Jag och Lasse gick en lång promenad ut idag. Hon uppskattar inte promenaderna lika mycket som jag, hon ger mig känslan av att jag istället kan gå så väntar hon. Vi förbrukar väldigt mycket godis under promenaderna, allt för att hålla hennes motivation uppe. Tror hon föredrar träning och arbete före longering och promenader.

Iallafall så var vi snabba i stallet idag och kom hem vid åtta. Jag slog direkt upp böckerna och började med matten. Nu känns det bättre, ska plugga innan provet imon med. Hoppas det går vägen! Efter det pluggade jag tyskan som jag har redovisning på imorgon och den känns ändå helt okej och efter det läste jag ut min engelska bok så produktiv på den fronten iallafall!

Ska jag vara ärlig är jag inte alls taggad inför måndag. Är lite trött i huvudet och vill otroligt gärna att nästa helg ska komma snabbare än denna! Är så taggad inför nästa helg! Ni får veta mer då såklart. Men denna veckan ska jag verkligen försöka vara före i allt eller minst vara i fas med allt. Jag brukar alltid vara det men matten har hamnat lite efter nu sedan jag började gymnasiet tyvärr. Så det måste jag tänkta på inför kommande vecka!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er! Vaknade vis halv nio. Kände skönt att vakna tidigt vilket det blev eftersom jag gick och lade mig sent igår men ändå känner mig utvilad. Jag fixade lite på mitt rum och sedan fotade allt som jag köpte igår. Vi åkte hemifrån vid 12 och kom hem vid halv 3 för att äta lunch och nu är vi påväg till stallet. Lasse ska skrittas ut för hand och vi tar longeringen imon eftersom jag ändå ska vara stalledig imorgon så en dag extra vila och det skadad inte.

Likes

Comments

Hej, vi åkte vid halv ett och kom hem vid 6 från Kungsbacka! Vi han med en lunch och fika på espresso house plus massa shopping. Unnade mig en bukett med vita rosor, en blus, ett voulspa ljus och ett nytt sadelöverdrag från prestige plus lite smått. Väldigt nöjd och ska försöka hinna visa er med imon.

Vid halv åtta (!!) landade vi i stallet. Lasse såg ner och vilade när vi kom. Så mysig är hon. Så efter en stund när hon hade vaknat upp lite promenerade vi i 30 minuter plus massa gos.

Likes

Comments

Just nu har jag "anlitat" en målare eller konstnär-ish som ska få måla av Lasse! Såg hennes bilder på Facebook igår och blev helt kär i dem.
Dem var moderna och annorlunda så jag kände att jag ville kosta på mig en tavla på mitt allt! Jag kan tyvärr inte visa er bilderna eller hur dem målas för upphovsrätten för bildernas skull men jag tror garanterat att jag blir nöjd! Tänkte mig att den ska bli i grå, vit,guld och beige! Här är alternativen på bilder.

Likes

Comments

Godmorgon eller snarare hej! Klockan är halv ett och vi rullar ner mot Kungsbacka. Vi ska på lite shopping i kungsmässan idag. Ska kika på lite nya höstplagg men innan det tar vi en sväng till svenskridsport! Det är ett riktigt höstväder idag med lite små regnskurar, molnigt och blåsigt, lite små mysigt faktist! Senare idag ska vi till stallet,Lasse ska promeneras och
Bioligthas.

Likes

Comments

Hej på er!
Skolan rullade på snabbt idag! Talet gick helt okej, varför är man ens nervös egentligen. Men jag är nöjd, jag hade kunnat prata långsammare och mer detaljerat. Annars är jag nöjd.

Var hemma vid fyra och vi åkte till stallet vid 6. Jag och Lasse tog en promenad i 20 minuter samtidigt som klara lös-longerade zara. Efter det biologthade jag henne med akut och follow up och sedan smörjande benen i arnika. Hon var både pigg och glad idag. På söndag longerar vi henne och ser om hon ser bra ut så kan jag sitta upp under veckan och jobba i skritt några dagar.

