Hösten har kommit till Fuengirola. Äntligen. Det är varmt ute men i skolan och i lägis kan man gå med jeans utan att dö av värme. Det händer inget speciellt här nere utan jag går mest och väntar på helgen. Är taggad på dubbeldejt med Hampus & Angelica imorgon, sen utgång med vänner på lördag. På söndag kommer även Aida ner! Och strax därefter även Alice. Ska bli så mysigt. Saknar'om.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Onsdag = ledig. Eftersom det är både jag och Albert som inte har skola så har varit på PAD och gått ut med vovvisarna, samt gjort lite andra ärenden lol. Nu kollar vi senaste säsongen av Mordern Family och äter nudlar. So cosy

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag blir verkligen så bortskämd när mami är här. Kommer alltid hem till mys. Efter gymmet denna morgon hade hon fixat gosfrulle!

Mina fredagar i skolan är så jobbiga så när klockan väl är tjugo i fem blir det världens hallejuah moment. Då mötte jag upp mamma som låg på stranden och läste.

På kvällen gick vi hem till Albert + hans familj. Eftersom att våra familjer bor i olika länder är det alltid så mysigt när (nästan..) alla är samlade. First up var vin på balkongen.

Middagen blev homemade pizza. <3

När klockan blev runt tolv gick jag & Albert ut och mötte upp våra kompisar. Vi hade en rolig kväll och sen bye bye nattinatti

Likes

Comments

Mat & Recept.

Att komma hem till detta efter en dag i skolan.. Well, I ain't complaining! <3

Likes

Comments

​Två bilder ifrån våran frukost imorse. Idag är vi lediga ifrån skolan då det är Spaniens nationaldag - lägligt med tanke på att mamma är här. Vi har bara tränat (jag = gym, mamma = promenad) och myst i lägenheten. Det är nämligen sämst väder, det är regn och rätt kallt. Nu ska vi iväg och shoppa, & ikväll har vi middag med familjen Svanberg! 

Likes

Comments

Ahhh!!! Min mami är här. Så, så, så mysigt. Nu fattas bara pappa & Johan för att allt ska bli komplett. Spanien livet är ju fett men man saknar ju alltid lilla familjen och sina kompisar hemma, så jag är glad att jag åtminstånde en viktig person på besök.

Hon ska bo hos mig i en vecka! Vi har inlett samboskapet med lunch, prat, kramar, promenad och ost & vin på balkongen. Puss på er!!!

Likes

Comments

Likes

Comments

Ferian har dragit igång här nere i Funkan igen! Det är mysigt och roligt att det händer något, men ferian i Maj är mycket bättre. Oktober ferian består mest av karuseller. Gårkvällen spenderades iallafall med vänner på ferian samt på lite olika barer. En lyckad kväll med gänget!

Likes

Comments

Spanien 16/17.

Idag har vi varit lediga ifrån skolan pga någon högtid härnere. Är pinsamt dålig på spanska helgdagar men klagar inte på att få förlängd helg. Dagen har spenderas med Albert (who else? haha) i Malaga. Det är en av mina favoritstäder. Det är såå mysigt. Älskar det

Likes

Comments