Morsning.
En natt som jag har tillbringat på soffan med en hostig Alma som somnat sent och hostat en hel del. Så trött på att vi ska vara sjuka. Nellie är iaf mycket bättre så nästa vecka ska hon tillbaka till skolan.

Som tur är har Elsa sovit gott mellan 21;30 och 05:00 så jag har sovit ganska bra när jag väl fick sova och Alma lugnat sig med hostan.
Denna fredag kommer bli lugn, ett pass för hästarna blir de sen blir de go middag och mys framför TVn och kanske någon bra film. Ska ta och göra lite mer kaffe och hoppas på att värktabletterna ska hjälpa snart.
puss på er  

Blogga med din mobil - Nouw har kanske Sveriges bästa blogg-app - Klicka här

Likes

Comments

Dessa två kämpade på bra idag och de är skönt att se Nellie mer pigg och friskare nu. Ett kanon pass tillslut blev de när Nellie hittade lite knappar på Anja och en känsla av va hon ska göra för att få henne gå i form. De som dom ska kämpa på med nu är galoppen. Anja har stor galopp och Nellie kommer inte riktigt ner i sadlen och hänger med på ett mjukt sätt. Men dem kämpar på och Nellie var super nöjd efteråt.

Finaste Paret. ♥️

Likes

Comments

Ett enkelt och fint litet tips.
Jag köpte lite hyacinter häromdagen och hittade då inga fina krukor hemma som passade men så fick jag en ide om att sätta ner dem i gamla glas som jag hade ståendes hemma. Väldigt enkelt och fint blev de tycker jag.
Du kan ju även dekorera med lite mossa runt själva löken om man vill annars är de fint som de är.
Gamla glas har väl alla hemma?

Likes

Comments

1. Vad gör du om 15 år?
Då kommer jag förhoppningsvis bo där vi nu bor och ha ett jobb som jag älskar, jag har vixna barn och kanske till och med är mormor. Ohj va de var konstigt att skriva de orden!! :)

2. Om du skulle förlora ett av dina fem sinnen, vilket sinne hade du då valt?
Smaken hade jag helst blivit av med om jag fick välja.

3. Vad inspirerar dig mest?
Att se folk i min närhet lyckas med de som dem brinner för. Att se mina barn växa upp och lyckas i skolan och vara självständiga små varelser.

4. Hur balanserar du privatlivet, personlig tid och bloggen?
Ibland kan de vara svårt att få till egentid och bara vara Malin men sen man blev mamma är de dem små korta stunderna som man kan njuta lite extra av. För mig tillexempel kan de vara när jag få en stund i stallet utan barnen, ett bad med en bra bok eller en promenad med hunden som jag värderar högt. Bloggen har jag kommit in i väldigt bra nu och uppdaterar när tid finns. Ofta förmiddagar när lillskrutt sover eller så. Ibland får man ta sig tid om de är något som man vill få upp på bloggen.

5. Om du hade haft en superkraft, vilken skulle det i så fall vara?
Supersnabb, tänk så skönt att flytta sig mellan olika ställen på nolltid.

6. Skulle du hellre vakna upp varje dag med perfekt smink eller perfekt hår för resten av ditt liv?
Perfekt hår. Tycker de är skönt att vara osminkad ibland.

7. Vad är ditt drömjobb?
Har ju alltid sagt ridlärare åh de håller jag fast vid fortfarande.
Hade också varit roligt om man kunde leva på sina sociala medier och göra de man gillar i vardagen.

8. Hur skulle du beskriva din stil?
Jeans och linne typ. Eller ridkläder.

9. Vilket är ditt favoritkonto på Instagram?
De finns otroligt många bra Instagram konton och jag har svårt att välja här. Skulle kunna rabbla upp en novell med bra konton så jag låter de vara osagt.

10. Med två ord eller mindre - hur skulle du beskriva din humor?
KASS.....

Likes

Comments

Idag har de inte blivit mycket till lussefirande i vår sjukstuga. Men vi har myst ändå och haft en bra dag. Nellie är mycket bättre och trotsade idag vattkoppor att med en barbacka tur på Anja. En nöjd unge och en glad ponny.

Alma är genom förkyld men ingen feber idag iaf. Åh Elsa har varit sig själv idag efter vaccinationen igår. Jag är fortsatt krasslig och allmänt nedsatt typ så jag går lite på halvfart.

Har krupit ner i sängen och ska nu försöka få lite sömn när Elsa somnat snällt i sin säng. I morgon hoppas jag vi är piggare och att även Alma går åt rätt håll för nu har vi varit sjuka så de räcker HELA december.

