Olaplex er ikke av det nyeste nå, men første gang jeg har prøvd det nå.

Jeg skulle til mamma igjen for å ta etterveksten og jeg hadde bedt henne om å bestille opp dette for å prøve det på meg. Vi kjørte på og denne gangen var vi litt vågale og satt i bleking i alt håret i hodebunnen og dro ikke ut striper som vi pleier. Skal si dere det gikk fort å bli lyst oppi der.

Det ble ganske gult så vi satt inn en annen farge etterpå som skulle tone det ned, og det hjalp veldig. Kan ikke huske sist jeg var så lys, men det gjør meg ingenting når vi går mot sommeren. Som jeg sa til mamma om at blir det ikke bra, farger vi det bare brunt. Så derfor kunne vi være litt gale. Olaplex var med hele veien. Men jeg var fornøyd med resultatet så jeg slapp å bli brunette denne gangen :)

Olaplex er også en hjemmebehandling, å for en uke siden tok jeg behandlingen og håret ble så fantastisk! Og i dag er jeg klar for enda en behandling. Jeg elsker resultatet.
Så anbefaler deg virkelig å gå til en frisør som bruker/har olaplex.

HVA ER OLAPLEX??
Når du utfører en kjemisk behandling på et hår, eller bruker mye varmeverktøy, så brytes disulfidbindingen i håret ned og kvaliteten blir svekket.Ved å bruke Olaplex ivaretar man kvaliteten på håret ved å binde disulfidbindingene sammen igjen. Dette gjør at håret ikke brekker, og man kan gå igjennom større fargeendringer på håret uten at håret blir ødelagt.

Hvordan?
Olaplex Bond Multiplier No 1: blander vi inn i farge / bleking i salongen.
Olaplex Bond Perfector No 2: påføres i håret etter farge / bleking har blitt skylt ut.

Olaplex kan også utføres som en ren kurbehandling uten å blande den i farge eller bleking.

I tillegg til salongbehandlingene No1 og No2, finnes også No3, som er en kur for kunden til å ta med hjem etter en Olaplex behandling. Man MÅ ikke kjøpe denne for at resten av Olaplex-behandlingen skal virke, men den vil holde håret glatt, mykt og fantastisk ENDA LENGER!! Mange bruker varmeverktøy osv hjemme, som utsetter håret for skade. En gang i uken påføres Olaplex i fuktet håndkletørket hår (ikke vasket) i minimum 10 min, bruk deretter shampo og conditioner. Har mulighet til å la den sitte i håret lengre er det bare bra!

​- Malin Desirée 

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Det hadde ikke jeg!
Nå lurer du sikkert på hva jeg mener, men det kommer jeg til nå!

I forje uke kom jeg over et sted det stod at Telia hadde fått enda et godt tilbud! Og jeg jublet!
Du får som Telia kunde 3 mnd gratis med HBO Nordic. Det synes jeg er ganske bra, og ikke minst passet dette meg helt perfekt.


Jeg har siden jul hatt lyst til å se Games of Thrones, men har bare blitt med lysten og ikke gjort noe med det. Ikke er jeg så god i engelsk heller så jeg ville gjerne ha med norsk tekst.

Nå er jeg helt i himmelen og vi har snart sett ferdig 2 sesonger! Og jeg er helt trollbundet!! Snakk om en fantastisk men brutal serie!
Her han man alt på et sted. Kjærlighet, hat, drama- ja alt det der. Nå har jo også sesong 6 kommet med episode 1 også.Og et megapluss for meg er jo at samboer også følger med. Det skjer ikke så ofte, men dette ser vi på sammen. Det er veldig kos <3


Så er du Telia kunde og ikke fått med deg dette er det bare å gå inn på Telia.no å bestille deg:)


- Malin Desirée

Likes

Comments

Igjen har jeg vært igjennom en operasjon for litt over to uker siden nå.

Det hele startet på jobb i barnehagen jeg var vikar i onsdag 30.mars. Jeg ante fred og ingen fare, men brått etter lunsjen ble jeg så oppblåst og rar i magen. Det gjorde liksom vondt å gå, men ble bedre når jeg satt meg. Jeg kom meg igjennom jobb dagen i bhg og når jeg kom hjem å spiste middag ble det litt vondere. Jeg skulle også jobbe noen timer i butikken denne kvelden og jeg husker jeg slet fordi jeg hadde sånn smerter. Og nå hadde de gått ned på høyre side. Når jeg endelig kom hjem fortalte jeg dette til samboer og at jeg syntes disse smertene og hvor i magen det gjorde vondt minnet meg om da jeg hadde en graviditet på utsiden av livmoren.

