View tracker

Hej på er! Idag mår jag lite bättre än igår. Fortfarande ont i halsen men nu är förkylningen lite mer hanterlig. Men, jag valde att inte uppdatera imorse eftersom jag ändå bara skulle städa och sedan åka till stallet. Man blir lite bunden när man har just lunch eller insläpp och idag hade vi insläpp så då blir det lite utav en stalldag. Men det gillar vi. Kameran var med men bilderna kommer imorgon. Jag och Lasse tog en lång promenad ute. Ni börjar julkänslan komma. Vi har hästarna i herrgårdsmiljö och det är så mysigt nu när det är frost ute, längst vägarna mot allen var det små facklort tända längst vägen och en brasa tänd längre bort och julgranen skymtar vid husen och man får världens jul feeling.

Men efter stallet var vi frusna och trötta och hade en vanlig hemma kväll, imorgon är det upp tidigt och till stallet för morgonfodring,utsläpp och lunch

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag och Lasse tog en promenad ut innan det blev mörkt. Solen har lyst hela dagen och vi har taft det kallt men fint väder. Efter promenaden gick vi och satte oss i ridhuset och kikade på en provridning och åt väldigt sen lunch under tiden dem det. Efter det masserade jag Lasse en stund och sedan åkte vi hem. Det är så tråkigt att vara förkyld. Det värsta är att det inte blir bättre. Jag är hes och tappar rösten och låter som jag vet inte riktigt vad och jag har konstant ont i halsen. När ska jag bli frisk liksom. Detta har svajat i en månad.

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon på er! Eller aa för er är det snart lunchdags men för mig är det morgon. Vaknade strax innan halv 11. Visst låter det skönt men en lång sovmorgon på en fredag men jag hade mycket hellre suttit vid skolbänken och pluggat än att ligga hemma super förkyld. Inatt vaknade jag kanske tio gånger utav att jag kallsvettades och frös. Dock så mår jag mycket bättre idag och känner mig inte lika hängig som igår. Men nu under morgonen har jag laddat över alla bilder från igår och nu ska dem bara upp här. Efter det ska jag plugga och lämna in min svenska läxa sen har jag helg.

Likes

Comments

Det går ju bara utför. Jag har inte blivit bättre sedan imorse. Tappar rösten till och från, halsen svider och ja ni förstår.

Efter lunch åkte och och mamma till stallet. Jag gick ut på en promenad med Lasse. Hon var piggare än annars. Så kul när bilar stannar och berömmer än för att Lasse är så fin. Vi var ute i 40 minuter och när vi kom tillbaka fotade vi lite. Bilderna kommer upp imorgon. Har inte orkat ladda över dem en. Men efter stallet fick jag feberkänsla i hela kroppen och har frusit sedan dess trots att jag hade jätte mycket kläder på mig. Usch, vad jag hatar att vara sjuk.

Likes

Comments

Godmorgon! Jag är hemma idag. Min förkylning går åt fel håll. Igår fick jag galet ont i ena örat som om jag fick på börjad öroninflammation. Jag är svullen runt halsen och har verkligen åkt på en dunder förkylning. Så jag valde att stanna hemma idag och plugga hemma istället. Men jag sov till halv tio och har sedan dess druckit fyra koppar te och ätit frukost. Strax ska jag börja plugga och skicka in lite skola arbeten.

Hur sjukt är det inte att det är december. Det är bara 24 dagar kvar tills julafton. Det är galet!

Likes

Comments

Just nu är det slutspurten på 2016. Flera av er får betyg detta halv året och känner stressen. Inte minst ni som går i nian. Som tur är så kan vi i gymnasiet "slippa" betygs hetsen innan jullovet i ettan. Men den finns fortfarande bland oss. Detta är en video som Vendela Nilsson har lagt upp och jag tycker att den är viktig att se för det här är så som det är

Likes

Comments

Godmorgon på er! Idag är det onsdag. Lite ledsamt slut på gårdagens inlägg. Men det är viktigt att ta upp och att ta vara på det man har för man tar allt föregivet. Det måste jag iallafall bli bättre på.

Jag sitter just nu på bussen mot skolan. Jag åker till stallet efter skolan med mamma eftersom klara är stalledig. Förhoppningsvis hinner jag och Lasse ut på en promenad innan det är för mörkt. Efter stallet ska jag plugga inför morgondagens prov.


Just nu är min situation inte på rosa moln som ni förstår. Skolan är tuffare än någonsin. Jag är så tacksam för att jag har min familj och kompisar och att Lasses prognos var god. Annars hade jag nog inte klarat av det just nu.

Likes

Comments

Hej på er!
Jag kom hem från stallet för någon timma sedan. Jag och pappa var ute och gick med Lasse i mörkret och klara hade fixat nästan allt i stallet när vi kom. Men efter skolan idag kom jag hem efter fyra. Satte mig och pluggade inför provet på torsdag.

Det jag pluggade igår hade vi tydligen inte ens gått i genom än så det var inte konstigt att jag inte förstod. Men under tiden jag pluggade runde min mobil med ett okänt nummer vilket händer mig hela tiden flera gånger om dagen. Jag klickar som vanligt. Samma nummer ringde igår och i fredags. Men jag svarade inte. Jag är ändå glad att jag inte svarade för jag hade nog inte kunnat hantera det. Men det var ett samtal som man inte riktigt vill få. Resten kan ni säkert lista ut själva.

Känner att detta har jag skrivit för många gånger detta året men uppskatta varandra mer än vad ni gör och ta vara på varandra och livet, man vet inte när det är över. ❤️

Jag är så glad att jag får ha henne vid min sida förhoppningsvis flera år framöver

Likes

Comments