Header

De senaste dagarna har varit så bra! Har spenderat tiden med flera goa vänner och varit på underbara platser. Känns som tiden bara flyger fram! Imorgon har halva veckan gått och jag taggar redan inför helgen då jag ska ut med bästa Denise på lördag efter jobbet och på söndag ska jag och Emma på söndagsbrunch och spa.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I helgen åkte jag, Daniel och Emma till mina föräldrar på kusten. Där hälsade vi även på farmor och farfar. Blev lite shopping och en tur till havet. Känner mig så hemma där! Vore så Nice att en dag kunna flytta till Kungshamn eller Fjällbacka eller något. Dagen innan vi åkte var jag på vinkväll med underbara människor. Vi spelade kubb och kort och planerade lite inför midsommar. Helt sjukt att de redan är midsommar-veckan!

Likes

Comments

I helgen var det Idas tur att ta studenten! Så jag åkt med min farmor och farfar ner till Nässjö och firade det med henne! Så kul att ses igen även om vi inte han med att snacka så mycket.
Igår var en dag med tusen känslor.. va en superbra dag då jag hängde med mina tjejer och vi tatuera oss. Men sen på eftermiddagen fick jag ett samtal av mamma om att dom var tvungna att avliva min katt som bott hos dom eftersom han blivit sjuk.. men får glädjas åt att han fått ett lång och fint liv. Annars så har jag mest legat hemma eftersom jag åkt på en dunderförkyldning... men imorgon blir det jobb igen och i helgen får ni nog se tatueringen.

Likes

Comments

I tisdags va de nationaldagen då kollade jag på min bror och Emma när dom spelade i trumkåren och efter det blev de lite shopping i Skövde med Lippa. Köpte bland annat en studentpresent till min kusin Ida som jag ska åka till på lördag. Sen hittade jag även en fin jumpsuit jag köpte på veromoda som ni säkert får se på lördag, för tänkte ha på den på studentmotagningen. Sen köpte jag även ett mobilskal och en popcorn frapino som var över förväntningarna! Hoppas ni hade en fin nationaldag!

Likes

Comments

Helgen har varit hur grym som helst! Har varit underbart väder och spenderat all min tid med familjen och vännerna. I fredags blev de grillning uppe på berget och kubb-spelande och mys. Och i lördags så hade vi kalas för mamma och sen var jag med vänner på berget och efter de gick jag och Denise till fest i stad och festade natten lång. Hoppas ni haft en fin helg!

Likes

Comments

Insåg igår att jag helt glömt skriva att jag äntligen skaffat kattungar! För en vecka sedan åkte jag till mina föräldrar för att åka vidare mot Strömstad för att hämta hem dessa sötnosar, dom är två busiga bröder som aldrig blir för trötta för bus. Tror jag ska döpa dom till Gizmo och Luzifer, men fortfarande lite osäker 🙈

Likes

Comments

Lite bilder från dagen! Har idag varit ledig då passade jag på att va uppe på berget där vi träffade på en huggorm i spåret. Var även ute och käkade och nu på kvällen har jag solat, tvättat och busar med mina kattungar!

Likes

Comments

Igår var jag och Denise i Skövde och shoppade loss! Hade hur kul som helst med henne som alltid! Blev massa nya kläder till garderoben och även skor och lite tavlor till sovrummet. Idag har jag inga direkt planer förutom ta det lugnt, då dagen har gått knas hela dagen.. hahah hoppas ni alla har haft en fin vecka!

Likes

Comments

Igår mötte mina favoriter Denise och Filippa mig på jobbet, så vi gick och handlade massa gött och avslutade dagen på min balkong med Te-mys. Kan de bli bättre att avsluta dagen med sina bästa kompisar? Och idag har jag bara jobbat några timmar så mest hängt på min balkong i solen och haft de gött!🌸☀️

Likes

Comments

Valborg firades in med en brakfest eftersom jag fyllde 21 år, vilket inte alla grannar tyckte va kul..😂😩 Men jag hade en toppen dag! Och dom senaste dagarna har bara fortsatt på topp! Har varit underbart väder och umgåtts massor med mina vänner! Har även färgat och klippt håret, kul med lite förändring 👏🏻

Likes

Comments