Min fina väska som kommer att invigas till helgen! Ska bli så kul! Längtar efter tjejerna varje dag och en kväll ute med ett och annat glas vin behövs!
Jag och Elin tog oss en runda på stan idag vilket var så mysigt, fick med mig hem lite välbehövligt som ett par nya jeans, lite annat, och denna väska! Är så nöjd!
Hon gjorde verkligen min dag och avslutade med att jag och bebis fick ett stort paket med massa fint. Blev så otroligt glad!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • VARDAG

Likes

Comments

Ikväll och inatt är det första gången det bara är jag och bebis hemma. Lite tomt och givetvis nervöst men det går så bra. Han har varit så duktig och sover nu som en stock, så jag har passat på att klicka hem lite behövligt inför hösten och vintern till både honom och mig medan jag har lite egentid innan jag själv ska lägga mig en stund innan han vaknar för att äta igen.
Älskar föresten hans nya pyjamas han har på sig!

Likes

Comments

Lyfter vardagen.
Jag har tagit och bytt ut mina Nike mot ett par Adidas superstars för ovanlighetens skull, så denna höst fick det bli ett par nya vita (givetvis!!) sneakers i min garderob. Älskar att bära dom till mina blå trashed jeans. Kan inget mer än total älska dom. Hittade mina hos Footish.

Likes

Comments

Bästa fredagsmyset.
Idag har varit en otroligt bra dag och slutet på denna vecka. Två av mina finaste och även lillens mostrar var hos oss idag och lyste upp tillvaron ännu mera. För mig är det så otroligt viktigt att just dom kommer finnas i honoms liv, evigt tacksam för varje dag som går!
Gav oss det bästa fredagsmyset på länge! TACK!!!
Kvällen fortsätter med tacogratäng, tända ljus och Idol.

Likes

Comments

Mitt älskade lilla hjärta.
Hittade denna super söta body ni ser han har på sig här ovanför på Lindex med Saga, hade redan kikat på den på deras hemsida så när jag såg den i butik vart jag helt såld! Det blev även en fin pyjamas och en onesie från Kappahl.
Alla plaggen är fortfarande lite stora då jag ville köpa dom på tillväxt så han kan få hinna ha dom ett tag innan dom är urväxt igen, vilket går så himla fort! Men till rätta byxan funkar det fint ändå! Så jag är nöjd!

Likes

Comments