Vilken härlig lördag det var varit. Solen har skinit och jag fick ett härligt ridpass i förmiddags med Lasse. Vi kom hem efter lunch och jag har sedan dess skrivit ett idrottsprodjekt som jag sliter mig i håret för. Men nu är det i lämnat och jag försöker glömma det haha. Men innan jag satte mig med det åt jag middag och var ute på en lång power walk med hov1 nya album i öronen och solglasögonen på ute i det härliga vädret. Så skönt och jag gör det alldeles för sällan nu mera.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Äntligen helg, denna veckan har varit lång och seg. Stora prov har skrivits och jag är helt död. Dock kommer mina kommande 4 veckor se likadana ut med nationella prov. Iallafall. Efter skolan åkte jag och tränade på gymmet. Klara hämtade mig vid fem och jag åt mellanmål och väntade på att hon skulle jobba klart. Strax efter 6 kom vi till stallet. Hästarna var lite små frusna när de kom in eftersom vi haft världens oväder här idag. Så båda fick vila och istället fick dom extra mysiga täcken på sig och lite extra allt. Men imorgon har vi stallet på morgonen och då är jag uppe på hästryggen igen.

Likes

Comments

Förlåt för världen klyschigaste rubrik. Haha

Vi kom iväg lite väl sent till stallet idag så Lasse fick istället vila och vi gick ut på en promenad i solnedgången. Hur mysigt bland alla vitsippor och solen bländar en, lite varmt ute, fåglarna kvittrar och sjön blänker framför än. Jag ska tvinga med någon i familjen i helgen till mitt nya favoritställe för att fota Lasse lite. Såå fint var det. Svårt att fånga all känsla i bilderna men det var riktigt fint.

Skulle aldrig vilja byta bort det lugnet till storstadshetsen. Tänk att aldrig få vara ensam och aldrig bara höra fåglarna och bara vara. Jag älskar att promenera med Lasse ute. Det är liksom bara vi och man kan glömma stressen, morgondagen och dagen och bara vara. Tror det är viktigt på något sätt.

Likes

Comments

Bilderna är från söndags!

Dagens ridpass var långt över förväntan. Regnet har öst ner hela dagen och det har snöat i omgångar. Hästarna kom in och ovädret fortsatte.

Lasse reds i ridhuset och jag hade ett sånt bra flyt idag. Hon var stadig på handen, liksidig, gick att variera, lät mig bestämma (hahah två envetna går inte alltid ihop) och var helt enkelt helt underbar.


Älskar att skriva att hon var 100% idag för såhär bra har hon inte känts på länge. Jag jobbade lite över bommarna och lät henne jobba med magen och styrkan. Sedan red jag lite öppnor och slutor samt bakdelsvändningar och halter. I halterna var hon stilla och behöll formen och trampade fint ut ut halten. Jag har inget jag ens ville anmärka på dygnens pass utan är bara galet nöjd med det!

Imorgon börjar jag galoppera henne och hoppas på en lila fin känsla då!

Likes

Comments

Hej på er! En helt ny vecka har vi framför oss. Idag måndag började jag lite senare och kunde ta en mini sovmorgon samt hinna plugga lite på morgonen. Vid nio åkte jag mot skolan och slutade sedan vid fyra och åkte och tränade på gymmet direkt. Kom sedan hem strax efter 6 och bytte om innan jag åkte ut med pappa och övningskörde. Körde i mer än en timme och strax över 10 mil så det blev en lång tur men nyttig. Hinner knappt med att övningsköra men den lilla tiden jag har till det är viktig.

Klara tog hand om Lasse åt mig idag och skrittade henne förhand. Hon fick lite vila idag men ska ridas imon igen.
Om vädret tillåter skrittar vi ut annars blir det bommar i ridhuset

Likes

Comments

Idag hade vi ännu en check på Lasse för att se hur hon är i traven. Hon var betydligt bättre och jag galopperade henne uppsuttet några varv förmått "lätta på lite spänningar". Hon var verken pigg och hetsig, haha. Ska man vara det när man är 24?? Vi longerade henne sedan från marken och kollade traven avsuttet och hon såg bra ut. Men hon ska vila imon eftersom jag är stalledig och förhoppningsvis ridas ut på tisdag så vi ger henne några extra dagarna vila till från galopp och trav så börjar jag rida mer som vanligt och gallopera och sånt på onsdag. Jag kunde egentligen börjar redan idag men hade varit så synd att få ännu ett återfall så jag ger henne några dagars extra rehab.

Efter longeringen satt jag upp igen och jobbade lite med att bibehålla henne mellan handen och skänkeln. Hon var lite "kan själv" och flöt iväg från mig idag men jag fick bättre koll på henne i slutet.

Likes

Comments

Hej på er! Imorse åkte vi till stallet och hade utsläppet. Våra höstar fick stanna inne så vi red direkt på morgonen. Så härligt väder ute idag. I paddocken har det nästan varmt trotts att det ligger med öppna golfbanor runt om. Men solen värmde skönt. Lasse var fin idag. Hon blir bara finare och finare i skritten och mer liksidig. Vila är inte alltid dumt asså. Men jag hoppas att hon är fin imon med så vi kan börja jogga igång lite igen.

Efter stallet åkte vi hem och åt lunch och fixade sedan lite här hemma. Vi fixade oss sedan och jag och mamma åkte iväg på lite shopping. Jag är på jakt efter lite nya fräscha sommar och vår plagg. Köpte två för någon vecka sedan men är sugen på lite mer. Vet dock inte riktigt vad jag vill ha. Har en vision om typ broderade blommor och off shoulder toppar men alla som ser ut så passar mig inte alls i smaken. Sen älskar jag ju flare på armarna men tycker med att det är svårt att hitta. Funderar på att kika lite på Nelly.com men gillar inte att beställa kläder ifall det skulle bli fel. Känns alltid bättre att testa och känna på plaggen. Aja,
Klädletandet fortsätter

Likes

Comments

Hej på er, startade dagen i skolan med ett psykologiprov som jag skrev klart under förmiddagen så jag slapp gå på sista lektionen eftersom vi egentligen skulle skriva klart det då. Så istället åkte jag hem och bytte om och åkte och tränade. Min träningsverk är grym i benen så körde lugnt idag. Körde crosstrainer och sedan lite övningar så tränade i lite mer en än timme innan klara hämtade mig och vi åkte mot stallet. Lasse bioligthades och pysslades lite extra med idag eftersom hon skulle vila. Hon är inne i världens bus fas. När man ska hämta henne i hagen står hon längst bort (dom går i stor gräshage nu) hur hon börjar vicka på öronen och sätter av i full galopp mig mig. Själv står jag med händerna för ögonen och bara hoppas att allt ska gå väl. När man ska rida är hon lite som en unghäst. Inte ridmässigt men när man ska rida till paddocken är det mesta lite läskigt och helst ska man takta. Ja, ni förstår. Alldeles för mycket energi. Lite humor måste man ha om man ska ha med henne att göra.

Imorgon ska vi upp relativt tidigt och åka och släppa ut hästarna och fixa stallet under morgonen.

Likes

Comments