Startad en ny blogg så check it out här--> www.nouw.com/sandqvistmalin


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Var uppe på berget och gick elljusspåret idag! Känner mig grymt duktig. Men mitt syfte med detta var inte att gå utan att ta kort.
Jag hade min kära, underbara och helt snygga pojkvän med mig som fick bli modell. Som vanligt när han är med på bild blir det 
väldigt lyckat. Tack, älskar dig <3

Likes

Comments

Här har ni en nakenbild på mig, tycker jag är väldigt sexig och jag förtjänar alla likes i hela världen. Plus en grymt snygg kille som kan ersätta min gamla.

Asså, skulle aldrig lägga upp nakenbilder på mig själv och fattar inte de tjejer som gör det. Varför liksom?  Mår ni så himla dåligt så lägg inte upp en bild på eran kropp på nätet där folk kan kalla dig massa onödiga ord. Gå till en psykolog, dem är till för att hjälpa människor som mår dåligt.

Eller lägger ni upp bilder för att visa hur snygga kroppar ni har och bevisa för någon att ni kan få vilken kille ni vill? Visst, det är erat liv. Ni får göra precis som ni vill. Men klaga inte över hur killar behandlar er dåligt efteråt eller att andra tjejer pratar skit om er.

Vi lever inte i ett sådant samhälle som man kan lägga ut bilder på sin kropp, även om man är stolt över den. Vi kan inte säga och tycka vad vi vill utan att folk ska komma med elaka och dömande kommentarer. Så lever vi idag.


(Bild jag hittade på google, naket är snyggt men inget man kan göra hur som helst med)
Länk: 
http://www.wallsave.com/wallpaper/1920x1200/brooklyn-decker-have-a-hd-resolution-of-naket-for-101110.html

Likes

Comments

Här är 4 stycken snygga, vackra och helt makalöst fina kvinnor som enligt mig är de snyggaste! Ni känner nog någon, förhoppningsvis alla. Detta är då mina egna tankar och såhär skulle jag inte tveka 1 sec att se ut.Angelina Jolie.
Den vackra skådespelaren Angelina Jolie som vunnit 2 oscar och massvis med awards men även  kallats den "sexigaste" och "vackraste" kvinnan av flera tidningar och tidskrifter. Hon är med i bl.a. filmer som "Gone in 60 seconds", "Lara Croft - Tomb Raider 2", "Mr. & Mrs. Smith", "Salt" och "The Tourist". Men även spelat rösten i olika barnfilmer såsom "Hajar som hajar" och "Kung fu panda".


Megan Fox.
Detta är också en grymt snygg skådespelare. Megan Fox är en av dem sexigaste kvinnor jag vet. Hon är nog mest känd över hennes utseende och  har även framröstats som världens vackraste kvinna flera gånger.
 Hon är väldigt känd över att vara med i "Transformers" filmerna och är inte bara med i filmer utan hon är med i Eminems lår "Love the way you lie" också.
Adriana Lima.
Lima är mest känd för att vara en av Victoria's Secrets Angels. 2008 var hon den fjärde bäst betalda supermodellen i världen.Lima upptäcktes när hon var 13 år. Ett år senare fick hon ett modellkontrakt med Elite Model Agency och flyttade då till New York. Hon slog igenom som modell för Victoria's Secret, och har även gjort reklam för bland andra Giorgio Armani, Victoria's Secret, Lancôme, Christian Dior, Dolce & Gabbana, Calvin Klein, Gucci, Burberry, Stella McCartney, Versace, Fendi, Hermès,Maybelline, Givenchy, Karl Lagerfeld och Guess?.
Leighton Meester.
Våran snygga Blair Waldorf från "Gossip Girl". Leighton är en amerikansk skådespelare och sångare/låtskrivare, hon har gjort filmer som "Monte Carlo", "En galen natt" och "That's my boy". Nu gör hon även reklam åt Nelly för deras 10-jubileum.

Likes

Comments

Eller ja, morgon är det väl inte, men förmiddag. Och jag slutar snart skolan. Då blir det att åka hem och vila en stund kanske! ;)
Ont som fan i ryggen och kunde ju inte sova inatt. Stackars mig ;)


Likes

Comments(Bild från i Fredags, roadtripp)

Ligger i sängen efter en lite mindre bra söndag..
Dagen började med att det står en bortsprungen hund utanför Pontus fönster kl 07.30 så jag försökte få liv i Pontus så han kunde gå och se efter. Som tur var hade den ett telefon nr inskrivet i halsbandet så vi fick tag i ägaren som kom och hämtade honom. Dagen går och jag har inte åstadkommit ett skit. När kvällen närmar sig så börjar jag och Pontus bråka, på skoj, nypas och kittlas när jag plötsligt får ett ben i magen, så jag flyger baklänges och landar på hans stationära dator (som tur inte fick en skråma) men jag å andra sidan fick ett lite större skrapsår på ryggen och har nu ont för att det svider. Men som sagt, om man går in i leken, får man leken tåla. Antar jag. Godnatt för mig då! 


Likes

Comments