Vad har befunnit sig på stickorna den senaste tiden? Jo en tirilgenser som det så vackert heter. Den är stickad i drops air och är alldeles mjuk och underbar, det är ett enkelt mönster både att sticka och att titta på, inget extra alls. Skulle bra kunna tänka mig att sticka flera tröjor av denna.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Här har det varit tyst i snart en månad. Som det brukar med mitt bloggande, ibland blir det flera inlägg per dag och sen kan det gå exempelvis en månad sedan senaste rad blivit skriven.

Vad har jag spenderat all min tid på den senaste tiden då.. Jo jag har bland annat firat en väns födelsedag med utgång, varit på personalfest, besökt vargberget med morsan, varit på resa till Falkenberg med en vän, besökt crossfit boxen i Vasa och mycket mera.

Middagen före utgång i Vasa när vi firade Emilias födelsedag.

Vårt fina Vargberget.

Arild, världens mysigaste katt.

Boozt eventet i Falkenberg som Bell vann via instagram till oss var bra. Resan dit var lång, vi tog bilen ner till åbo sen båt till stockholm och därifrån ner till Falkenberg. Vi hann även via Gekås i Ullared för lite shopping och på hemvägen var vi in på ica maxi såklart.

Vi hann med 3 hotellfrukostar på denna resa så vi levde verkligen lite lyx kan man säga. Falkenberg strandbad var nog det finaste hotellet jag någonsin varit till. Deras spaavdelning var helt fantastisk, stort utrymme och där kunde man verkligen slappna av om man kände för det. Riktigt fint när det är vid vattnet, sommartid måste det vara helt underbart där.

Själva eventet innehöll tabata med Annika Sjöö, föreläsning om livet med Tobbe Karlsson, chairdance med Åsa Eriksson Berggren, mode och nyheter med ellos, danspass med Annika Sjöö. Däremellan var det en hel del mat.. frukost, lunch, fika, trerättersmiddag, frukost. Utställare var på plats och där fanns bland annat Casall kläder att handla för en billigare slant. Annikas märke och träningskläder fanns även att köpa om man ville, man fick pröva olika träningsskor på olika pass. Fritid i spaavdelningen och ja mycket mer. Bubbel fick vi även på rummet, en hel flaska till och med. Goodiebag fick vi såklart också och den innehöll många fina saker. En hel del priser lottade de även ut bland oss alla 300 tjejer som var på plats.

Eventet var riktigt bra även fastän det var mycket dans och ingen av oss gillar dans eller har förmåga att hänga med. Kan bara säga att gratis är gott!

Gratis passet på Crossfit boxen i Vasa var bra och gav absolut mer smak. Crossfit är något jag gärna skulle delta i men skulle önska att det fanns på närmare håll, känns inte så hållbart i längden att köra till och från Vasa flera dagar i veckan för att träna.

Det är i stora drag vad jag sysslat med den senaste månaden.

Likes

Comments

Nyaste muminmuggen har nu fått flytta hem till min samling! En riktigt fin mugg som man kunde ha flera av.

Likes

Comments

I Söndags besökte Patrik och jag Zip adventure park i Vasa. Vilken rolig dag vi hade. Det var hur kul som helst att gå dessa banor och det vat verkligen utmanande och flera svåra hinder. Vi fick åtminstone sammarbeta en hel del och även skratta av oss. Måste absolut göra något mera besök dit och helst av allt till någon av alla de andra zip parkerna i landet.

Efter äventyret där åkte vi till Amarillo på mat. Riktigt bra stil på det nya amarillo, verkligen i min smak. Maten var lika god som alltid och mätta blev vi.

Likes

Comments

Höst innebär att garnet och stickorna är mera och mera med i vardagen. Senaste tiden har jag stickat ett antal sockor och även någon babykofta. Läsandet har helt lämnat efter och stickandet tagit överhanden.

Nästa stickprojekt blir en tröja till mig själv och garnet har äntligen anlänt så ikväll skall jag åka till posten och hämta det så blir det väl att börja på då. Egentligen håller jag på med en tunnare bladrillejakke till ett barn men får se om den blir fördigställd nu eller om det blir att påbörja den tröjan som jag gått och väntat på garnet till.

