Det första safarit var bara några timmar från Nairobi i Hels Gate. Det var bara 3:orna som åkte tillsammans och det var super mysigt med lekar och matlagning osv. Dock såg vi bara zebror... Zebras everywhere. Men dom hade fina ränder så det va ju kul att se I guess.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jambo rafiki!

Vi var på ett elephant orphanage & giraff center förr förra helgen(mästare på att uppdatera, I know). Meeeen hur som helst de va sååååå gölliga så här kommar lite bilder.


Efter utflykterna åkte vi till ett typ gig i en trädgård vilket också var såååå möjsigt! Det va artister från olika delar av Kenya som uppträdde med kenyansk musik så vi passade även på att visa våra moves vi lärt oss på den afrikanska dansen.


Alltså åh KIM längst till höger <3333

Likes

Comments

Vi åkte på tour i staden första helgen. Vi körde då förbi Kibera som är Nairobis största slum. Man tror att det bor ca 3 milj människor där men det är så svårt att veta. Dom bor bokstavligt talat i plåt skjul. Kontrasten till höghusen man passerat 5 min tidigare blir ju rätt påtaglig. Jag är otroligt tacksam över att jag får va med om och se detta men det blir bara så konstig stämning i vår lilla buss packad med svenska ungdomar med systemkameror och en blogg som väntar på att bli uppdaterad. Det här är människors vardag men vi åker förbi och kollar på dem i våra minibussar som om vi typ är på zoo.

Med risk att det lät negativt vill jag bara understryka att människorna, både personal & elever på denna skola är heeelt fabulous! Love'em all, don´t think anything else!

Lisa(aka tanimoto)(aka my cute little japan) Calle Arian

Likes

Comments

Det har tagit mig ett tag att komma igång med bloggen. Dels för att ALLA ALLTID umgås och gör saker man inte vill missa och för att internet här är sjukt oberäkneligt. Jag har varit här i 21 dagar nu. 3 veckor exakt. Det är konstigt för det känns som att man bott här i typ ett år samtidigt som allt känns nytt och främmande. Vi har spenderat så många timmar på internet att det känns som så mycket längre än 3 veckor. Däremot är vi så isolerade här på vårt charterhotell till internat att man känner sig så otroligt oruttis när man går utanför grindarna och möts av en helt annan verklighet. Det står folk i varje gathörn och säljer olika saker. Det finns knappt några trottoarer här utan man går där det finns plats på sidan av vägen. Vi har ingen aning om hur vi ska bete oss, det är bara smågrejer men man känner sig helt tappad. Och trafiken. Wow alltså, denna trafik. Man kör precis hur man vill och ungefär varannan minut är det en bil eller buss som kör om en utanför vägen.

This be ma fave place, såååå möjs

Asså ååååh ännu möjsigare! We like to ligga i en hög på varandra

Likes

Comments