DAILY

1. Har du ett namn som bara din familj kallar dig?
- Nej faktiskt inte, mamma säger Mallan eller Malon ibland. Men Mallan säger rätt många.

2. Har du någon ovanlig/konstig vana?
- Jag måste stampa på nycklarna tre gånger om dom legat på ett bord eller en bänk. Sjuk tvångstanke som jag inte blir av med haha.

3. Har du några konstiga fobier?
- Konstiga och konstiga, har fobi för spindlar men sen kan jag googla trypophobia och bli extremt äcklad. Typ att det kryper i hela mig om nån visar mig en bild med det. Om man kan kalla det fobi tvekar jag på.

4. Vilken sång älskar du i hemlighet och sjunger när ingen hör?
- Hmm svårt, jag sjunger ofta och på det jag har i skallen. Men det blir väl mest nån rapplåt med Nicki Minaj haha.
(tror att jag kan rappa)

5. Vad stör du dig på hos andra?
- Oj vad svår fråga, inte så man går runt och stör sig på folk hela tiden. Men om jag ska ta något är det väl när någon försöker vara något personen inte är dvs inte är sig själv. Dock så tycker jag oftast mest synd om personen då. Annars är det när folk diskuterar saker dom inte ska diskutera. Typ vi kan sitta i ett rum och diskutera feminism/mänskliga rättigheter/pride osv, och folk som då sitter och inte kan förstå andra människors situationer. Samt anser att det dom är vana med är mer rätt än det andra. Då jävlar stör jag mig hahaha. Så vi kan säga att jag stör mig på trångsynta människor.

6. Har du några nervösa vanor/ vad gör du när du blir nervös?
- Jag blir kissnödig, haha. Annars går jag bara runt runt och panikar.

7. Vilken sida av sängen sover du på?
- Om man står med näsan mot väggen så vänstra sidan.

8. Vad var ditt fösta gosedjur och vad hette det?
- Hade en gris och en nalle som följde med mig överallt och ingenstans. Fantasirik som man var så hette dom Nallen och Grisen. Haha, mina älsklingar.

9. Har du något som du ofta säger åt andra att göra men aldrig gör det själv?
- Oh yes, tyvärr. "Lita på dig själv", "skit i vad alla andra tycker" , "va tyst:P" haha.

10. Vilket håll står du åt i duschen?
- Gud vilken konstig fråga? Står man bara åt ett håll? Det gör inte jag haha.

11. Vilken är din favoritmat som är "dåligt" men du älskar att äta det iaf?
- Det är ett jävla tjat om "dålig" mat i dagens samhälle. Min favoritmat är inte ens så onyttig, för jag måste säga typ tacos. Det är väl det jag äter mest. Annars PIZZA. Och HELVETE vad pizza är gott.

12. Tre guilty pleasures?
- Alltså jag var tvungen att googla detta, jag fattade ingenting?

13. När grät du senast och varför?
- Oj, grät som mest för någon månad sen när allt bara gick åt helvete helt enkelt. Fransarna ramlade av, syrran bråkade om julen, jag kände mig ful och var stressad. Top combo. Annars skvätter det lite tårar då och då av olika anledningar. Är rätt känslosam så gråter ganska enkelt haha.

14. När kan du vara dig själv till 100 %?
- När jag umgås med mina vänner, familj och pojkvän. Känner dock att jag kan vara det i princip hela tiden.

15. Tre saker du avskyr?
- När folk hostar rätt ut, folk som medvetet trycker ner andra och ja trångsynta människor. Eller skulle man välja saker som typ mat och så?

16. Hur är/var du i skolan?
- Jag tycker att jag var rätt duktig i skolan ändå. Jag var på lektionerna, okej att man skolkade någon gång för att va lite cool. Jag har nästan alltid stått upp för mig själv. Gillar inte när folk försöker trampa på mig och det har folk försökt sen jag gick i 1an. Både lärare och elever. Har varit väldigt enkel att skylla saker på. Just på grund av hur jag är som person, jag syns och jag hörs. Vilket inte alltid har vart med vilja. Ibland när man står för vem man är och vågar vara sig själv så får man skit för det. Om man inte är mellanmjölk som alla andra. Jag har ju fått en och annan utskällning i klassrummet för att jag snackat för mycket. Och då kan det även vara så att jag suttit helt knäpptyst och jobbat när jag fått utskällningen. Ah ni fattar vad jag menar. Annars var jag rätt lugn i skolan.

