Nu har jag kommit i bra gång med träningen igen. Det blir flera pass i veckan och motivationen är på topp så nu gäller det bara att hoppas att den sitter kvar också. Veckorna blir lite blandade med pass eftersom jag jobbar skiftes men det är bra det också så tröttnar man inte på träningen i första taget. Vissa veckor blir det mycket spinning, andra en del bodypump och ibland lite tabata, cirkelträning, löpning och såklart är jag och simmar så ofta jag hinner för det är så roligt och på något vis avslappnande. Jag tycker det är härligt att kunna bänka sig i soffan med något att virka/sticka efter ett härligt pass på gymmet.

Likes

Comments

För nästan en vecka sedan fick vi hem vår nya säng och den är så bekväm och snygg. Verkligen nöjd med köpet, sängen är från hilding anders och den var klar att hämtas två dagar efter beställning så det var snabbt. Så nu sover vi gott om nätterna här och ryggarna känns bättre, den förra sängen var allt för mjuk. Att ha en sängavel och dessutom en så snygg som det var är ett plus i kanten för det hade vi inte före.

Likes

Comments

I fredags hade vi babyshower för Mikaela. Vi hade alla våra enskilda uppgifter som vi hade utfört och tog med oss till henne. Vi överraskade henne och det blev en bra kväll. Många tjejer var vi plus några barn så huset blev nog fullt. Kvällen fortsatte med att äta gott och umgås, vi lekte även flera olika lekar och även olika gissningslekar.

Min uppgift till kvällen var tårtan som jag gjorde botten till en dag och fyllde tårtan den andra och den tredje och sista dagen blev det att dekorera med några handtag av Lizette, Williot, Josefine och Wille.

Likes

Comments

Tänk om jag inte skulle ha haft blåbär i frysen denna vinter, kan inte ens tänka mig att vara utan längre. Blåbärslagret i frysen minskar med fart, de är så goda och går att ha i lite här och var. I yoghurt är det speciellt gott, även i sallader, på plättar/pannkaka och även i smoothies. Igår gjorde jag en smoothie med blåbär och den var så god. Lyxigt att få ha massor av blåbär i frysen!

Nu är jag ledig tre dagar om man räknar med idag. Vad skall jag hitta på tro? Det mesta av tiden går nog till de vardagliga sakerna skulle jag tro, men att hinna vara med några vänner är också ett måste. Men inget speciellt är inplanerat så det blir att ta dagen som den kommer, vilket också är oerhört skönt.

Likes

Comments

Eftersom det inte blev någon tacofredag så fick det bli lördag istället. En tacogratäng med en hel del grönt och flera goda såser blev dagens variant av taco. Uppiggande med en så färgrik tallrik som det blir när man äter denna typ av mat.

Lördag kvällen har spenderats lugnt framför tv:n hemma. Emilia har varit över på besök en stund och vi har bara chillst. Nu ska jag kolla ett avsnitt av greys anatomy före jag tar natt denna kväll.

Likes

Comments

Ännu en helg förbi. Tiden går så fort så det känns som att det är ny vecka varje dag nästan. Hela veckan har gått i raketfart, den har bestått av vardagliga sysslor, jobb, träning, besök av vänner och ett ikea besök.

I fredags var Lizette, Christoffer och Williot hit på besök. Massor av prat och bus med lillkillen. Här en t.ex ett bild exempel på när williot hängde med killarna vid matbordet.

Lördagen åkte Emilia och jag till Ikea. Jag ville få hem mina fönsterlampor innan sommaren kommer så därför blev det att åka. En del andra saker kom även med hem men mestadels planerade inköp vill jag påstå. Grönväxter, en trappstol, kuddöverdrag, lakan och dylikt. Vi besökte även ideapark en sväng och fick med oss hem något plagg. Nöjda över inköpen bilade vi hem igen, trötta som slagna hjältar var vi när vi väl kom hem.

Söndag, idag har jag fått njuta av mina tulpaner i soffan framför tv och bara varit. Några grejer till yttermark loppis har jag faktist prissatt, loppisen går av stapeln den artonde februari (18.2). Ikväll började även vår alldeles egen träning på gymmet, alltså jobbet, arbetskompisarna. Så ikväll körde vi tabata, trevligt att göra annat än att bara jobba tillsammans också.

Likes

Comments

Finlandsmössa åt nyfödda vid VCS, för att fira Finland 100 år. Detta har legat i bakhuvudet en längre tid men inte före nu har jag börjat sticka mössor. Det går fort att sticka en babymössa i en nyfödds storlek. Så det blir flera per dag. Roligt att sticka för ett gott ändamål när man ändå nästan alltid sitter framför tv:n på kvällarna med stickorna i handen. Hoppas det är många som stickar så att de får in så många mössor som de vill ha.

Morgonstickning med en kopp kaffe och en chokladbit.

Likes

Comments

Söndag morgon, sovmorgon som jag längtat. Vintern har börjat kan man säga, skrev just att vi inte haft någon vinter ännu och det har vi ju inte haft men idag har vi en början till vintern. Denna söndag morgon efter frukost blev det att åka ut och "mata" rådjur med gubben. Ett motionspass kan man nästan kalla det, tungt att bära hinkar med havre till automaterna men fint väder hade vi ju så inte mig emot.

Nu blir det att åka och handla lite och börja göra i ordning dagens middag som kommer att bli pizza.

Likes

Comments

Ny matta, nya gardiner! Härligt att ändra och fräscha upp lite här hemma. En ny matta klickade jag hem en dag och den är alldeles underbart fin och mjuk. Gardinerna kom med hem på mellandagsrea och likaså hjärtanen som hänger. Nu återstår fönsterlamporna som jag nog har funnit men de gäller att få hem dem också.

Köpte även hem årets första tulpanbukett till helgen. Vårkänslor, fastän vi inte ens haft vinter ännu. Blommor och grönväxter piggar verkligen upp ett hem!

Likes

Comments

Ledig helg och stressen har lagt sig. Efter en vecka full med jobb, gym spinning pump och dylikt, träff med vänner och springa ärenden är det skönt att ha en lugn lördagskväll med inga måsten. Vi slappar båda två i soffan och ska snart leta upp en film att titta på. Underbart med kvällar som dessa.

Likes

Comments