Likes

Comments

Godmorgon på er!
Älskade fredag, äntligen är du här! Denna veckan har swishats förbi alldeles för snabbt! Men nu är det fredag! Jag har övar på mitt tal några fler gånger och jag känner mig betydligt säkrare än igår. Men jag ska öva lite till och finslipa på det. Hoppas jag håller nerverna på plats bara. Jag slutar vid tre och ska då hem direkt. Älskar fredagar när man kan lyssna på alla låtar som släppts under natten medan man går till bussen och åker buss. Sedan ska jag till stallet, lasse ska promeneras och sedan bioligthas och pysslas med.

Några bilder som sumerar min vecka

Likes

Comments

Slutade skolan vid 12 och kom hem vid ett och lagade lunch och satte igång med plugget. Jobbade mycket matte och även tränade på mitt svenska tal som jag ska hålla imon. Jag speedad alltid upp mina uppgifter och tvekar så och jag känner mig inte nöjd. Mitt svenska tal har jag varit säker på sedan jag börja skriva och har haft känslan att det kommer gå bra. Men nu när jag spelar in och lyssnar på allt tvekar jag. Jag får liksom tunghäfta och blir nervös. Jag är nästan aldrig nervös när jag pratar inför grupp men jag börjar bli det nu. Annars får jag helt enkelt improvisera lite. Men vi åkte till stallet när klara kom hem. Lasse var iskall i alla hovrar men får såklart vila ett par dagar till. Jag bioligthade och smörjande benen med arnicka och sedan promenerade vi i ridhuset i 20 minuter. Märks att jag och Lasse har kommit in i höstkänslan hon har BoT täcket och stallbandagen under tiden vi fixar allt och allt är bara sådär mysigt.

Likes

Comments

Godmorgon, det är redan torsdag. Jag är halvledig som jag förstått det idag och slutar vid 12. Så det känns riktigt skönt!

Om en halv timma ska jag till skolan. Innan vi börjar ska jag eventuellt plugga lite och träna inför talet med några av mina kompisar. Efter skolan ska jag hem och går ut med våran hund. Efter det ska jag plugga inför morgondagens tal ännu en gång och sedan tyska inför lektionen imorgon och sedan lite matte på det eftersom jag missade lektionen igår och har prov på måndag. Om detta hade varit för ett år sedan hade jag varit helt överkörd av allt plugg. Jag har en engelska uppsats som ska skrivas, en bok ska läsas och en rapport ska skrivas, glosor och en tyskaredovisning och så ska jag sitta och bli intervjuad på fredag plus allt det som jag ska plugga på idag. Nu är man inne i det och blir inte lika stressad som innan. Högt tempo är kul men det kräver.


Efter allt plugg ska jag till stallet med klara, Lasse ska bioligthas och promeneras med.

Likes

Comments

Föreläsningen som jag skulle gå på med mamma blev tyvärr akut inställd. Tråkigt men förståeligt. Istället pluggade jag hemma en stund på mitt svenska efter tandläkarbesöket och sedan åkte vi till stallet. Jag tvättade Lasses ben och klippte manen och pannluggen och innan det tog vi en lång promenad innan det mörknade.

Hon blir lite förvånad när jag inte lindar benen och sadlar utan istället tar det lugnt och pysslar med allt runt om. Anledningen till att hon är lite stel efter tävling är troligtvis för att hon inte får sitt pulver för leder och allt. Vanligtvis är äldre hästar men framförallt tävlingshästar lite knackiga vilket Lasse aldrig är i vanliga fall. Lasse äter ett tillskott som heter premium flex och är det bästa vi testat hitintills och man märker så fort man tar bort det under några dagar vi måste för karensen. Men jag tar den smällen att hon får vila en vecka efter varje start.

Snart är vi på banan igen

Likes

Comments