View tracker

Präglad av natten,
fotografier illustrerar.
Forma bokstäver,
formulera meningar.
Ångest.
Räkna varje minut,
lägga klossar i fickan.
Vägra förtränga.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag har jag fått en del plugg gjort men är fortfarande stressad.. tragglar med en uppgift vi har i sociologi som jag skrivit om cirka 3 gånger för att jag ändrat min frågeställning med mera så mycket. Nu börjar jag iallafall få lite ordning på det!

Både jag och Ellen reser bort snart och därför har vi lagt upp ett träningsschema som vi ska försöka följa tills vi åker. Idag var första passet och det blev svettigt värre. Är SÅ trött nu efter men det känns verkligen skönt och är nöjd med vad vi åstadkom. Detta körde vi:

10 min cardio på löpbandet
10 min i trappmaskinen
- 5 min vanligt
- 2 min med spark bakåt
- 1 min gående i sidleds på vardera håll
- 2 min gående i 90 grader

3x20/ben, donkey kick utan vila
3x15/ben, kissande hunden utan vila
3x15/ben, enbent höftlyft
3x20/ben, enbent squat

Efter passet duschade vi och bastade på gymmet. Älskar det!! Är så död nu efteråt och kommer sova så gott inatt. Imorgon väntar pass 2 på schemat vilket är mage.

Puss

Likes

Comments

View tracker

Hej! Idag känns humöret lite bättre och jag är inte lika trött som jag var igår. Imorgon har det redan gått en vecka i december och jag kan inte förstå vart tiden tar vägen för det känns inte längesen det var nyår sist. Förra året firade jag nyår hos Moa och det var nog mitt bästa nyårsfirande jag haft hittills. Hoppas Vietnam kan mäta sig med det!

Efter Vietnam ska jag äntligen beställa bilderna jag ska ha till mitt fotoalbum "2016". Tanken slog mig någon gång vid den här tiden förra året att det skulle vara så kul att se tillbaka på vad jag gjorde och hur jag såg ut när jag var 18 år. Detta ingår i min plan för att inte glömma bort min tonår. Är så manisk <3 Jag vet inte vart min rädsla för att glömma saker kommer ifrån men jag får till exempel alltid brutal ångest om jag har minnesluckor eller liknande. Sen är jag nog rädd för att bli gammal och vill bevara allt kul. Men det är en annan femma!

Likes

Comments

Trött, stressad och ointresserad beskriver mitt humör bra idag. Jag är ständigt så fruktansvärt trött och kan knappt hålla ögonen öppna när jag kommer hem?? Vissa tar en nap varje dag men jag har aldrig varit den typen som kommer hem och sover efter skolan. Förens typ nu? Sov i flera timmar efter jag kom hem från skolan och det gör att jag blir ännu mer stressad över plugget. Som det ser ut nu är jag panikslagen över allt som ska in innan jul. På onsdag är treorna på skolan som tur lediga och då måste jag verkligen få mycket gjort för annars vet jag inte hur jag ska få ihop det. Är så skoltrött, behöver ett break så mycket.

Grekland <3 längtar tillbaka mer än någonsin

Likes

Comments

Idag har jag gjort det som en söndag innebär, städning och plugg. Har så mycket innan jag åker och idag har det verkligen gått fruktansvärt dåligt att plugga. Tycker att det är svårt och känns nästan hopplöst att hinna allt innan jag bär av. Vill bara ha jullov och värme. Ligga på stranden och äta god mat. Inte en massa uppgifter som ska in som sedan betygsätts och bestämmer över min framtid. Det är tråkigt hur viktigt det är att prestera på gymnasiet eftersom de är det som avgör hur dina kommande år ska se ut. I sådana här tillfällen när motivationen är nere i botten känns det väldigt tungt. Det ska bli SÅ skönt att ta studenten. 6 månader till och sen är jag där, längtar!!!

I en tröja från Limitato, skinnkjol från Vila och jacka från Wos

Likes

Comments

Så här såg jag ut igår! Jag och Kristina hade en jättelyckad kväll ute och hade det så kul. Sånt behöver man i vintermörkret <3 skulle vilja säga att det är helgerna som gör att jag ens orkar under den här tråkiga och mörka perioden. Det gör att man orkar kämpa lite till, ett tag till. Idag är det dessutom 2 veckor kvar tills vi åker till Vietnam!! Är så förväntansfull

Likes

Comments

Fick pluggat lite, tränat lite och har till och med förberett frukost inför imorgon för att få sova lite extra. Imorgon är det äntligen fredag och jag ska äntligen få träffa min Kristina igen. Vi ska göra middag här och sen ut på kvällen! Mina föräldrar åker bort över helgen så har huset för mig själv i tre dagar vilket är så skönt.

Ska sova nu för att orka dagen imorgon. Ska försöka utnyttja min långa håltimme och träna samt plugga lite.

Puss och kram

Likes

Comments

Idag är jag så fruktansvärt trött trots att jag sov helt okej mycket inatt, antar att det sitter kvar från 200-dagarsfesten. Så idag har jag typ sovit bort hela dagen efter skolan i hopp om att bli lite piggare än innan. Jag borde verkligen egentligen pluggat för har en hel del saker som ska in innan jul men ibland får det vara okej att bortprioritera det. Känner mig dessutom extra stressad eftersom jag åker till Vietnam några dagar skolan ens slutat vilket betyder att jag måste skicka in uppgifter något tidigare... Skolan brukar ju lösa sig och på något sätt får man alltid ihop det ändå på slutet.

Jag har tänkt att fortsätta i samma spår dvs att inte plugga och ska istället strax ta mig till gymmet. Behöver verkligen röra på mig!!

Likes

Comments

Igår var det äntligen min skolas tur att ha 200-dagarsfest och det var verkligen så så kul! Studenten börjar närma sig med stormsteg och kan inte förstå att lilla jag snart är färdig för att gå vidare till nästa steg i livet. Känns både kul och läskigt. Men igår firade vi trots mina oroligheter att det bara är 184 dagar tills vi säger hejdå till gymnasiet. Det var verkligen många från min skola där och för en gångs skull var klasserna sinsemellan med varandra vilket aldrig händer i vanliga fall. Somnade sen som en sten hemma hos Sofia och vaknade upp som en överkörd människa imorse men vad gör det ;-)

Likes

Comments

Hej! Äntligen har jag kommit igång med träningen efter att varit sjuk i över 2 veckor. Är så glad!! Igår var jag ute och sprang en runda i kylan och idag körde jag ett pass på gymmet. Är så där härligt trött nu och har krupit ner i min nybäddade säng och ska strax sova. Jag har sovit så fruktansvärt lite de senaste veckorna och det är så tråkigt att ständigt gå runt och vara trött så nu har jag bestämt mig för att ändra mina vanor lite grann. Imorgon väntar dessutom 200-dagarsfest och då kommer det definitivt bli sent. Är så taggad!

Puss och godnatt

Likes

Comments