Jeg la meg ned på sofaen fordi det hjalp litt på smertene å ligge i fosterstilling. Jeg og V snakket litt om hva jeg burde gjøre og vi ble enige om at jeg skulle ringe legevakten. De ville jeg skulle komme med en gang. Jeg klare å kjøre selv dit og vi tok blodprøver og urinprøve, alt så fint ut. Jeg hadde litt feber bare. Heldigvis var det bare jeg der så jeg kom inn til legen på maks 10 minutter. Endelig litt flaks for en gangs skyld. Da jeg kom inn til legen og han fikk kjenne på magen min var han ganske så sikker på at det var blindtarmen min. Så han ringte med engang inn til Kalnes. Jeg fikk henvisning til akuttmottaket, og fikk mamma til å kjøre meg inn og bli med meg.

Igjen var det blodprøver og urinprøver og alt viste helt normalt. Og graviditetstest viste også negativ, men det gjorde den også sist. Men etter flere leger hadde kjent på magen min og sett de smertene jeg hadde da de slapp taket på magen på høyre siden, var de ganske sikre. Men alikavel ville de at en gynekolog skulle sjekke meg for sikkerhetsskyld. Jeg ble innlagt for observasjon. Klokken var da blitt 00.15 ca og mamma dro hjem. Når klokken var 03.30 kom gynekologen å hentet meg for undersøkelse.

Etter undersøkelsen var hun ganske sikker på at jeg hadde en syste på høyre siden som gjorde som jeg hadde vondt. Jeg ble både glad og sur! Glad for at jeg ikke var gravid og sur pga hun trudde det var en syste som gjorde vondt. Jeg var ganske sikker på at det var blindtarmen. Jeg ble kjørt tilbake til rommet og begynte å få drypp. Jeg måtte faste for de viste ikke helt om de måtte opererer meg.

Klokken 09.00 banket det på døren og det var kirurgen som skulle undersøke magen min. Han var ikke i tvil, det var blindtarmen. Uansett måtte de åpne opp for å se på den, så operasjon ble det. Han spurte meg om han skulle fjerne den selvom den ikke var betent, og det sa jeg ja til så lenge dere allerede er inne å roter i magen min.

Han sa jeg kom til å bli operert i løpet av dagen og at det var 2 foran meg i køen. Flott tenkte jeg, for da hadde jeg alt fastet fra 17.30 dagen før. V kom inn i 10 tiden for å være der for meg når jeg våknet. Men vi ventet, ventet og ventet og når klokken var 18.30 sendte jeg V hjem. Her kom det ikke til å skje noe med det første. Pluss jeg hadde tidenes migrene og ikke hadde spist noe på over 24 timet!! Jeg var ikke blid!!

Men etter nesten 3 timer kom de endelig med migrenemedisin til meg. Endelig fikk jeg slappe av litt og fikk også meg en lur. Når klokken var 00.10 kom de inn å sa nå skulle jeg opp å opereres i løpet av 10-15 minutter. Da hadde jeg fastet i 30 timer. Denne gangen fikk jeg ikke noe beroligende før jeg skulle inn å opereres, så nå husker jeg alt helt klart. En kjempe koselig mannlig sykepleier snakket igjennom alt de drev med og hva alle de andre som var i rommet drev med. Jeg så nok ganske redd og forskrekka ut der jeg lå! Så kom hun som skulle ordne narkosen på meg og jeg husker godt jeg sperret opp øynene for jeg skulle ikke sove, men vipps var jeg borte :)

Når klokken var 04:30 ble jeg trillet ned på rommet mitt igjen. Da fikk jeg litt morfin som slo meg ut helt igjen pluss noe som skulle hjelpe meg mot kvalmen. Og jeg sov for det meste. De vekket meg i 8 tiden for å ta blodprøver og gi meg frokost. Men nå var ikke matlysten på topp. Jeg tok en telefon til V og mamma for å fortelle at alt var gått bra og at blindtarmen var ute. Den var betent så ikke rart jeg hadde vondt. Jeg sov videre etter det og ble enig med V at han ikke burde komme inn for jeg ville bare sove.

