Header

RESOR

Godmorgon! Nu är klockan mitt i natten hemma hos er i Sverige, här är klockan snart nio på morgonen. Idag vaknade jag och Jenny tidigt för att gå och yoga på stranden i soluppgången. Sån underbar start på dagen! Perfekt temperatur, lite vind och hundar som var med ;-) Härligt! Ha en underbar tisdag, jag ska svira om till bikini och dra mig mot stranden strax! Pussar!

Likes

Comments

RESOR

Dagen i bilder, ungefär. Slappat vid havet som varje dag. Hade med mig Go Pro:n idag och väntade ut vågorna tills havet blev helt stilla och fint, skulle då sätta på kameran och batteriet var slut :-) Riktigt trist just då men jag har ju i alla fall några dagar på mig, eller två. Nu ska jag hoppa in i duschen. Ha en fin måndag allihopa! Pussar!

Likes

Comments

RESOR

Top - Bikbok / Shorts - Levis / Smycken & skärp - Nakd

Godkväll hörrni! Söndagskväll hos er, medans det är söndagsnatt hos mig, precis 00.00 faktiskt. Kom precis hem efter middag på stranden. Första kvällen jag "klädde upp" mig lite, eller i alla fall tog på mig något annat än shorts och tisha. Men det är väl så det ska vara på semester :-) Nu har vi bara 3 heldagar kvar här, hur snabbt har det inte gått?! Helt otroligt.

Hoppas ni har en fin söndagskväll, jag ska lägga mig nu. Hörs imorgon, puss!

Likes

Comments

RESOR

God förmiddag på er hemma i Sverige! Dagarna ser väldigt lika ut här men jag hoppas ni tycker det är lite härligt att få se lite somriga bilder i alla fall. Det blev ingen snorkling med Go Pro:n idag, var lite blåsigt så vattnet var inte riktigt lika klart. Klagar dock inte på blåsten, haha. Känns mer som en hårfön ;-) Men, tänkte visa lite annat än bikini lite senare, tänkte svira om till lite finare kläder sen. Nu: In i duschen! Hörs sen, puss!

Likes

Comments

RESOR

Hej på er!! Lördag idag, som jag antar känns otroligt skönt för dom flesta av er? Min dag har sett ut som dom flesta andra, varit på beachen, dock en annan idag, eller en bit längre bort. Det är en jättefin udde med kristallklart vatten. Planen är att vi ska dit imorgon med och då åker Go Pro:n med, såklart! Ha en jättefin kväll/dag. Klockan är ungefär 19 här nu så vi ska ut och käka, brände mig som tusan i ansiktet idag så är skållhet. Haha. Hörs senare! Pussar!

Likes

Comments