Jag har tagit en paus ifrån detta helt. Det har jag gjort med den anledningen som jag skev i min senast skrivna inlägg innan USA där jag skrev om pausen att jag är stressad. Jag har varit så stressad och ärligt talat mått riktigt dåligt men bitit ihop. Jag har nog för fösta gången i mitt liv känt ångesten att vara otillräcklig att känna att jag inte duger och detta är faktiskt enbart på grund av skolan. Jag vet inte vad jag hade gjort utan mina vänner, familj men framförallt hästarna. Jag har aldrig ridit så lite som jag gjort under det två senaste månaderna på åtta år. Att få lägga ytterligare tre timmar per dag på skolan utöver skoldagen och ge upp stallet det dagarna har tärt så mycket på mig. Hästarna är det sista jag vill prioritera bort i mun vardag. Det har varit så sjukt mycket i skolan så jag flera gånger slitit mig i håret och bara velat ge upp det. Negativ stress har varit en stor faktor i detta. Att ha många bollar i luften är jag van med. Att plugga, gymma, blogga, fota, jobba och hänga med vänner och få in det i schemat har liksom innan varit tufft för att skolan tagit tid. Men nu, det enda jag gjort senaste månaderna har varit att rida fyra dagar i veckan, pluggar fram tills natt timmarna. Mina fredagar har gått åt till plugg och helgerna till jobb och plugg. Utan usa resan hade jag nog inte haft någon motivation kvar. Jag känner liksom knappt igen mig själv längre. När det inte ens känns kul att fota som jag alltid älskat för att det tär på mig för jag känner pressen för allt annat. Det enda som jag inte känner någon prestationsångest på är hästarna. Snacka om att det varit mitt anderum.Jag har tagit uppehåll med träningen av den anledningen till att jag verkligen inte har tid, samma så med bloggen och blogginstagrammen. Jag har inte svarat på ett enda samarbetetsmail vilket jag för övrigt fått en hel del på senaste vilket är superkul. Jag ska verkligen ta tag i allt detta igen när jag får tid och anderum.


Detta lovet jag har nu har jag mest bra fokuserat på att städa upp runt mig med plugg och annat. Jag har spenderat typ fem timmar i stallet varje dag. Ridit både Zara och Lasse och fick till och med igår låna en stallkompis häst vilket var den finaste hästen jag ridit och det gav mig verkligen en wow känsla. Resterande dagar av detta lovet ska spenderas med kompisar vilket ska bli super mysigt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Just nu hinner jag inte med mitt liv. Känner en stora press på mig utav många anledningar. Prestationsångesten är stor så jag tar en vecka ledigt här ifrån så nästa gång vi ses är i USA nästa lördag

Likes

Comments

Mina lediga dagar rusar iväg. Jag vaknade vid åtta imorse. Strax efter nio var jag på gymmet och tränade i en timme. Har knappt tid att gymma. Helgerna går mest åt jobb och plugg. Och mina eftermiddagar går till Lasse och plugg. Det är så mina prioriteringar är just nu. Efter gymmet åkte jag snabbt hem och fixade mig innan jag fick springa till bussen. Jag skulle luncha med Maria i stan. Vi strosade i stan i någon timme vi köpte sedan med oss varsin kaffe och satte oss vid hamnen och pluggade lite inför en redovisning imorgon. Vi mötte sedan upp några kompisar som vi lunchade och tog ännu en kaffe med. Tiden gick och vid fem tog jag bussen hem. Jag åkte där efter till stallet. Klara tränade så jag passade på att kika en snabbis innan vi skulle ta in hästarna och jag skulle rida ut Lasse.

Lasse reds ut iallafall, galet taggad och pigg. Markerna är blöta så vi har fått hålla oss till grusvägarna. Hon hade verkligen behövt galoppera av sig ute. Förhoppningsvis får jag tid att göra det under söndagen.