Sov gott

⬅️En glad Elsa ➡️ De stora rösterna när vi bakade pepparkakor förra veckan. ♥️

Likes

Comments

God morgon allihop.
Jag har åter igen åkt på feber och halsont kombinerat med hosta. Så idag blir de hostmedicin, iprensa och strepsils för halsen. Så trött på att vara sjuk hela tiden. Ungarna är piggare idag i alla fall vilket är skönt.
Får se hur dagen kommer se ut, men får pilla och fixa med de vanliga i allfall. Hoppas på att få paket som jag skickat efter så kanske man kan slå in lite julklappar.

Men nu ska jag ta lite mer kaffe och göra i ordning lite.
Ha en fin förmiddag.

Likes

Comments

Min pappa och barnens morfar har alltid gett ungarna ett gosedjur när dom är nyfödda och träffas för första gången på BB. Elsa fick en kanin och den verkar ha gått hem för den ska med när hon ska sova och de märks att hon gillar den massor för hon somnar oftast lugnt när man gosar ner kaninen hos henne. ♥️
Den har blivit hennes trygghet 👌😘♥️

Likes

Comments

Hej på er.
hoppas ni haft en bra dag, själv har jag gått som i dvala efter att alla barnen hamnade i vår säng och sambon sov på soffan på grund av hans hemska hosta. Så jag har inte sovit något alls nästan och på förmiddagen hanns de inte med så mycket som jag tänkt mig. Men va gör väl de, de tar vi en annan dag.

Efter lunch var jag och vaccinerade Elsa. Hennes första spruta och hon blev så hemskt ledsen och upprörd att hon kippade efter luft. Men nu är de gjort iaf och skönt att hon har grund skyddet nu inför Jul då man träffar mycket folk som man kanske inte vanligtvis träffar. Nu är hon lite kinkig och känner nog att de är lite konstigt i kroppen, ingen direkt feber men mer gnällig än vanligt.

Hästarna har fått en vilodag idag och de tror jag inte dom tackade nej till, dom var frusna och tyckte nog de var skönt att få komma in i sina boxar och få nya torra täcken på sig. Vi har verkligen haft ruskväder idag med blötsnö och regn om vart annat. Tyvärr kan vi ju inget göra åt de utan bara gilla läget!!
Nellie missar ju ridskolan även denna veckan eftersom hon har sina vattkoppor fortfarande. Missat många gånger nu då vi varit sjuka en massa, men jag hoppas de vänder nu så vi kan få hålla oss friska och pigga på oss inför Jul och Nyår.


Nu ska vi fika lite på Kladdkakemuffinsen som jag och tjejerna har gjort. Till de ska jag nog göra mig en pepparkakslatte när jag ändå har vispad grädde som ska vara till kladdkakan. Mumms.
Kan lägga upp recept på latten här om ni är intresserade?

Ha en go kväll.
Puss på er.

Likes

Comments

Jag satt i höstas och kollade efter passande foder ponnyer till Nellie, vilket inte var de lättaste att hiotta en välskolad och snälla B-ponny som kan lära Nellie. Men så av en slump hittade jag annonsen på Anja. De stod att dom helst lånade ut henne i närheten men jag tänkte man kan ju alltid fråga och jag skickade ett litet mejl och beskrev oss och Nellie. De visade sig då att dom fastnat för oss och vi fick komma och provrida denna pärla. Så den 12 november åkte vi 23 mil för att kolla och prova henne. Från Nellies sida var de kärlek vid första ögon kastet och hon stor trivdes på hennes rygg. Visst ponnyn gick inte direkt i form eller så men gjorde de Nellie bad om.
Redan på kvällen när vi kommit hem bestämdes de att Nellie skulle få ha Anja på foder. De kändes rätt från både oss och ägarna och förra fodervärdens håll. De var där resan började.

3 veckor senare kom denna lilla ponny hem till oss och hon stor trivs i sin hage med sin Shettis kompis Rocky.
Dock har de börjat lite oturligt för Nellies del då hon först åkt på Influensa med feber och förkylning och i Fredags bröt Vattkoppor ut på henne. Men hon har ändå ridit lite lugnt och lärt känna henne. Nu hoppas vi att Nellie är på bättringsvägen och kan börja träna på som de var tänkt. Hon är anmäld till två dagars träning på Jullovet för min tränare Marina.

Anja är utbildad LA dressyr och tävlat massor i de i Sverige med super resultat. Hon har tävlat Danska Mästerskapen och även hoppat en del. Anja är född 1996 och kommer från Danmark.

Målen med Anja är att Nellie först och främst ska lära sig ha egen häst och att Anja kan hjälpa henne på traven i ridningen då hon är duktig och kan mycket. Till våren vill Nellie komma ut på lite klubbtävlingar och Pay and Jump och Pay and Ride. Målet är att dom kan komma ut på nån lokaltävling också men vi har verkligen inte bråttom och de ska hela tiden kännas roligt för Nellie och hon ska först och främst ha roligt med Anja.


Likes

Comments