Header

VARDAG

Så, vad har jag gjort den 19onde dom tidigare månaderna här på bloggen?

19 September:

Den 19 september lade jag ut detta, att jag hade fått hem en klänning, keps och skor. Alla i nyanserna "grön-grått"/Khaki. Åh, vad snygga mina skor var då. Behöver nog en tvätt nu.

19 Oktober:

19 oktober lades detta ut, kommer ihåg att jag inte alls var nöjd med hur kläderna såg ut tillsammans men la ändå ut det pga att bilden var fin i den miljön. Nu tycker jag den är okej :-) Ljusare hår och brunare kropp då åtminstone...

19 November:

19 november hade jag publicerat dessa fotona, antagligen knäppta lite snabbt innan skola... Lite fläckigt ljus på bilderna men även här fortfarande lite brun, fint till den olivfärgade tröjan.

Och till sist, 19 december:

Slutligen, den 19 december så var det dagarna innan julafton och vi hade satt upp julgranen och bara umgicks. Hopp, då får man vänta ett helt år innan mysstämning deluxe är tillbaka :-)

Likes

Comments

OUTFITS

Jacka och tröja - Nelly / Jeans - Zara

Knepigt att hitta fina locations att fota på. Allt ser mest likadant ut. Blir bättre nu när våren och färgerna snart börjar komma. Hörs igen senare, pussar!

Likes

Comments

VARDAG

Hallå! Förlåt för lite glesare uppdatering dom senaste dagarna, livet har väl kommit emellan lite om man kan säga så. Tänkte förresten fråga lite för att det är intressant, vilken redigering föredrar ni? Om ni ser skillnaden på vissa av bilderna ovan så att säga, varannan har en clean redigering med endast svartvit + skärpa och varannan är svartvit + brus. Vad föredrar ni? Vanliga med skärpa eller brusiga bilder? Jag älskar både ock, tycker dock brusiga kan skapa mer känsla i bilden ibland.

Likes

Comments

VARDAG

Jacka - Nelly / Skjorta - Zara /

Hej på er! Såhär har jag strosat runt idag, inget speciellt men väldigt vår-klätt kanske ;-) Antar att jag trotsar vintern lite men helt ärligt, vädret just nu... Regnigt, blåsigt och kallt. Vet att man inte ska klaga men det är en sån himla stor faktor för mig. Hoppas verkligen jag kommer kunna köpa mig en lägenhet utomlands inom ett par år, att bo i under vinterhalvåret i Sverige. Men men. Hoppas ni har en finfin onsdag!

Likes

Comments

VARDAG

The sky this morning

Godmorgon! Ser ni hur vacker himlen var i morse? Helt otroligt. Ser nästan ut som norrsken på sista bilden. Idag har jag sovmorgon, underbart. Ha en fin dag! Pussar!

Likes

Comments