Februar.

Ukas baby-new in: Stokke tripptrappstol og stokke newbornsete.

Bevegelser: Hun beveger seg stort sett hele dagen, men er mest aktiv morgen og kveld.

Vektøkning: 11 kg ved forrige kontroll...

Melk i brystene: Foreløpig bare råmelk.

Hodet ned: Japp. Hatt hode ned fra rundt uke 28.

Tungt: Er mest bekkenløsninga som gjør det tungt.

Kynnere: Mye kynnere ja!

Forventninger til fødsel/tiden etter fødsel: Gruer meg ikke til selve fødselen, er mest spent på hvor fort det går. Med storebror tok det 3 timer fra jeg kom til sykehuset for en liten sjekk fire dager på overtid (uten verken vannavgang eller rier), til han plutselig lå på brystet mitt. Håper denne fødselen går litt mer rolig for seg, selv om det sies at fødsel nr 2 som regel går fortere.. Men alt i alt gleder vi oss bare til å få treffe lillesøster

​Siste innkjøpet til magesnuppa er som sagt en tripptrappstol med newbornsete. Så nå har vi alt av store ting i tilegg til vogn, bilstol, vugge, seng og stellebord i hus. Veldig deilig å tenke på at det kun er småting igjen som vi trenger. 

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

woops! Kan virke som jeg glemte av bloggen i samme sekund som jeg opprettet den.. Er det lov å skylde på tidlig ammende?

Nå er vi kommet helt til svangerskapsuke 27, og på selveste julaften var det kun 100(!) dager igjen til termin. Tiden går så fort! Synes nettopp jeg var i uke 8, og lengtet etter å komme over de magiske 12.

I november var det endelig tid for ultralyd, som vi hadde ventet lenge på! Jeg har jo en gutt fra før av, så magefølelsen min sa meg at vi skulle få en liten bror. Resten av familien var ganske sikker på at det var en jente på vei. Det sies jo at instinktet til mor stortsett alltid er rett, så overraskelsen var derfor stor på ultralyden når det visste seg at det slettes ikke var en liten gutt i magen, men ei lita prinsesse 👑Så nå gleder vi oss til å få treffe lillesøster som er ventet å komme i begynnelsen av april.

Likes

Comments

For nesten fire år siden (i november) ble jeg mamma til en nydelig liten gutt, som nå har vokst seg til å bli en bestemt og selvstendig sjarmør. Når sønnen var rundt året gammelt ble jeg alene med han. Vi bodde da, og bor fortsatt i en høvelig stor leilighet, men dog med lite plass til å oppbevare ting i det uendelige. Jeg har derfor i årenes løp solgt alt(!) etter han. Har bare tatt vare på det fineste av det fineste, i tilfelle jeg noen gang skulle bli så heldig å bli mamma igjen.

Nå, fire år etter sitter jeg her igjen.. med en liten bror eller søster i magen som er forventet å komme i månedskiftet mars/april. 28.juli fikk vi første positive test, tre dager etter forventet mens.

Vi fortalte nyheten ganske raskt til de kommende besteforeldrene. Det er vel ikke til å stikke under en stol at dem ble sjokkert i et lite sekund alle sammen, men det gikk fort over til glede. Særlig storebror gleder seg, han har sagt at han skal lære babyen å spise seg stor og sterk, og han skal lære babyen å spille fotball.. Og spør vær dag om han fortsatt skal bli storebror om han er flink å spise maten sin..

Etter at vi fikk positiv test, var jeg hos legen for å ta ny test. Den var, som forventet også positiv, og jeg er nå i gravideuke 17. (shit, så fort tiden har gått!).. Hittil har svangerskapet vært ganske greit, sett bortfra at jeg var veldig trøtt i et par uker. Dette er heldigvis på en opptur nå, og jeg klarer meg fint en hel dag uten å måtte sove både formiddag- og ettermiddagshvil.

Dette settet med body og bukse var faktisk det første vi kjøpte. Det er det storebror som har valgt ut. Selvfølgelig med bjørner og indianere på! Ellers har vi fått i hus en fleecedress, og vugge som blir brukt som "bamseseng" for storebrors bamser mens vi venter. Klarer ikke helt å starte med innkjøp enda, før vi vet om det er en bror eller en søster som skjuler seg inni magen. Heldigvis er det ikke så lenge igjen til 5 november og ultralyd. Gleder meg så enormt mye at det nesten gjør vondt!

Likes

Comments