OUTFITS

Så, jag köpte alltså denna vackra skapelse i Milano. Känslan att dra kortet och komma ut med den där jäkla Guccipåsen var en härlig känsla. Att dessutom känna: fan vad värd jag är den här. Som min kloka vän Verro säger, livet är för kort för att vänta!
Dig kommer jag hålla hårt i. Bokstavligt talat haha.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

DAILY, THOUGHTS

Jag känner bara : kom igen mänskligheten. Är så fruktansvärt trött på att läsa alla hatiska statusar, bilddelningar och länkar helt utan källkritik. Folk delar bilder på en muslimsk kvinna som ska gå förbi helt obrydd på drottninggatan mitt i kaoset. SER NI INTE? Eller vill ni inte se att bilden är totalt photoshopad. Att man använder samma kvinna på flera utav bilderna för att skapa hat? Jämför med aftonbladet/expressens bilder, är hon där? NEJ.
Snälla människor. Tänk på vad ni delar. Det är jätteviktigt att vara källkritisk när något sånt här händer.

För tyvärr, så använder sig rasisterna av detta för att sprida hat. Och jag ber om ursäkt. Till er vackra, fina muslimer där ute. Att ni ska behöva utstå allt detta hat på grund av en hög individer av människor. Individer som använder sig av er religion för att sprida rädsla, hat och terror.

Det som hände för snart en vecka sen på Drottninggatan i Stockholm är fruktansvärt. Sånt ska inte få hända någonstans i världen. Oskyldiga människors liv går till spillo för att psykopatiska, radikala individer bestämmer sig för att dom har rätt. Och självklart är det extra skrämmande när det händer "hemma". Det är ju vår trygga punkt. Vi kommer att resa oss från detta Sverige. Men vi måste hålla ihop och sluta sprida hat. För vi är bättre än så.
Kärleken vinner till slut.

En stor jävla eloge till all räddningspersonal som arbetade under kaoset. Ni är fantastiska.
xx

Likes

Comments

(Bilder lånade av google och från bästa Verro !)

Jag och världens bästa tjejer sticker till Milano om en månad och hälsar på denna underbara tjej! Ska bli så skönt med lite minisemester, rosé, god mat på uteserveringar och bara få umgås. LÄNGTAR.

Likes

Comments

FOOD

Här är mina top 3 ställen vi åt på i NY. Utan nån ordning, kan inte välja hehe.

Första är från La Esquina och wow säger jag bara. Vilken tacos och guacamolen(!!!) Vi missade deras berömda majs. Men det var faktiskt inte förrän efter vi vart där som vi fattade att det var ett rätt omtalat ställe. Vi tog bara de första vi hittade på kartan för att båda två höll på att avlida av hunger. Typiskt oss.

Andra är från TAO (skitdålig bild, men det var sånt mysljus där inne). En asiatiskt fusion-restaurang som finns i både midtown och downtown. Downtown är även en klubb så vill man parta till det ska man nog gå till den. Kan varmt rekommendera Midtown just för atmosfären. Riktigt maffigt med en stoooor buddha mitt i restaurangen. Maten var svingod. Vi hade bokat bord här innan då det oftast är fullbokat. Så tips om man vill prova på det.

Sist men absoluuuuuut inte minst är SHAKESHACK. Det omtalade hamburgerstället, och jag förstår varför. Här åt vi två gånger för att Jocke blev helt såld. Och jag kunde inte hålla med mer. Godaste burgarna jag ätit helt klart. Hört att det finns i London också? Blir en matresa dit snart då, haha!

Likes

Comments