Hejsan! Mitt namn är Malin, 19 år och kommer från Växjö. Just nu är jag bosatt i södra London där jag jobbar som au pair hos en halvsvensk familj. Där tar jag hand om två superaktiva men supermysiga pojkar som är fyra och sju år gamla. Jag har varit i London i två månader än så länge och jag trivs väldigt mycket med att bo i en storstad som London.
Dock har jag haft väldigt mycket hemlängtan och jag har många gånger tänkt att jag ska flytta hem igen. Men tankarna har alltid slutat med att jag måste klara av dessa månader. Precis när jag hade flyttat tänkte jag hela tiden att jag måste känna mig hemma för att kunna bo där. Jag måste komma över min hemlängtan för att ens klara av det. Och det var väldigt jobbigt i början när jag krävde av mig själv att känna mig hemma någonstans där jag inte hade någon eller något som kändes som hemma.
Nu har jag äntligen börjat acceptera att det inte alltid måste kännas helt rätt eller helt hemma. Det är okej att ha hemlängtan och vara ledsen ibland.
Jag tänkte ha den här plattformen till att dela mina dagar och tankar och för att komma ihåg att allt blir lättare för varje dag.

Puss och kram!

Likes

Comments