halloj! jag vaknade vid 7 i morse. då åt jag frukost, fixade iordning mig sen drog jag till bussen. kände på mig att den här dagen inte skulle vara så bra, stressade lite på morgonen och hade tjafsat med pojkvännen kvällen innan. när jag väl kom till skolan så hade jag väldigt mycket att göra men, men. annars gick det väl bra. när jag och ett par kompisar gick ut från dörren i skolan så är det nästa snöstorm, haha men nej det snöade och blåste så mycket. men det allra bästa på den här dagen var något eller aa, det var att komma hem till ett paket från cocopanda. så nu ska jag testa dessa produkter och se vad jag tycker om dom. älskar verkligen den sidan om man vill köpa billiga smink produkter. rekommenderas stort! nu ska jag sätta mig och plugga lite så jag har de gjort och inte behöver tänka på det ikväll. ha en fortsatt fin dag på er!
Hade ♡

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

god kväll på er där ute!
jag hoppas att ni har haft en helt fantastisk dag för de har jag verkligen haft. just nu så ligger jag bara i sängen och kopplar av. snart så ska jag fortsätta läsa denna helt underbara bok. jag tycker att den är så spännande så kan nästa inte sluta läsa, haha. jag rekommenderar den här boken till dig som inte har läst den än. Hade ♡

Likes

Comments

Halloj alla och välkomna till min blogg!

Det här är som sagt mitt först inlägg, det ska bli sjukt kul att börja blogga. Täckte börja med att berätta lite om mig själv och vad ni kommer att få läsa om här på bloggen. Som ni kanske redan visste så heter jag Malin Skott och är 18 år. mina intressen är smink, inredning. Jag älskar även att umgås med min familj och mina underbara vänner. Det bästa av allt är nog att ta en fika med en kompis och bara sitta och snacka en massa skit. I love it!

Men nu till det andra! jag kommer att skriva om min vardag till vad jag har på mig för kläder och vad jag använder för smink.

Det här är jag för ungefär 3 år sedan, på min avslutning i nian.

Likes

Comments