Likes

Comments

Jag var i skolan hela dagen som vanligt, slutade vid fyra och åkte hem. Var redan i stallet strax efter fem så hann bara hem och byta om. Jag red ut Lasse och joggade henne lite på grusvägarna. Hon är riktigt fin nu men har galet mycket energi. Vi avslutade med att skritta lite på en åkerväg som var superfin.

Jag var hemma redan vid halv åtta. Det är guld värt att ha stallet så nära. Allt går snabbare och det är lättare att lägga tid på rätt saker.

När jag kom hem började jag plugga, har en stor tyskaredovisning imorgon som jag är galet nervös över. Usch, jag "älskar" att redovisa. Men asså på främmande språk i tysks eller engelska vill jag bara sjunka under marken. Vi har en väldigt stor grupp att redovisa det för och det gör ju inte saken bättre direkt.

Men, just nu vill jag bara få det avklarat så jag kan bocka av den från allt plugg.

Likes

Comments

Min gårdag kändes mest som delvis i-landskatastrof blandat med dålig planering. Jag vaknade efter nio. Åkte tog in Lasse vid elva, gymmade sedan och åkte hem snabbt och svirade om till stallkläder och åkte till stallet. Lasse skulle klippas och Therese kom som skulle klippa henne. När hon hade klippt typ halva ena sidan slutar maskinen att fungera. Vi testar massa eluttag men inget fungerar. Jag åker hem i halv panik och hämtar våran maskin som måste ladda i flera timmar. Så med en halvkippthäst väljer jag att släppa ut henne i hagen och åker sedan hem och pluggar i någon timme. Klockan springer iväg och jag och klara åker till stallet igen för att fixa det sista. När det är klart åker jag hem till Hilde där jag skulle sova. Vi lade oss vid tolv och imorse ringde klockan efter 6 och vi gick upp.

Hela dagen idag har jag spenderat i Borås och kikat på massa fina hopphästar samtidigt som jag hjälpt Hilde med hennes hästar som hon startade idag. En placering blev det vilket var superkul. Vi landade hemma sedan vid 6 och mamma hämtade mig. Vis sju stod jag med saxen i handen för att raka Lasse själv. Det gick faktist galet bra. Hon blev helt okej men liten zebra lik tyvärr haha. Men nu är det gjort iallafall.

Likes

Comments

Mina senaste dagar har verkligen sett likadana ut. Där av ingen uppdatering då jag verkligen inte haft något att skriva om. Det har regnat som bara den och varit mycket att göra. Min vardags rutin är liksom att vakna på morgonen, åker till skolan, slutar sent, kommer hem och sedan stall och plugg. Helgerna består mest av stall och plugg och jobb. Det är mitt vardagsmönster just nu som är väldigt svårt att bryta. Men som för tillfället har lite högt tempo. Tycker att "tvåan de tuffaste året i gymnasiet" börjar komma sakta men säkert. Tyvärr men tror att om jag planerar och ligger i fas löser det sig. Men,men, ridpassen är roliga iallafall. Vi har fått speglarna i ridhuset och hela dagens ridpass va Lasse till och med glad över att se sig själv. Hon vinklade örona framåt så fort hon såg spegeln. Förövrigt idag gick hon bra. Lite filpplig i munnen. Både i stallet och upp på hästryggen. Så ska rida henne på hacket några dagar framöver tills det ger sig.

Likes

Comments

Ser ni hur fint. Jag är helt kär i den. Kändes så lyxigt att äntligen få flytta in och hänga träns och sadlar på plats. Det är min definition av goals.

Vi städade iallafall och fikade och hade stallmöte. Lasse joggades sedan inne i ridhuset över bommar en stund. Kändes fin och fräsch. Jag tycker att hon blev fräschare efter kotledsinflamationerna än räknat. Varje dag är en bonus så det måste man alltid ha i åtanke. Imorgon ska hon vila och bioligthas.

Likes

Comments