Når klokken nærmet seg 14 sa de jeg kunne få dra hjem når jeg følte for det, og klokken 16 kom V og jentene å hentet meg. Triana skulle videre til pappaen sin for helgen så hun ville gjerne vite at alt fikk bra med meg før hun dro dit. Gode jenta mi <3 

Var sykemeldt 4 dager etter operasjonen og tilbake på jobb på onsdagen etter. Tok det veldig pent og kan enda ikke bære mer enn 10kg på noen uker. Dette  pga det kan oppstå brokk. 

- Malin Desirée 

Likes

Comments

Så skal jeg komme meg tilbake igjen. Julen er forbi og vi har kommet inn i 2016.
Her har det vært full rulle hele tiden, og jeg har jobbet ganske mye. Jeg har vært perioder veldig sliten, så da har mindre viktige ting falt ut!
En annen ting er at barna mine trenger meg og jeg synes det blir mye trykking på mobilen. Og når kvelden først kommer så er den så hellig og det de deilig å legge beina høyt å slappe av og roe ned.

Litt sent men elsket bare julekortet vi hadde nå! Ingen oppstilling eller posering, bare to veldig fornøyde og lykkelige jenter <3
Et bilde sier mer enn 1000 ord! Det gjør i allefall dette bildet for meg.
Triana hadde julaften hos meg i år og det er så godt å ga familien samlet! Nyttår feiret hun hos sin far.

Ellers har vi gjøre mye annet sprell etter jul og nyttår. Vi har vært i Oslo på Disney on ice på jentetur med mormor. Og skal si det var stas! Var litt usikker på om Victoria ble for lita, men hun satt som trollbundet og sa ikke et knust. Så dette var midt i blinken for ho! Triana var med sin mormor på dette i fjor også, så hun var med på å synge sanger, klappe og var kjempe ivrig. Vi hadde også kjempe gode plasser på rad 3!!

Det var enda mer stas!! Så nære alt som skjedde på isen. Vi sov på hotell til lørdagen og tok en shopping dag.

Sånn ellers har Triana vært på innskriving på skolen, noe som var litt skummelt. Men det skjønner jeg godt. Helt nytt og ukjent.

Og i dag mistet hun tann nr 6! Skal si dere hun er stolt av å ha mistet 6 tenner! Hun dro den ut helt selv før bhg i dag og var like blid :) Lille tøffingen min.
Men skulle ønske tiden kunne gått saktere eller at tiden bare kunne stoppet opp da man ville det og bare være der en stund!

Det var et lite tilbakeblikk på min tid borte fra bloggen!
Nå har ting roet seg litt og jeg håper på å få oppdatert dere jevnlig!

- Malin Desirée

Likes

Comments

Som dere sikkert har skjønt så har jeg startet opp som forhandler hos Forever Living.
Så med dette innlegget tenkte jeg å skrive litt om hva som kan være den ultimate julegave til noen som har alt eller som vet å sette pris på litt egenpleie i en hektisk hverdag. Samt produkter til mor eller far.

Jeg skal bare ta for meg noen produkter nå, for produktene er så mange.
Dette er produkter som går veldig godt nå før jul og som ligger under juletrær verden rundt!
Men du må ikke være redd for å ta kontakt med meg for evt spørsmål eller å sette sammen en personlig gave fra deg.

Til den som elsker å slappe av med et bad eller en lang dusj!
Mild og behagelig bade- og dusjgelé med frisk grønn og litt maritim duft. Inneholder også blant annet Aloe vera og urteekstrakt som beroliger huden din og hjelper demn med å bevare fuktigheten. Ren blir du naturligvis også.

Aloe Bath Gelée er en bade- og dusjgelé med Aloe vera som basis. Dessuten inngår utvalgte urteekstrakt fra eføy, mjødurt, skogsklematis og kjerringrokk samt ekstrakt fra tang. Med Aloe Bath Gelée får du et avslappende og oppfriskende bad. Aloe Bath Gelée kan også brukes sammen med vår spesielle loofahsvamp som brukes til å fjerne døde hudceller. Huden får et skinnende rent og friskt utseende og blir jevn og fin. Aloe Bath Gelée gjør huden myk og smidig.

Til småbarnsfamilien eller den som sliter med tør hud!
Et av våre mest populære produkter, utmerket til tørr hud over hele kroppen. Både mykgjørende og fuktighetsbevarende med ordentlig kremaktig konsistens og herlig honningduft.

Basisen i Aloe Propolis Creme er Aloe Vera Gel. Andre ingredienser er propolis, kamille og allantoin som er kjente for sine hudpleiende egenskaper. Til slutt har vi tilsatt vitamin A og E som også pleier huden.