(Från en fotouppgift i 2an på gymnasiet, haha)

17. Vad blir du stressad av?
- När saker inte går som planerat. Samt när jag har för mycket att göra för mitt eget bästa.

18. Hur tror du att andra uppfattar dig?
- Olika från person till person, många uppfattar mig som en bitchig brud bara. Vilket är sjukt tråkigt för dom flesta som sagt detta till mig har aldrig ens pratat med mig. Det är lite orättvist kan jag tycka. Men jag bryr mig inte så mycket om det. Det säger mer om dom än vad det gör om mig. Annars har jag fått höra att jag är en jordnära och sprallig person som bryr sig om sina nära.

19. Hur uppfattar du dig själv?
- Jag ser mig själv som en glad, nyfiken, spontan och känslosam tjej. Jag kan vara väldigt envis, både på gott och ont.

20. En situation som du tycker är jobbig/pinsam?
- När någon råkar säga fel sak vid fel tillfälle inklusive mig själv. Finns fler men inget jag kommer på atm.

21. Tre otippade saker om dig själv?
- Jag har tävlat i dans, jag har två truckkörkort och jag har gått i golf, hahahaha.

22. När känner du dig som vackrast?
- När jag är solbränd, sminket on fleek eller när J tittar på mig som bara han gör.

23. Något du funderar mycket över?
- Framtiden.

Likes

Comments

FOOD

Här är mina top 3 ställen vi åt på i NY. Utan nån ordning, kan inte välja hehe.

Första är från La Esquina och wow säger jag bara. Vilken tacos och guacamolen(!!!) Vi missade deras berömda majs. Men det var faktiskt inte förrän efter vi vart där som vi fattade att det var ett rätt omtalat ställe. Vi tog bara de första vi hittade på kartan för att båda två höll på att avlida av hunger. Typiskt oss.

Andra är från TAO (skitdålig bild, men det var sånt mysljus där inne). En asiatiskt fusion-restaurang som finns i både midtown och downtown. Downtown är även en klubb så vill man parta till det ska man nog gå till den. Kan varmt rekommendera Midtown just för atmosfären. Riktigt maffigt med en stoooor buddha mitt i restaurangen. Maten var svingod. Vi hade bokat bord här innan då det oftast är fullbokat. Så tips om man vill prova på det.

Sist men absoluuuuuut inte minst är SHAKESHACK. Det omtalade hamburgerstället, och jag förstår varför. Här åt vi två gånger för att Jocke blev helt såld. Och jag kunde inte hålla med mer. Godaste burgarna jag ätit helt klart. Hört att det finns i London också? Blir en matresa dit snart då, haha!

Likes

Comments

Ahapp då var det måndag igen då. Känns väl sådääär med en kvällsvecka men jag jobbar ju faktiskt bara tills på torsdag. Så det är skönt. Blev ett cardiopass på gymmet imorse och nu står det en sötpotatisgratäng i ugnen. Får ser hur den smakar för har aldrig provat det tidigare. Imorgon vankas det boxningsträning igen. Det var skitkul men jobbigt senast. Helgen har bestått av chill, dop och godis så ska bli skönt att få träna lite.
xx

Likes

Comments

PHOTOS

Vi var ju på en NHL-match när vi var i NY. Dyrt så in i helvete men shit vad glad jag är att vi gick ändå. Och vilken match vi fick se sen! Tror det blev typ 12 mål totalt och ett jäkla drag. Rangers förlorade dock, men om jag ska vara ärlig så brydde jag mig faktiskt inte om det. Drack öl, käkade sockervadd och mådde allmänt bra bara. Fan vad kul det är med sport. Måste börja gå på det oftare. När jag var yngre hängde jag jämt på fotbollsarenor och i hockeyhallar. Kollade på allt från killkompisar till tjejlag, före och efter träning men även på fritiden sågs man ett gäng för att gå på nån match. Kan sakna det ibland.
xx

Likes

Comments