Header

Om man egentligen stanna upp ett tag och inser hur bra man har det. Är så himla tacksam, speciellt av de människor jag har runt omkring mig. Helt galet hur mycket energi och glädje alla mina vänner ger mig. Ingen kan ersätta någon av er, ni är helt fantastiska och jag älskar er till tusen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Startade fredagen på bästa sätt - träning. Gick en kort PW på några km. Kroppen och hjärnan vaknade verkligen till liv, så himla skönt! Idag har plugget varit i fokus och det gick hyfsat bra. Imorgon väntar en liknade dag med plugg och träning. Hoppas ni får en toppen helg!
PUSS

Likes

Comments

James Arthur kom till X-factor 2012 men en sjuk röst, nu har han släppt denna låten som är helt magisk med hans grymma röst. Om du har missat hans audition på X-factor, rekommenderar jag dig att klicka HÄÄR!
ENJOY, PUSS

Likes

Comments

​I tisdags blev bjuden jag på tapas, Mañana i Göteborg. Så himla gott! Ville ha lite av allt men orkar inte så mycket. Tapas är verkligen en stor favorit för mig. Älskar små rätter där man både kan få en hamburgare till fisk till friterar m.m. Hit kommer jag gå flera gånger. 

PUSS

Likes

Comments

Helt galet hur mycket träning får en på andra tankar. Det ger mig så mycket energi och stycka i när livet. Orkar med vardagen på ett helt annat sätt, vilket är så skönt. Så roligt också när en kompis vill ha mina tips/övningar och får höra efter att han har sjukt träningsverk efter det passet. Det gör mig så glad, roligt att man kan dela med sig och även lära sig nya saker av andra.
PUSS

Likes

Comments

Hej!
Har inte varit den bästa på att blogga.. Men ska försöka uppdatera er så gått jag bara kan. Förra helgen åkte jag hem till Nyköping där mitt schema var fullt av saker:
Torsdagen: Kom sent med bussen till Nyköping där jag möttes upp av min fina vän Sanna, efter ett halvår ifrån varandra. När vi väl såg varandra sprang vi mot varandra och kramades så hårt och länge, ville aldrig släppa taget om henne. Den kvällen blev det sleepover hos henne med film, snack och bara mys.

Fredag: Jag och Sanna mötte upp dessa två pinglor, Emelie och Melina på stan för en lunch. Blev en lång lunch och längre kunde det blivit, hade mycket att snacka om, mycket som har hänt i allas liv. Därefter blir det lite shopping och lite mer för andra, haha. Men kan vi ta en sekund, hur fina är inte dessa två, så underbara!!

På kvällen var det familje time med egen gjorda hamburgare och fotboll. Samt lite planer/planering för en rolig händelse längre fram i framtiden.

Lördagen: Det var dag för RENION med så himla fina vänner. Blev så himla lyckat den kväll, var hemma hos Sanna innan vi drog vidare ut för mer dans. Måste erkänna att jag blev förvånad över Nyköping, var sjukt kul ute. Men hade väldens bästa gäng med mig så kunde inte bli mer än perfekt. Tyvärr hände en väldigt obehaglig händelse mig precis innan vi skulle gå.. Men överlag kunde inte kvällen blivit mer än magisk.
--------------------

Söndagen: Bestod av dop (förra inlägget) och en bussresa på 5h hem igen.
---------------------

Hade en toppen helg hemma, ville inte åka tillbaka till verkligheten men ibland måste man. Tack alla mina fina vänner som bidrog till en super härlig helg. Ni är bäst!
PUSS

Likes

Comments

Hej!
I söndags var jag på dop till en av mina nya kusiner, Gabriel. Det var så himla fint och efteråt bjöd det på super god soppa och till efterrätt en super god äppelkaka. Det var även kul att äntligen få träffa släkten efter för lång tid ifrån varandra. Fick även träffa en av mina andra kusiner som nyss kommit till världen, Lucas.
​Tack för ett super fint dop Danne och Sara. 
PUSS

Likes

Comments

​Denna låt går på repeat hela tiden just nu i mina hörlurar, Superlove med Tinashe. SÅÅ BRA! Här är en liten video där några sjukt grymma dansare dansar till en liten del av låten. Asså jag säger bara WOW! 

PUSS

Likes

Comments

Godmorgon på er!
I trosdag åkte jag hem till Nyköping för att efter ca 2månader träffa familj och vänner. Möttes upp av min bästa vän Sanna aldrig krama någon så länge och så hårt. Vi åkte hem till henne för en mysig sleep over med mycket snack och skratt. Igår vid 12 mötte vi upp av Emelie och Melina för en super god lunch på "ÄT", + lite shopping. Kvällen avslutades hemma hos min familj med egen gjorda hamburgare och fotboll. Idag blir det massor med festligheter som stå på schemat, hoppas ni alla får en toppen lördag.
PUSS

Likes

Comments

Hej!
I onsdags var det sista matchen för säsongen, och vilken match det blev. Även fast vi hade vunnit serien så ville man ändå avsluta på bästa sätt. Tyvärr hade vi en spelare mindre pga att så många var sjuka. Men vi frågade motståndarna om de också kunde spela med en man mindre, så som vi var tvungna att göra, men fick en stort nej. Men vi gav inte upp även fast det hade 2 avbytare och full styrka på planen. Matchen slutade 4-3 till oss och herregud vilken skön vinst! Gjorde själv 3 mål och matchen över lag var den skönaste vinsten på länge. Vi avslutade med att ha 49-10 i målskillnad, det som väntas nu är en sjukt stor lagfest i att fira detta med.
PUSS

Likes

Comments