Aloe Propolis Creme er utmerket for tørr hud. Den er både mykgjørende og fuktighetsbevarende og absorberes raskt av huden. Den kan brukes over hele kroppen både som hånd- og fotkrem og som dag- og nattkrem. Passer også følsom hud. Denne er også et must for foreldre med barn i barnehage da den funker som en kuldekrem. Denne kan også brukes på ømfintlig hud!

Når du først har begynt å bruke Aloe Propolis Creme, forstår du hvorfor den er et av våre mest populære produkter.

Til mannen i huset eller en annen mann i ditt liv som fortjener det!
Oppfriskende aftershave-lotion med blant annet Aloe vera, rosmarin og agurk som varsomt beroliger og gjenfukter huden din og gjør den herlig myk og glatt. Frisk, maskulin duft.

I kombinasjon med barbersåpe, barberkrem og barbervann kan barberblad forårsake hudirritasjoner og tørrhetsfølelse. Mange av disse produktene inneholder sterke rengjørende kjemiske stoffer som gjør at overhudens naturlige fett/fuktbalanse forstyrres. Lipiderne (fettlignende substanser) i overhuden minsker, og det er de som gir huden et frisk utseende, mykhet og spenst. Da gjelder det å gjenfukte, berolige og myke opp huden igjen uten å irritere.

Gentleman´s Pride er en silkemyk og mild lotion som inneholder mykgjørende agurkekstrakt samt hudpleiende Aloe vera og rosmarin. Den beroliger, gir fukt og hjelper også huden til å bevare fuktigheten samtidig som den er oppfriskende.

Til damene i huset eller til en god venninne!
Fin fram din vakreste form! Aloe Body Toning Kit er et komplett sett til en hjemmebehandling designet for å hjelpe huden din til å bli fastere og spenstigere og samtidig minske forekomsten av cellulitter. Bruksanvisning medfølger.

Utvalgte urteekstrakt og andre stoffer er dine hemmelige våpen i kampen mot cellulitter. Skjem deg selv bort med en hjemmebehandling som får deg i trim med en fastere og spenstigere hud og samtidig minimerer forekomsten av celluluter. Gi kroppen din det den fortjener og finn fram skjønnheten din med Aloe Body Toning Kit.
OBS!
Bruk ikke Aloe Body Toning Kit hvis du er gravid eller nylig operert eller om du har et medisinsk problem, for eksempel med hjertet. Hvis du vet at du er allergisk, er det bra og teste på en liten del av huden før du bruker produktet.

Til den som liker en fin og frisk hud!
En kjærlighetserklæring til huden din! Sonya Skin Care Collection er en avansert hudpleieserie basert på Aloe vera som pleier huden din og hjelper den til å beholde sin glans og friskhet.

Vår hudpleieserie Sonya Skin Care Collection består av fem produkter som bygger på de siste bevisene innen avansert hudpleie. Hvert enkelt produkt inneholder i tillegg til Aloe Vera Gel, rikelig med urte- og fruktekstrakt og andre ingredienser som er mykgjørende, fuktgivende, fuktighetsbevarende og vitaliserende. Sammen gir de huden din alt den trenger til rengjøring, fukt og beskyttelse/bevaring. Resultatet blir at du hjelper huden din til å bevare sin glød og friskhet lenge. Produktene har en frisk duft og føles herlig på huden.
Produktene i Sonya Skin Care Kit:
Sonya Aloe Purifying Cleanser
Sonya Aloe Deep-Cleansing Exfoliator
Sonya Aloe Refreshing Toner
Sonya Aloe Balancing Cream
Sonya Aloe Nourishing Serum
Produktene i denne pakken kan også kjøpes hver for seg.

Ønsker du å vite mer om dette, ta kontakt med meg på mail malindesiree@halden.net
eller ta kontakt på Facebook!
Gavene kommer til deg ferdig innpakket!
Ser frem til en bestilling fra deg!

Likes

Comments

Hver eneste høst og når det blir tidlig mørk synes jeg det for vært år som går blir mindre koselig å kjøre i mørket.
Jeg har i det siste hatt to tilfeller hvor jeg kunne ha vært nær ved å kjøre på noen, ikke fordi jeg kjørte fort - men fordi jeg ikke ser de i mørket.

Hvorfor skal du på død og liv gå på de mørkeste plasser med svarte klær og uten REFLEKS?!?