Här är några av de senaste sockorna,

Likes

Comments

Bortbjudna till Sara, Tobias och Elis var vi denna lördagkväll. Sara hade fixat hamburgare och jag fixade ihop en efterrätt. Det var som vanligt allt för gott så man åt allt för mycket, som tur var kunde vi med gott samvete slappa lite i soffan efteråt på samma gång som Elis kollade på lite barnprogram.

Kvällen fortsatte vi med några matcher i pidron och det slutade väl med att Sara och jag vann en gång och Tobias och Patrik två gånger kanske? Helt kul spel när man är några stycken men vi spelar aldrig det annars så det är alltid lite ringrostigt för mig till att börja med.

Kvällen slutade med många skratt. Alltid så trevliga kvällar, synd bara att man inte hinner träffas oftare men det är väl så det blir när man har mycket annat program allihopa.

En bild av efterrätten lyckades jag få innan vi begav oss iväg.

Likes

Comments

I lördags var det dags för babysim. Lucas skulle för första gången till simhallen och jag var med Mikaela och honom. Det var kul att få vara med, hoppas på att man har passligt någon mera gång nu då. Lucas var mest nyfiken på vad alla andra gjorde men han var duktig, han såg ut att trivas som fisken i vattnet.

Likes

Comments

Fredagkväll och det var dags för lite Halv åtta hos (mig), Sofie var värdinna denna kväll. Vi blev bjudna på en riktigt god middag bestående av oxfilè med pasta och någon form av vinsås med svampar, till efterrätt blev det pavlova. Mätta och nöjda satt vi kvar och senare kollade vi Idol.

Likes

Comments

Att springa i skogen, mitt nya intresse. Vi var till Vargberget en kväll och sprang 10K i skogen, trail running. Absolut ett intresse som man kan fortsätta med, så frisk luft och varierande terräng som det är på vargberget kan man nog springa ganska långt. Nu är jag i behov av terräng skor för löpning, kollat ganska länge på utbudet men det finns så många och en modell som jag hade hem gillade jag inte och det var salomon speedcross 4, de passade inte min fot. Priserna på ett pat terrängskor är också ganska saftigt men just nu har de ganska bra rea på sportamore, dela gärna med er av vilken modell av terrängskor ni har eller som är värt att pröva.

Nu skall det planeras in en ny dag för terränglöpning, någon dag skall jag även testa något annat ställe än vargberget.

Likes

Comments

En vecka har sprungit förbi och vad har jag gjort. Jo, jag har jobbat en hel del, tränat en hel del, firat en 85-åring, spenderat en dag på stan med morsan, umgåtts med vänner och bokat en resa.

Jobbandet och träningen är det vardagliga som bara hänger med i schemat. 85-åringen som blev firad var min mormor, det blev släktkalas och prinsesstårta.

Torsdag var ledig dag och då blev det att åka iväg till Vasa med morsan när hon slutadet jobbet. På stan blev det att springa genom affärer och försöka hitta några nya plagg. Vad hade jag med mig hem? Det blev två par byxor en topp och träningstights + tröja. Jag har brist på överdelar så det var mestadels det jag ville ha men tyvärr fann jag endast en topp. Bättre lycka nästa gång.
Jag besökte även Vörå Handsrbetsaffär och inhandlade garn till mitt nästa projekt, där är de alltid så trevliga och tillmötesgående.
Den sena lunchen fick såklart Sweet Wasa stå för, så goda sallader.

En del kaffedejter med vänner har det blivit och igår (lördag) var vi hos Emilia ett gäng tjejer och en del drack lite vin och så och en del bara umgicks.

Resan som vi bokade var Sverigeresan i slutet av oktober. Då åker Bell och jag till Falkenbergs Strandbad på Boozt eventet som hon lyckades vinna biljetter till genom sin kunskap att uttrycka sig med ord. Båten är bokad och bilen kommer med, en natt på ett hotell i halmstad blir det också, den tid som vi har över har vi ännu inte bestämt vad vi gör men det ser vi då.

Likes

Comments