Jag är i stadiet att jag är sugen på att börja blogga igen men samtidigt känner jag att varför skulle någon vilja läsa min blogg? Jag har fått lite kommentarer på senaste tiden av släkt och vänner om att jag borde börja blogga. Eftersom att jag har en rätt så fullspäckad vardag menar dem att det kan vara kul att veta vad jag gör eftersom att jag sällan hinner besöka dem. Dock är jag heeelt nybörjare till detta även fast jag har haft lite småbloggar innan. Men antar att jag ska ge det några veckor och sedan får vi se vad som händer.. Liksom jag förväntar mig inte att folk ska läsa min blogg varje dag eller ens komma tillbaka haha. Ha en fin fredag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

En favorit i rummet. Min tygkruka från Ernst design och växt med lång stam. På bilderna var mitt lilla träd nyköpt och därmed fortfarande en liten bebis, nu är det betydligt större och finare. Skoja, det har till och med dött... Inga gröna fingrar här inte. Det var fint så länge det varade i alla fall. 

Likes

Comments

Min egna konstruktion av lampa + hängare. Jag älskar dessa stora glödlampor framförallt när dem är lite blurriga eller har något mönster. Den jag köpte har ränder vilket gör att den inte lyser för starkt. Till den köpte jag en hyllkonsol i trä som jag målade i vitt. Satte upp den på väggen och gjorde min egna "knut" av sladden. Hur enkelt och snyggt som helst. 

Likes

Comments

​Något jag har fastnat för är rosa inredning, framförallt i sammet. En pink velvet soffa mot en grön vägg eller ett överkast till ett ljust sovrum, åh så fint! 

Likes

Comments