Begge tilfellene har gått bra, men jeg sitter fortsatt igjen i bilen med hjertet i halsen! Jeg blir jo kjempe redd selv. Tenk om jeg hadde kjørt på en person og det ikke hadde gått bra?
Jeg hadde sittet igjen med ditt liv på min samvittighet pga du ikke tok deg bry nok til å ta på deg refleks!!

Det synes jeg du skal tenkte på neste gang du står og vurderer om du trenger refleks eller ikke! Hver jakke nå bør ha en refleks i jakka som du kan ta ut fra lomma når du går ute på kvelden.

Den lille saken kan faktisk redde ditt liv å at jeg og andre som kjører på veien slipper å ha ditt liv på vår samvittighet!!

Dette var litt av dagens frustrasjon og jeg trur ikke jeg er alene om det!!

SÅ HUSK : Ha alltid med deg refleksen!!! Den kan faktisk redde ditt liv!!

Del gjerne videre!!

Likes

Comments

Jeg har lenge vært nysgjerrig på Forever Living og deres produkter, og til slutt tok jeg steget..

Så for litt siden registrerte jeg meg som forhandler hos Forever Living, men det var først for noen uker siden at jeg virkelig tok tak i det og begynte å sett meg inn i ting. Jeg har allerede blitt godt kjent med produktene og på det grunnlaget kan jeg også i god tro anbefale produkter til kundene mine.
Ordrene kommet i tur og rekke, å kan ikke si noe annet enn at det er utrolig moro!!


Jeg takker min sponsor Line Merethe som fikk meg med på dette. Og at hun støtter meg 100% og er en god støtte å ha i ryggen!
Jeg får jobbe med gode produkter, ett bra team og hjelpsomme kollegaer. Jeg har vunnet så mye ved å ta denne sjansen, både med bedre helste, rutiner og en bedre økonomi!
Jeg vet at 2016 blir ett fantastisk år, og jeg gleder meg kjempe mye! Nå er bare starten! Starten på et nytt og bedre økonomisk liv og et liv med mye bedre helse for meg og min familie!
Våg og drømme, våg og tenke stort! Jeg har i det siste tenkt mye på ordtaket •Man lever bare en gang•


Jeg vil avslutte med å takke familie, venner og dere lesere som støtter meg nå i denne oppstartsfasen. Jeg håper dere vil følge meg videre på denne reisen og alle mulighetene som står foran meg.

Vil du kanskje bli med på reisen?

Drømmer du om å ha mer tid til familie, jobbe når du selv ønsker og kan? Kanskje du drømmer om bedre økonomi, en båt, campingvogn, hytte eller en ny bil? Da har du sjansen rett foran deg. Vil du jobbe sammen med meg og bli forhandler av Forever Living? Det koster ingenting å registrere seg som forhandler, og det er opp til deg selv hvor mye og hva du vil legge i denne jobben. Mange tror man må være en født selger for å drive med dette, men det trenger man absolutt ikke. Er du på sosiale medier og snakker med venner og familie har du allerede nådd langt. Syntes du det høres for godt ut til å være sant? Vell, akkurat den tanken slo meg også, men jeg VET faktisk nå at det er fult mulig. Det meste foregår over internett, og alt er godt tilrettelagt.

Som forhandler av Forever Living får du blant annet: Jobbe når du selv vil og ønsker. Du har mulighet til å tjene penger etter eget ønske, du får produkter til innkjøpspris, det er ingen binding, du er din egen sjef, og du får god opplæring når du starter.
Du får mulighet til bilbonuser, reiser og opplevelser. Dessuten opplever du også personlig utvikling.


Om du vil ha mer informasjon, eller ønsker å starte opp som forhandler kan du sende meg en mail på malindesiree@halden.net
Dette er selvsagt helt uforpliktende.

Du kan også like min Facebook side for å se mer om produkter, se bilder og lese mine erfaringer. Samt ta bestillinger.

Likes

Comments

Hei.

Nå har det vært stille på meg en stund og mye har skjedd på den tid. Vi har vært på en ukes ferie på Kreta, som var helt hærlig! Innlegg om dette kommer.

Jeg har også endelig tatt steget med å starte som forhandler av Forever Living. Noe jeg skulle startet med for lenge siden! Men først nå følte jeg meg klar for det. Pluss jeg har fått en jeg får full støtte og oppfølging av, noe som betyr ganske mye for meg. Ganske greit å ha en som pusher en litt i nakken :)

I morgen skal jeg på mitt første møte med henne og jeg gleder meg til å sette mitt første mål! Og ikke minst å få mere kunnskap og visdom i Forever Living.

