love
Grattis världens bästa pappa,
- jag älskar dig!

Hej!
Idag fyller mina fina pappa år, tyvärr är jag inte på plats och firar honom... Men jag ringde och gratulerade honom. Han är verkligen min en av mina stora förebilder, kommer alltid med så goda råd och tips m.m. Så glad att jag har honom, ännu ett stort grattis. Älskar dig mest!

PUSS

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vardag

Hej på er!
Gud vad denna vecka har gått fort, om ca två veckor har jag jullov och drar hem till familj och vänner. Men igår var det fredag och vad passar inte bättre än att spendera den i Göteborg hos min fina vän Erik. Var ett tag sedan vi sågs så var kul att träffa honom efter så långt tid, tyvärr blir det så när båda har mycket i sina liv. Vaknade nyss upp hemma och nu blir det litet lätt pass hemma innan jag ska plugga lite. Ikväll ska jag träffa min fina vän Annika, får se vad kvällen bjuder på, om jag känner oss väl så vet jag i stort sätt redan, haha.
Hoppas ni får en underbar lördag mina vänner.
PUSS

Likes

Comments

Träning & hälsa

Träning är så viktigt för mig, försöker hålla igång så gott jag kan, när jag hittar tid och ork. Idag körde jag ett eget pass för mage och ben, var helt slut efteråt.. Kunde knappt cykla hem, haha, det kallar jag ett bra pass! Imorgon väntar ett liknade men måste försöka fokusera på överkroppen nu, är inte min starka sida precis.. Men någon gång måste man börja. Om ni har några tips på övningar m.m säg gärna till!
PUSS

Likes

Comments

Party, Vardag

Hej!
Saturday night was amazing, slog klackarna i taket med mina grymma vänner hela kvällen lång. Nu är helgen slut.. Kramade Sanna hejdå igår och idag börjar en ny vecka med skola, träning och en hel del annat skoj! Har redan hunnit köra ett cirkelpass på gymmet får se om jag kör ett dubbelpass idag. Hoppas ni får en toppen vecka framför er.

PUSS

Likes

Comments

Food, Vardag

Då var det första advent här, helt sjukt hur fort tiden går. Vad passar inte bättre än att spendera fösta advent med sin bästa vän, varmchoklad med grädde och kolla på en mysig Disney film. Hoppas ni får en toppen första advent!
PUSS

Likes

Comments

Food, Vardag

Hej!
I fredags kom som sagt min bästa vän Sanna till mig, jag bjöd på en enkel liten middag (laxpasta), super gott och ett och annat glas till det. Hoppas ni har haft en underbara helg!
PUSS

Likes

Comments

Godmorgon!
Idag står massor med roligheter på schemat, blir en liten roadtrip. Sedan på kvällen blir det att slå klackarna i taket med andra goa människor. Helt enkelt en toppen lördag!
PUSS

Likes

Comments

Vardag

Ibland det enkla det goda, som pyttipanna. Så himla enkelt men så himla gott, samt med en god sallad till kommer man ännu längre.
PUSS

Likes

Comments

Godmorgon på er!
Bästa dagen är här, inte för att det enbart är fredag, idag kommer min bästa vän ner till mig. Är så himla taggad på denna helg, vi har så mycket roligt inplanerat! Längtar ihjäl mig efter henne också, hoppas ni får en grym helg allihopa.
PUSS

Likes

Comments

Vardag

Blommor, vem gillar inte det? Dessa fick jag med mig hem för några dagar sedan, så himla fina och en extra färg klick i lägenheten skadar inte.
PUSS

Likes

Comments