Header

Detta mina vänner är min nya bästa kompis och kommer i olika varianter! Jag har blivit helt beroende av citron och ingefära! Ja, detta blandar jag med vatten och ibland tillsätter jag även honung! Denna dryck är bra på många olika sätt. Jag känner mig piggare och friskare när jag dricker detta. En kollega på jobbet har inspirerat mig till att testa detta och jag är nu fast. Drycken i sig är väldigt fräsch och god och vill man ha den lite sötare funkar då honungen bra till detta! Man kan blanda lite vad man vill och hitta på en egen dryck som just passar en själv! Smidigt, nyttigt och gott! Den är super bra att ta med sig till gymmet då citronen och ingefäran piggar upp en (allafall mig) och man blir mer koncentrerad

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag, Alex och Pelle åkte in till Mariestad för att äta på Sand innan bion. Alla tre valde oxfilén. Jag och Pelle bytte såsen till rödvinsås och det var ett stort misstag. Ingen av oss tyckte den var god. Den var alldelles för stark och besk i smaken. Vi fick doppa jätte försiktigt i såsen. Så nej rekommenderar ej deras rödvinsås. Jag som älskar rödvinsås i vanliga fall blev väldigt besviken!
Nog om det. vi såg The ouija board på bion. Lite läskig faktiskt men mest konstig. Trots att jag hoppa till ibland och sa nej högt en gång var jag ändå inte värst inne i salongen. Ett tjejgäng på samma rad som jag börja gråta. Haha lite kul ändå.

Likes

Comments

En god middag med familjen på Mandy's

Likes

Comments

Nått som är gott som mellis eller frukost är chiapudding! Tack Isabell för den fina presenten, den kommer ta slut snabbt!

Likes

Comments

köpte detta på hairstyle by Felicia.
Så bra smink!
Tips Tips
Borsten är super bra och rekomenderar den starkt

Likes

Comments

varit i skogen idag o letat lite blåbär...o det kan jag säga...det var inte mycket jag hitta

Likes

Comments

En tripp till Mariestad på min 19 års dag för att få äta sushi som jag älskar o lite häng i hamnen i solen🌞

Likes

Comments