Header

köpte detta på hairstyle by Felicia.
Så bra smink!
Tips Tips
Borsten är super bra och rekomenderar den starkt

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

varit i skogen idag o letat lite blåbär...o det kan jag säga...det var inte mycket jag hitta

Likes

Comments

En tripp till Mariestad på min 19 års dag för att få äta sushi som jag älskar o lite häng i hamnen i solen🌞

Likes

Comments

Likes

Comments

idag blev det färgning! Blev inte som tänk från början då tanken var att färga en grå ombre. Färgen tog inte på mitt hår alls. Efter fem och en halv timme blev det klart. Vi färgade håret rött istället! Toppade även håret då det var ganska slitet.
salong: Hairstylebyfelicia
pris: 2000:-
resultat: mer än nöjd!!

Likes

Comments

Gjorde en smoothiebowl till frukost , hade lite extra tid på mig denna morgon och då får man lyxa till det lite.

Likes

Comments

Ibland blir jag bara så irriterad på mitt hår! Jag har svart indiskt hår och det är världens starkaste hår, men ibland kan detta vara en nackdel! Vadå tänker ni? Jo, nackedelen är att när man vill färga håret så är det inte lätt att få den färg man vill ha! Jag har länge velat förändra mitt hår! Just nu har jag en ljus "ombre" men jag har tröttnat och vill nu ha en annan färg. Hitta en bild på en tjej med vinrött hår på google, tyckte det var såååå snyggt! MEN NEJ för att få den färgen måste jag bleka håret väldigt mycket vilket sliter väldigt. Så nu slopa jag den röda färgen och har nu beställt en tid hos frissan för en färgning! Har planerat att ändra färgen på min ombre! Färgning sker inte förens i mitten av september! Om färgningen lyckas så kommer det upp ek bild på bloggen!

Likes

Comments

Ikväll har jag kör ett hårt pass enligt mig! Min kille Alex gjorde ett schema då jag träna ben och mage! Det gjorde såå ont och jag fick kämpa så hårt för att klara av alla moment! Tanken med min träning är att jag ska bli smalare/slankare! Jag tycker jag är för "stor". Jag är inte nöjd med min kropp och idag fick jag hjälp med träningen. Först ville jag ge upp och hade ingen motivation alls men när jag väl gjort klart alla övningar var jag nöjd och hungrig. Så fick bli en kvarg från Lindahls med smak av nötchoklad. Den är helt ok men finns godare!

Likes

Comments

Hejsan! Varit iväg till Skövde idag med en kompis och shoppat lite kläder. Kände att jag behövde fräscha upp garderoben lite. Hittade en par jeans/tights som var superduper sköna på Cubus! De kosta runt 200 lappen och ser verkligen ut som jeans. Valde färgen i svart då svart är min favorit!
Vi luncha sen på SushiYaki som huvudrubriken lyder! En liten mysig resturang mitt i centrum! Där tog vi en dagens och den innehåller 10 bitar, 5 maki/urumaki och 5 nigiri. Det var jätte gott och kommer definitivt gå dit igen!

Likes

Comments