Grunnen til at jeg har tatt dette steget er pga jeg har en ganske stor tro på disse produktene. Har også hørt utrolige mye godt om produktene de har. Jeg gleder meg til å prøve alt og gi mine erfaringer videre til dere. Dere har muligheten til å få med dere på godt og vondt på min Facebook side, samt å ta bestillinger av meg.

Håper du vil være med meg og følge meg på min reise som forhandler av Forever Living.

Og er det spørsmål om noe ikke nøl med å hør fra deg, så skal jeg svare så godt jeg kan.

Jeg vil også nevne en av produktene som er best selger nå, nemlig C9. Som du ser på bildet over her!

Er ikke dette et flott resultat? Og dette på 9 dager? Dette er fra det populære C9 fra Forever Living. Ingenting er vel bedre enn å se tydelige resultater på kort tid, det gir jo bare enda mer motivasjon!! I allefall for meg😊
C9 er ett fullstendig program som på 9 dager gir kroppen en kickstart mot et sunnere liv. Det er enkelt, effektiv og gir deg det nødvendige verktøy du trenger til å starte din forandring!

Synes du dette høres spennende ut, send meg gjerne en Mail eller skriv til meg på Facebook!


- Malin Desirée

Likes

Comments

// Innlegget er sponset //

For litt siden ble jeg kontaktet ang et samarbeid og skal si dere jeg har ventet spent. Etter å ha gått igjennom mye fant jeg frem noen favoritter. Så mye fint!!

I forje uke tikket det inn en melding på mobilen om at min pakke hadde ankommet. I dag fikk jeg hentet den og sett på den for første gang i min egen stue.


Cloudberry Castle Lenestol Lily Rosa

Cloudberry Castle Lenestol er en fin barnestol i med plysjtrekk som passer perfekt på barnerommet. Stolen har en stabil konstruksjon og en sittehøyde på 25 cm.

                       Mål: H54 x B43 x D50 cm.
                              Materiale: plysj.
                                   Farge: rosa.

Hvis du kunne tenkt deg denne stolen til ei lita prinsesse så er den nå på tilbud.

Du finner den her på jollyroom.no.


Som jeg gleder meg til å vise denne til jentene mine i morgen!! Litt synd jeg bare har en for øyeblikket, men trur nok det blir eldste datteren som får denne på rommet nå <3


- Malin Desirée


Likes

Comments

I dag var det nok en gang tid for å legge meg under kniven! Men dette har jeg vist om i en stund nå.

Jeg har nå over tid holdt et øye med en føflekk på brystet som har endret seg mye på kort tid i både vekst og form. Dette tok jeg opp med min fastlege og han ville gjerne fjerne den.

Den satt på venstre bryst og har ikke plaget meg veldig, men nå begynte str å bli litt for stor. Det er ikke lett å få øye på den med klær og bh på, så blir ikke noe problem med et lite arr der. Uansett så er det bedre med et arr enn føflekkreft!

Tenkte å gi dere litt relevante fakta om dette:

Kreft i en føflekk, malignt melanom, oppstår når cellene i en føflekk gjennomgår en forandring som gjør dem til kreftceller. Navnet melanom brukes fordi svulsten har sitt utspring i hudens pigmentceller (melanocytter), som danner det brune pigmentstoffet melanin. Føflekkreft deles gjerne inn i flere varianter:

• Føflekkreft med overflatisk spredning (Superfisielt spredende malignt melanom)
• Knuteformet føflekkreft (Nodulært malignt melanom)
• Føflekkreft i soleksponerte områder (Lentigo maligna melanom)
• Føflekkreft i håndflate, fotsåle og slimhinner (Acralt lentiginøst melanom)

Så etter litt bedøvelse var han klar for å skjære den bort, tok litt tid da den satt litt vanskelig til. Han vil jo få det finest mulig selvom det er et sted ikke mange ser! Men uansett greit å ende opp med fine arr.

Føflekken han fjernet blir nå sendt inn for å sjekke den for evt kreft. Dette tar alt fra 2 til 6 uker å få svar på. Jeg krysser fingrene for at alt er fint!

Så med dette innlegget vil jeg be dere ta en sjekk for mye enn for lite. Og vær obs på føflekker på beina hos oss jenter/damer. Er du usikker, vis de til legen din!
Og husk solbeskyttelse! 

Del gjerne videre, for å spre budskapet!


- Malin Desirèe

Likes

Comments