Ledig helg har jag haft. Lördagen blev det utegymnastik, det blev nästan väl varmt i solboet men härlugt ändå. Mitt på dagen åkte Patrik och jag mot Kristinesstad och till Pärus Fors, helt trevligt ställe, bra ställe att ta bilder på som tackkort och dylikt. Efter att vi varit där åkte vi till campingen i kstad och åt bollaglass! älskar verkligen glass.

På kvällen gjorde vi oss i ordning och åkte till Red&Green på middag, så med andra ord en riktigt bra ledig helg med en hel del extra lyx.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ikväll har vi firat Williot som fyllde 1 år i onsdags. Ett år har gått fort måste jag säga, han var ju så liten för en stund sen. Ikväll fick han bli firad och både släkt och vänner var på kalas. Presenter fick han i massor så nu har han mycket att leka med. Lizette hade gjort en riktigt fin tårta med fina "babblarna" figurer på till deras lilla kille.

Födelsedagsbarnet själv är mitt i och plockar med en av sina fina presenter.

Likes

Comments

Lördagen startade vi med träning utomhus, vi var ett gäng (samma som på de flesta gruppträningsr) och Anna drog ett program för oss. Det var som en wod, så både styrka och pulshöjare och fy sjutton vad varmt det blev när solen gassade som den gjorde i lördags, men det var hur kul som helst. Härligt att fö vara ute och träna i friska luften.

I helgen har även sommarblommorna fått ta plats ute i sina krukor. Så nu har det livat upp rejält ute när man fått lite blommor utplacerade.

Likes

Comments

I fredags blev det en dag på stan med morsan. Jag var ute efter lite sommarkläder och en liten finare klänning men utbudet var dåligt tyckte jag. Lite sommarkläder fick jag med hem så som shorts och någon topp men någon klänning hittade jag inte.

Internationella stormarknaden pågick som bäst i Vasa också så det var mycket folk på stan. Det var all möjlig mat de hade från olika länder, massor av sötsaker och även vanliga marknadsgrejer som kläder, väskor och dylikt.

Lunchen blev som vanligt på Sweet Wasa. Konstigt nog så blir man inte trött på deras goda sallader.

När vi väl kom hem från stan blev det att göra sig i ordning inför nästa program denna fredag som var halv åtta hos Josse. Då fick jag se deras hus invändit dit de har flyttat också så det var ju inte helt fel. En god middag blev vi bjudna på och trevligt sällskap, vi satt i flera flera timmar och bara pratade.

Likes

Comments

Åttonde juni. Har inte riktigt ännu hunnit med och fått det bekräftat att det verkligen är sommar. Blommorna har lidit lite kan man säga, de som jag har här tidigare i en kruka har sett sina bästa dagar nu en tid och det började verkligen vara på tiden att inhandla lite sommarblommor. Ikväll har jag och morsan varit till Övermark för att shoppa loss bland blommorna, vi var både till Söderlunds växthus och till mary-ann och sörens växthus. Blommor fick vi med oss när vi väl hade fått oss bestämda vad vi skulle ha. Nu gäller det bara att få dem planterade någon dag också.

Likes

Comments

Emma och jag har semester på samma gång och har sen länge tillbaks funderat på att resa någonstans. Vi hade egentligen klart för oss att det blir åtminstone london. Sen började vi fundera på att kombinera två länder så då tänkte vi om vi skulle ta tåget till Paris från London då. Att hitta passliga flyg enligt våra dagar var inte det enklaste, vi började fundera om. Då var vi inne på Italien en bra stund, sen har vi tänkt kombinera Paris och Amsterdam och även Köpenhamn var med i tankarna en dag. Så egentligen har vi gått genom hela Europa.

Slutligen så började vi fundera på hur skönt det skulle vara att åka till riktig värme. En pratstund med Cecilia löste det hela, hon jobbar nu som bäst på Kreta och vad passar inte bättre än att åka och hälsa på henne då en vecka. Så slutligen var det snabbt bestämt att det blir Grekland, Kreta, Chania. Boendet är då fixat eftersom vi får bo hos henne, flyget blev inte heller så dyrt. Ska blir hur skönt som helst att få åka bort till värmen lite även fast det är augusti och sommar här.

Likes

Comments

Bladrillejakke. Stickat, mjukt garn, alldeles underbart sköna och hur roliga som helst att sticka. Två stycken har jag gjort, en riktigt liten till en nyfödd kan man väl säga och den andra passar en 1-åring. Det kommer definitivt att bli mera av dessa, måste åka till vörå handarbetsaffär denna vecka om jag åker till Vasa.

Vill du också sticka dessa mysiga koftor? Mönstret finns att köpa här på ravelry. Passar bra för de som inte är så "vana" sticakre också, inte sllt för svårt mönster.

Likes

Comments

Lördag kväll befann vi oss ute i skogen i ett litet torn med tre stycken väggar. Med oss hade vi korv att grilla och jag hade en bok att läsa och gubben hade då såklart geväret med sig. Avkoppling kallar vi det, spana efter djur som hör mestadels till Patriks intressen och jag fick sitta och läsa och samtidigt lyssna på alla olika ljud ute i skogen som olika fågelkvitter. En lördagsdejt behöver inte vara så avancerad för att den skall bli bra.

Likes

Comments

Hej halå! Helgen är förbi och den har bestått av mycket program och trevligt program. Lördag morgon åkte vårt team i Wolfrace till Emma för att äta frukost, fläta hår och annars bara prata och försöka samla oss inför dagens lopp.

Vi fick veta när starten för alla deltagare var och för vår del blev det kl.11.30. Vi åkte till Vargberget en timme före och anmälde oss och värmde upp och började bli närvösa, främst för att vi inte skulle klara av det.

Loppet gick av starten och det var många hinder utefter vägen. Vi hjälpte varann där det behövdes och klarade av de flesta hinder, det blev endast en straffrunda.

Fanns en hel del hinder som nog skulle ha varit tuffa att göra helt själv så då var det ju bra att man var ett lag och kunde hjälpa varandra. Loppet vat skitkul, vått, lerigt, kalt och helt klart värt det. Lite blå över kroppen nu i efterhand, men det är smällar man får ta.

Efter loppet blev det att fixa sig och åka på en välförtjänt middag med laget på Red&Green, gott!

Denna lördag fortsatte efteråt med en kväll i Vasa och utgång. Emma har fyllt 24 år och hade ordnat fest så då var vi där hela kvällen, sena kvällen/natten spenderade på bar i Vasa.

Likes

Comments

Imorgon är det dags för Wolfrace på Vargberget. Anmälde oss gjorde vi sista sekund. Får se då om vi tar oss genom hela banan och om vi klarar oss från skador. Jag tror att det kommer att bli kul men öven tungt så klart. Bara att hålla tummarna på bra väder, rolig bana, ett glatt gäng och att man orkar. Vi håller tummarna!

Uteträningen har vi inte riktigt hunnit med så mycket eftersom det har varit så dåligt väder men får väl se själva racet som träning också. Ett par gånger har vi varit till Vargberget för lite backträning, motionsparken och öjskogsparken har vi även hunnit med litegrann.

Likes

Comments