​veckorna ser likadana ut, en miljon avsnitt av favorit serien på netflix och en miljon blickar på arbetsförmedlingens hemsida i hopp om att hitta något som bara säger "wow" någonting jag känner att jag vill göra. Helgerna förändras inte dom heller, det är alkohol med goda vänner. Ofta 2 dagars och söndagen är en bakisdag, sen börjar veckan om igen. Nätterna är långa och en aningen tuffa att sa sig igenom. Ångest är en del av vardagen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

...en känsla av maktlöshet kryper genom mig. Att vakna varje dag och märka hur mycket min kropp synkroniserar med min hjärna. Att min kropp har tagit del av eländet i mitt huvud är så tydligt. En kropp som vägrar sova och som betalar tillbaka med huvudvärk. En kropp som vägrar mat och som betalar tillbaka med magont. Dags för mitt huvud att ta hand om resten av mig..

Likes

Comments

​...ett litet sätt att rymma från verkligheten, ett vitt blad att slänga ur sig både tankar och känslor på utan att behöva hantera massa svar och respons man inte vill ha. 

Det är tid, värdefull tid för bara mig och mina tankar, en liten känsla av frihet..

Likes

Comments

​idag har jag haft besök av min alldeles underbara vän Jennie. Hon bjöd på mumsiga citron och blåbärs muffins hon hade bakat igår, så mysigt! Jag kan verkligen säga att det behövdes, länge sen jag skrattade så mycket som jag gjorde idag. Vi går ihop som pusselbitar och har sällan sånna här dagar nu för tiden när hem, jobb och sambos tar upp mycket tid ♡ 

just nu känns allting bra och härligt på nått vis, ett skratt förlänger livet. 


Likes

Comments

​Min hjärna och kropp anpassar sig efter den här deprissionen jag går igenom, som till en början var för en skit sak och som nu mera inte ens jag vet om vad den handlar om. Nätterna är långa och huvudvärken bultande, tankarna är mer trasslade än headsetet till min telefon. Lyckan och ljuset i mitt liv kliver in genom ytterdörren varje eftermiddag och alla tankar bara försvinner, det är dom ensamma timmarna som äter upp mig. Vad handlar detta om och varför vill det inte försvinna

Likes

Comments