Godmorgon på er! Jag har precis svirat om till stallkläder och ska strax till stallet. Fick en bild skickad från klara som tog utsläppet så att jag och mamma kunde få lite sovmorgon. När klara kommer till stallet ligger Lasse fortfarande ner och vilar. Hur mysigt?!

Vi ska strax till stallet som sagt. Lasse ska ridas ut om inte regnet kommer för då blir det ridhuset istället.

Likes

Comments

Hej på er! Idag har jag varit ledig helt. Det har varit så skönt. Visst är jag nästan alltid ledig på helger men idag har vi varken varit iväg eller något sånt överhuvudtaget med undantag för stallet såklart. Där spenderade vi många timmar.

Jag trimmade Lasse ute i paddocken i vårsolen. Pigg och glad med mycket överskottsenergi eftersom hon inte galopperats på typ fyra dagar. Vi jobbade mycket med galopp övergångar och tillslut fick vi till några fina. Men vi har mycket jobb kvar för att komma tillbaka på den fronten.


När vi kom hem lagade vi lunch/middag och jag pluggade en kort stund och tog en dusch innan vi satte oss och kikade lite på hoppningen som sänds på SVT. Efter att vi suttit bänkade framför hoppningen kikade vi på mello och sedan dressyren. Haha, lägg märke till att jag är med på en hoppklass och på küren typ hela tiden. Står med kameran i hand och ser extremt fokuserad ut. Haha, tyvärr dock blev inte årets bilder alls bra. Helt okej material men inte i närheten av förra årets bilder. Tog med bara ett objektiv vilket var Standard men skulle självklart tagit med zoom istället för då blir allt bättre. Aja, det blir till att tänka på nästa gång.

Likes

Comments

Nu är GHS över för min del. Vi kom hem vid tio tiden och jag är dötrött. Egentligen skulle vi åkt hem vid 6 men moster hade med sig eftermiddagsbiljetter till oss så då passade vi på att stanna kvar jag och mamma medan klara åkte hem och fixade hästarna. Jag har faktist för engångsskull köpt saker på GHS. Visar er såklart omgående. Hade även med kameran idag och fick smattrat lite bilder som också kommer upp snart.

Fick bara bli lite snabb uppdatering, nu ska jag sova. Med om min GHS "helg" imon. Godnatt

Likes

Comments

Hej på er! Hela dagen har fyllts med duktiga hästar, inspiration, kändisar och shopping. Kan det bli bättre liksom??

Vi startade dagen i stallet. Lasse promenerades ut med och hon trodde vi skulle iväg och tävla eftersom vi har av någon anledning haft lite som vår tävlingsritual under gårdagen och dagen i stallet. Men hon var lite småsur när hon varken blev knoppas eller fick åka transport under morgonen.

Alltid när vi ska på tävling går jag med henne en stund innantill ska lasta och sånt. Men idag märkte hon väll när vi hade varit ute i över 20 minuter att det inte var någon tävling på G så började hon bli slö igen. Haha, bästa ponnyn.


Men vi åkte till GHS. Gick lite på mässan och kikade sedan lite dressyr och bästa ritterna var helt klart den vita hästen om ni såg den som reds av en dansk och Paulindas ritt och Kittels och Isabelle Werths ritter var mina favoriter! Vi gick sedan på mässan igen innan vi åkte hem vid nio snåret och var hemma vid halv 10.

Nu blir det sova för min del och ladda upp inför dag 2

Likes

Comments

Likes

Comments

Godmorgon på er! Jag har faktist redan helg eller ja, jag har tagit ledigt i två dagar. Just nu är jag påväg till hästarna som ska vila idag eftersom vi ska till Göteborgs horse show och spendera hela dagen där. Vi har biljetter till förmiddagen och så går vi på medan under eftermiddagen.

När vi kommer fram till stallet ska Lasse ut och promeneras för hand. Vi red ut igår i stormen,
Hon var väldigt pigg och överladdad så vi var bara ute en stund och efter det fick hon sig ett bad. Hon var verkligen beige.

Likes

Comments

Jag är dö trött. Känner att jag kan somna när som helst efter denna dagen.

Vi kom hem från stallet vid sju. Lasse reds ut efter fem så lång tid som vi hann innan det blev allt för mörkt. Planen var att fortsätt ridpasset innan men där hölls sed träningar så vi fick skritta ut 40 min istället. Efter det fick hon en Biolightbehandling och arnika på benen.


Idag förmiddags till eftermiddags var vi på SVT och var med på en inspelning på ett program som kommer sändas senare i vår. Kommer lätt vilja vara med på fler. Vill så himla gärna se alla redaktioner och sånt. Det får det bli nästa gång. Vi som ska gå journalistik har några fler besök inplanerade under kommande vårtermin men idag hade vi ett litet eget bara jag och tre kompisar. Innan vi tog tåget hem passade vi på att köpa med oss varsin frappino att dricka på vägen till centralen. Det var varmt och vår idag ute så det passade alldeles utmärkt.

Likes

Comments