Hemmet är pyntat med fina pioner som doftar så gott. Lite rosa livar verkligen upp hemma i dessa regniga sommartider.

Nu är det min tur att ha semester. Sista skiftet på jobbet är över och nu blir det 4 veckor semester. Vad skall jag göra under min semester då? Resa, jag kommer att åka till Kreta nu på onsdag och är där 10 dagar. Därefter åker jag till Sverige 5 dagar. En trip till Juthbacka marknad hoppas jag på och sen hoppas jag på fina dagar hemma med en bok i min hand och att bara ta det lugnt och ladda batterierna.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Denna helg är det marknadshelg i Kristinestad. Sommarmarknaden är något man alltid måste besöka, fynda något gott att äta och även något att shoppa. Vi var dit igår, fredag, och då fick jag med mig hem två peak huppari till priset av en så det var jag verkligen nöjd över. Idag, lördag, tänkte mikaela, lucas och jag åka en stund också bara för att vandra upp och ner och möjligtvis göra något fynd.

Det fina i år var när de hade fixat ett eget street med mat vid strandpromenaden, grekisk mat, italiensk pizza osv.

Likes

Comments

Halva Juli månad har passerat. Det har varit dop, tomatkarneval, tomatdrinkar, streetrace, gymmet, springturer, mys med katten arild, chill med vänner, tagit ett dopp i havet, spenderat en dag ute till sjöss på vattenskoter, homemade burgers hos Sara, vänner har förlovat sig, en del solande och däremellan vardagen och jobbet.

Sommaren fortsätter och hoppeligen kommer man hinna med mycket ännu. Semester har jag att vänta på och då blir det att resa till Kreta och sen även till Sverige.

Likes

Comments

I söndags var det dop för Mikaela och Jimmys kille Lucas. Dopet hölls vid töjby paviljong och vädret visade sig från sin bästa sida. Det var ett fint dop och allt gick bra, Lucas sov så gott under själva döpandet och märkte ingenting av det vatten han fick på huvudet. Jag hade fått äran att bli en av hans faddrar, vilken ära måste jag säga, min fina gudson.

Ett fint dop och en riktigt fin dag med nära och kära.

Likes

Comments

Lite mera livat har det blivit här hemma nu. Arild tar för sig och hittar på små hyss hela tiden, men inget riktigt elakt har han ställt till med ännu. Han leker med det mesta och är väldigt "mammsjuk" och följer mig överallt i hemmet, han har även sina mysiga stunder och vill vara nära och kommer gärna och sover i famnen. Han har nu även insett var man går ut och längtar ut hela tiden, så igår kväll var första gången han var ute under uppsikt, det gick bra han höll sig runt terassen bara. Småningom kommer han nog att vara ute på egen hand men jag är så rädd om honom ännu, eftersom vi bor så nära vägen så vill jag inte släppa honom ur sikte.

Likes

Comments

De är så enklar och roliga att sticka dessa tröjor så det blir bara mera och mera av dem. Det tar inte så lång stund att sticka en kofta som denna.

Syrener har jag plockat hemma hos morsan idag, de doftar ljuvligt och är så fina den korta tid som de blommar.

Likes

Comments

I onsdags var det tjejmilen. Härligt väder fick vi verkligen, härligt att springa i. Det gick tiktigt bra med löpningen och kul var det. En fin picknick i solen efteråt och ett litet pris vann man också. Nu är msn redo för nästa mål i livet.

Likes

Comments

Årets midsommarfirande blev väldigt trevligt. Midsommarafton var vi på Mikaelas villa i rangsby och där grillade vi och åt god mat, satt i språket och så fanns det även en del barn att leka med.

Midsommardagen började med att åka på konfirmationsfirande till kusins dotter. Kvällen spenderades hos Sara och Tobias i nämpnäs med ett gäng. Vi grillade och åt riktigt god mat och Sara hade gjort en god jorgubbs- vitchokladpaj till efterrätt. Det blev ett par vinglas under kvällen och dessutom hade vi en 7-kamp med många roliga lekar så vi fick oss ett gott skratt. En riktigt trevlig midsommar har vi haft.

Här är den sista leken i 7-kampen på gång och Tommi och Madde ger gärnet!

Likes

Comments

Nu har vi äntligen fått vår efterlängtade katt. Namnet Arild har han fått för länge sen och blivit kallad hela tiden så förhoppningsvis lyssnar han bra till det.

När vi hämtade Arild så gick bilresan bra och han var nyfiken här hemma och kollade läget och sen vilade han mycket och var ganska lugn. De följande dagarna har han varit ganska lekfull och ställt till med en del hyss men det hör väl kattungar till. Han verkar åtminstone trivas bra och ännu har han inte kissat på golvet eller dylikt utan alltid gått på lådan så han är en duktig kisse. Så söt är han och myser gärna bara han kommer sig från lekandet.

Likes

Comments

I veckan var jag till Vasa för lite shopping och träffis med Emma. Hittade en hel del på shoppingen faktist så nu har jag äntligen lite nytt att ha på mig.

Vi spenderade kvällen på strampen, bästa stället att dricka en på under sommarmånaderna. Måste nog åka någon mer gång denna sommar. Vi satt och disskuterade hela kvällen lång om det mesta, jag sov även över natten där.

Likes

Comments