Tänk er att jag precis byggt klart mitt hus som jag berättade i ett annat inlägg, och att jag nu känner att jag saknar något i huset. Högt i tak är ju givet också! Men att då hänga in en glittrande kristallkrona . Det finns så många olika varianter, storlekar och former. Ni anar inte! Har precis varit inne och kollat kristallkrona på Krebs som har hur många som helst. I alla olika prisklasser. En sådan här lampa gör så mycket till ett rum, och de är så vackert. Tänk att ha en sådan i en stor hall, som man ser det första man gör när man stiger in i huset. Kan ju drömma mig bort hur långt som helst med inredning. En kristallkrona är givet i mitt egna hus sedan. Man kan ju lika gärna ha det på toaletten som i vardagsrummet, eller i fönstret. För det finns alla möjliga storlekar på denna hemsida.

Sedan är en kristallkrona perfekt att ge bort i bröllopspresent eller någon större tillställning, för det blir som ett minne och man kan ha kvar dom länge. Det är ju faktiskt svårt att tröttna på en sådan vacker lampa. Det tycker jag iallafall! Men jag hittade hur många favoriter som helst på denna sidan, en av mina favvisar är denna.

Hoppas ni hittade en favorit ni med! Det finns alltid något till någon.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Förra veckan fångade jag denna bild, fyra rådjur på samma bild. En bock, en get & två kid. Så fina djur!

Likes

Comments

Robin beställde en skylt när han var på mässa, något stolt över den kan man säga. Hahah!

Likes

Comments

Tänk att vi blev tillsammans för snart ett halvår sedan, och att vi redan bor ihop. Jag är så glad, stolt och lycklig att vi tagit det steget och inte väntade. Att få vakna upp brevid denna kille varje morgon är det bästa jag kan få göra. Han betyder så jädra mycket för mig, han är så viktig. Min stjärna.

Likes

Comments

Hallihallå! Nu har jag bott med Robin i snart två månader, och redan nu känner jag att jag vill flytta till något eget med honom. Drömmen hade ju varit att bygga sitt egna hem med gård och hela köret. Tänk er att ha en stor mark, med mycket grönska och fina blommor. Bygga ett vitt stort hus med altan och gärna en balkong, inreda huset precis som man vill ha det, så man gjorde när man spelade sims förr i tiden. Det är verkligen min dröm, att ha non-stop med pengar och inreda hus precis hur man vill. Inga begränsningar eller något sådant. Jag vill ha kvällssolen och en utsikt med dess like, sitta med ett par vänner i en jacuzzi och dricka drinkar. Hur mysigt låter inte det? Jag vet ett riktigt skarpt och välkänt företag som har allt man behöver för att bygga själv hemma. De har verkligen allt för bygget. Något jag älskar med hus är när folk verkligen tänker på detaljer på utsidan av huset, har fina trädgårdar och allmänt har lagt en tanke bakom bygget. Jag hoppas att jag kommer kunna bygga mitt eget hus med Robin i framtiden, då kan jag lova er att jag kommer ta hjälp av Weber.


Likes

Comments

För någon helg sedan så hade Stefan fest och där bjöds det på vildsvinskött som en i Kareby hade skjutit. Det blev jättegott och hade en riktigt bra kväll, hängde med Rebecca hela kvällen och körde sedan henne ut till Marstrand där hon skulle vidare på fest. Jag åkte hem efter det!

Likes

Comments