Header

Godmorgon alla, fett trött just nu. Kom precis till skolan och är helt blöt. Fyfan för det svenska vädret alltså. Regn regn och mer regn. Tur man slutar i någorlunda tid idag så man kan åka hem och lägga sig i sängen med varm choklad och pH. Måste plugga också, ush, har två "prov" nästa vecka. Älskar dagens associar, en halsduk och klocka. Tänkte jag eventuellt skulle svara på lite frågor, så ställ på.

Hej dåå ;)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

TJena!
Har precis kommit hem ifrån stallet, rätt chill dag med film och endast en lektion :) Måste bara säga att Västtrafik har trappat upp sitt game, fick faktiskt gratis glass av dom här i skolan. Helt otroligt! När man ändå inte gör något så börjar man tänka sig bort lite, iallafall jag. Det jag skulle vilja göra är att bara packa resväskan och åka iväg på ett sommaräventyr. Men det är fan inte lätt när man inte har en egen inkomst. Jobb ska man ha men det är inte enkelt att få det nuförtiden. Vart skulle ni vilja resa någonstans?
Dröm resorna skulle vara att åka till Maldiverna, Seychellerna eller Zanzibar om man vill åka till strand paradis men när det gäller städer så är det London och New york eller LA. Man kan ju alltid drömma eller hur? Vem vet, det kanske blir en resa i sommar.

Likes

Comments

​Perfekta vår/sommar outfiten, klicka på  bilden för att komma till sidan.

Likes

Comments

MÅNDAG - Powerwalk 30 min, fys

TISDAG- Springa 15 min + styrka , rida 1 tim

ONSDAG- Stafett med klassen, rida

TORSDAG- Powerwalk 20 min, rida

FREDAG - VILODAG, rida

LÖRDAG- Springa 15 min + styrka, rida

SÖNDAG- Powerwalk 30 min, rida

Likes

Comments