Header

Dagen har mest bestått av att packa och fixa till ikväll. Blir att fara med N till Umeå så jag slipper bära på väskan själv då det kommer bli ett gäng med grejer som ska med. Blev in en snabbis på stan och fixa lite grejer till kameran, så nu kan jag äntligen börja lägga upp bättre bilder, äntligen.

Nu till middag fixade jag ihop tacos till mig och bröderna vilket blev sjukt gott, så länge sen faktiskt. Nu har jag hunnit packa bort resterna och ska städa lite så allt de är fixat så att jag bara har packa kvar att göra innan N kommer hem igen. Då blir de för han och jag och gå igenom lite tvätt och packa det sista.

Nu känns det vilken som det börjar närma sig. Försökt göra upp lite listor osv. så att jag inte ska glömma något, är en sån person som inte kan snabb packa. Nu blir det för mig att städa lite så det ser hyfsat ut då vi ska fara.

Hoppas ni haft en härlig dag och får en mysig kväll, puss!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Smycken är en sån där sak jag absolut älskar och får sådant sug efter att använda men alltid helt glömmer bort så lätt. Perfekt för att piffa upp en basic outfit som t.ex. T-shit och jeans. Blir direkt lite roligare med hjälp av smycken och ser däremot mycket mer planerad och får det där lilla extra.

Har fått en kärlek speciellt för chokers, vilket varit inne ett tag nu men de är väl nu mer jag känner att de kanske är för mig. Nummer 2 nedan är av ett nytt favorit smyckesmärket Vanessa Mooney och är så sugen på ett klicka hem den på bilden. Tyvärr är ju kostnaden lite mer än jag personligen brukar lägga på smycken.. men men NA_-KD har för övrigt SÅ mycket snygga smycken och speciellt chokers som är en aning mindre i kostnaden.

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

​*detta inlägg innehåller adlinks.

Likes

Comments

Idag har det väl inte hänt så mycket egentligen. Varit och handlat lite som behövdes hit hem. Blev även Max till middag idag vilket inte var helt fel. Just nu har N just farit ut och träffa nå kompisar så sitter nu och ser tv och väntar på att han ska komma hem. Då har far tillbaks till Umeå idag så ska jag få rå om han lite nu ikväll innan han far.

Men hoppas ni får en mysig kväll,puss!!

Likes

Comments

Hoppas ni haft en bra dag, själv har det gått bättre än anat. Egentligen inte gjort något speciellt idag. N var bäst som for och köpte min foundation åt mig så jag slapp dra mig ofixad på stan. Sen fixade jag mig, vänta på N sen så käkade vi lite och for och handlade lite smått och gott som behövde hit hem, tyvärr missades lite grejer men de får fixas imorgon.

Nu blir det att sätta på en film eller något och bara mysa ner sig i soffan och ta det lugnt. Så det är väl så min kväll kommer fortsätta förutom att fixa lite grejs på datorn som måste bli bort gjort.

Men hoppas ni får en mysig lördagkväll, puss!!

Likes

Comments

1 / 2

1 / 2

Hur snyggt är inte de här ovan. Jag som varit duktig i någon månad nu och ståt undan från shoppingen då det inte är länge kvar tills resan. Så borde egentligen inte ens gå in på sidor som Nelly då jag alltid lyckas hitta något som faller mig i smaken.

Har varit sugen på ett par lösa slitna jeans väldigt länge nu och inte förrän nu hittat ett par som jag fastnat för vilket är de ovan. Skulle dock vilja ha dem i en blå jeans färg heller än svarta då de kommer passa mig bättre.

Som man kan se är cropped tops ett måste för mig och här är två perfekta varianter som är en aningen varmare men ändå cropped. Dom har verkligen helt olika stilar dessa toppar men passar mig perfekt då jag älskar att blanda feminint med lite edge.

Kappan är ju ett måste nu när det blir kallare. Har en liknande men färger är lite off. Alltså inte den perfekta kappan.. Fortfarande letande efter denna men den ovan ser inte helt fel ut.


​*detta inlägg innehåller adlinks.

Likes

Comments

Nu är man ner myst i soffan framför idol med familjen. Inte helt fel faktiskt. Dagen har inte påstått av mycket mer än att leka med lite smink och följa papi att handla då dom åker iväg imorgon. Så blir mys med dom ikväll framför idol men lite gott, mums. Känns då som att man är på bättring vägen vilket känns skönt!

Hoppas ni får en mysig kväll, puss!

Likes

Comments

Eftersom jag känner att jag aldrig riktigt berättat så mycket om mig själv än så börjar jag detta lite smått genom lite frågor som jag hittade lite här och där.

Vad önskar du dig mest av allt just nu?
En ny mobil, då min är sjuuuukt nära på att dö helt... försöker hålla ut.

Favorit butik?
Beror helt på vad det handlar om för något. Men älskar Nelly då de har ett stort utbud av olika typer av varor. Annars Monki och Bikbok helt klart.

Något beroende
Cola, vilket har blivit något av ett problem...hehe

Vilka var de mest känslosamma ögonblicken i ditt liv?
Finns många, men känslosamma på ett positivt sätt absolut då N suprisade mig med ett halsband från absolut ingenstans. För det var som ett tecken, då det var så tidigt i vårt förhållande, att han var här för att stanna.

Hur är du i ett förhållande?
Sjukt mycket för att känna mig trygg i ett förhållande så är helt öppen och ärlig om allt. Och kommer berätta varenda liten grej bara för att slippa drama och kaos. Hatar sånt. Men annars lojal, har tendens att göra allt jag kan för den andra.

Är du mer en förhållande tjej eller singel tjej?
Förhållande helt klart.

Det värsta du vet?
Lögner, osäkerhet, känna sig otrygg osv. bli sviken.

Vad har du för skostorlek?
35/36

Brukar du skratta för dig själv?
Why to much.

Om du var en krita, vilken färg skulle du vara då?
Khaki grön, obsessed med denna färg.

Hur är vädret just nu?
Då detta skrivs är det mitt på natten och orkar inte gå till ett fönster då mitt sovrum är i källaren... Men alldeles för kallt.

TV eller dator?
Dator helt klart.

Favorit tv-program?
Modern family, sett alla säsonger för många gånger och blir aldrig less. Sen typ alla typer av kriminal serier.. som criminal minds, mentalist osv.

Har du några syskon?
Två bröder, David som är tre år äldre än mig och William som är tre år yngre. Middle child.

Favorithögtid?
Julafton, älskar att träffa släkten och äta massa gott och umgås och mysa på.

Har du gråtit någon gång utan någon anledning?
Är standard för mig, är moments då jag är sjukt känslig (dåliga dagar)

Senaste filmen du såg?
Rush hour, BÄSTA!

Choklad eller vanilj?
Vanilj.

Har du några tatueringar?
Nej men vill verkligen skaffa.

Hundar eller katter?
Små hundar, har svårt för stora tyvärr.

Hur många kuddar sover du med?
Minst två, har överdrivet avlånga kuddar och de är det bästa som finns seriöst.

Likes

Comments

Idag har varit en sån där dag då allt har gått fel. Internet har varit kast så knappt kunnat få något gjort. Och sedan bara små grejer som bara gjort det tyngre. Men får ta nya tag imorgon igen! Nu ska jag bädda ner mig och sätta på en film och bara mysa på med N. Vilket är sjukt behövligt..

Hoppas ni haft en bättre dag iallafall!

Likes

Comments