Header

Allmänt

Hej och förlåt för jag inte har skrivit något, jag har inte haft lusten eller tiden till att vilja skriva. Efter midsommar som mitt senaste inlägg handlade om så har jag vart i Spanien, kom hem i måndags. Det var så skönt att komma bort även fast jag bara hann vara hemma knappt tre veckor från Brasilien så skulle man iväg igen, men jag älskar ju att resa speciellt till värmen. Jag har bara slappat, solat, badat umgåtts med bra sällskap och hade det jätte mysigt. Den här veckan har det vart jobb på schemat, jag har även dragit på mig en rejäl förkylning, så det är mindre kul.
Ska röra mig in mot stan för att träffa älskling och sova hos han,äntligen få se hans lägenhet!
Kram

Likes

Comments

Allmänt

Min midsommar spenderades med min kille i Vänge hos hans morfar. En mysig dag med hans släkt. Snart blir det Spanien om ca 1 vecka, fick nästan ingen färg i Brasilien, eftersom dom har lågsäsong, så nu jävlar ska jag bli brun 👌🏼

Likes

Comments

Allmänt

Idag sov jag enda fram till 2, har inte vänt på dygnet än, eftersom det skiljer 5 timmar mellan Sverige och Brasilien. Efter jag vaknade till så fixade jag mig för att åka till Joanna, som jag inte träffat på evigheter känns det som, så vi snackade en hel del om min semester och hennes semester, hon har varit i USA, så avis! Måste dra dit.
Så vi chillade i jacuzzin med jordgubbar och cider. Kunde inte mått bättre, bästa dagen!

Likes

Comments

Allmänt

Hemma i min underbara säng.. resan hem gick bra, sov nästan hela resan hem så den kändes inte som 12 timmar direkt, har inte hunnit packa upp än, har precis käkat och duschat så ska jag bara glo tv med en Celsius med Jesper. I morgon blir det middag i Sthlm.

Köpt även lite väskor och solglasögon på flygplatsen i Amsterdam från Michael kors. Har knappt shoppat något i Brasilien så hela köpet fick bli på flygplatsen, sved lite i plånboken men äsch ;)

Likes

Comments

I morgon åker vi hem till Sverige, vad jag hört så har inte sommarvärmen kommit hemma ännu, men hoppas det kommer inom kort. Har iallafall haft en helt underbar semester och skulle lätt kunna stanna här längre, men lite hemlängtan har jag! Ska bli skönt bli rutinerna, jobba lite, umgås med vänner, sova i min underbara säng. Sen om tre veckor drar vi till Malaga i Spanien med Jespers mamma och massa fler.
I morgon fyller Jesper 20, antagligen drar vi ut och äter ikväll på resturang och firar det idag, sen firar jag Jesper när vi kommer hem

  • 199 Readers

Likes

Comments