Idag är ingen vanlig dag! För idag är min älsklings födelsedag! Hurra hurra hurra!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 3 readers

Likes

Comments

Nu har vi kommit till den blåsiga och kalla årstiden, men dock så mysig och fina! Älskar hösten! Dock typ verkar jag älska alla årstider hahaha.. Har iaf fått mitt lägenhet nu och bott här i ca två veckor. Har varit fullt upp och jag har renoverat vardagsrummet, och fixat i rummen. Men nu börjar de se lite mer hemtrevligt ut iaf så jag kan trivas! Just nu har jag inte jobb förens i januari, förutom om jag inte blir inringd då förstås. Så kommer ha lite tid att fixa i lägenheten och komma igång med bloggandet igen ;)

Likes

Comments

allmänt

Vet att jag varit seg på att blogga nu.. Men har varit så mycket att fixa här hemma. Har iaf kommit hem från Grekland nu. Haft det så underbart och vill bara tillbaka igen! Så nu har jag varit ledig från jobbet denna veckan också vilket inte har lett till så mkt vila ändå. Har varit full upp med att städa här hemma och packa ner saker, eftersom vi håller på att sälja huset. Och förhoppningsvis ringer även mäklaren mig snart och säger när jag kan flytta in i min egna lägenhet. Ska iaf flytta in senast 30:e sep så bara att packa på här hemma.

Likes

Comments

Photography, allmänt

Här kommer lite bilder från första dagarna här på kos. Vi har det toppen bra och vädret är kanon! Vi har de senaste dagarna hängt vid havet och poolen, sen har vi gått omkring massa och kikat. Imorgon ska vi nog hyra cyklar och cykla in till centrum och utforska ön ännu mer.
xoxo!

Likes

Comments

allmänt

Nu har vi gått ombord på planet. Så snart lyfter vi mot Grekland. Är både spänd och nervös, men kommer gå toppen! Men alltid lite läskigt att flyga. Hoppas ni har de toppen bra!

Likes

Comments

allmänt

Hej! Varit så otroligt mycket det senaste med jobb, lägenhet, flytt och papper som ska skickas hit och dit. Därav inte så mycket bloggande.. Men nu börjar allt ordna upp sig. Flyttar snart till min egna lägenhet och huset ska säljas och idag åker jag och älsklingen till Grekland. Ska bli så skönt att bara koppla av i en vecka. Behöver verkligen det. Hoppas ni haft mindre stressiga dagar än mig.
xoxo!

Likes

Comments

allmänt

Idag har jag varit ledig, vilket har varit hur skönt som helst! Har tagit de lugnt och kört lite yoga här hemma. Och nu på eftermiddagen var jag på njut av livet för att få massage. Ibland måste man unna sig!

Likes

Comments

allmänt

Denna helgen har jag spenderat med fina vänner. Var bland annat på vinkväll i torsdags med massa mys och prat. Sen igår var jag hos en kompis och hade grillmys med massa spel och kubb! Har även varit ute och gått med min fina vän Emma. Annars har jag mest tagit de lugnt hemma och saknat Philip som är i USA. Och som ni kan se på bilen har jag även hunnit med att baka Vinbärspaj! Så gott! Nu blir de att ta de lugnt och tagga för en ny jobb-vecka.

Likes

Comments

allmänt

Har varit fullt upp det senaste. Har jobbat sjukt mkt och efter jobbet har de varit fix här hemma. Bland annat för att en mäklare skulle komma och värdera huset. Sen har jag även varit på kräftskiva hos mormor och morfar som vi har varje år. Och i söndags blev de även att träffa lite vänner och bowla :)

Likes

Comments

Fashion

Äntligen har jag köpt seglarjackan jag velat ha i år och dar! Hahah velat ha den så länge och när vi var på kusten förra helgen köpte jag den. Köpte även en sporttröja och en Björn Borg väska. Så nöjd med köpen!

Likes

Comments