Header
View tracker

MAT

En underbart god pasta med champinjoner och bacon. Vet att flera av er brukar uppskatta och tycka om mattips så detta är ett väldigt gott sådant. Märks att jag älskar pasta va? ;-) Skriver ingredienser nedan, utan mått.

Pasta
Champinjoner
Bacon (frivilligt)
Ägg
Grädde
Svartpeppar
Salt
Vitlök

Jag kokade pastan med salt. Smörstekte svampen länge i mycket steksmör och några nypor salt. Stekte sedan bacon för sig. När allt detta var klart rörde jag ner pastan och champinjonerna i pannan med baconen, samt tillsatte grädde, ägg, vitlök, peppar och salt. Enkelt och hur gott som helst!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

FOTO

Jag brukar inte tycka om att fota i solljus, inte rakt på i alla fall. Isåfall föredrar jag motljus men dessa gillar jag faktiskt, förutom det faktum att kvalitén suger (!!!!!) så himla tråkigt men jag har nu listat ut problemet och det är att mitt objektiv är känslig mot blåst. Trist eftersom kvalitén och färgerna är riktigt fina egentligen och att mitt objektiv faktiskt är ett väldigt bra (?). Fick därför förminska bilderna en aning så det skulle se lite presentabla ut. Menmen, får leta efter något slags skydd. :-) Älskar förresten skuggorna, haha.

Likes

Comments

View tracker

VARDAG

Hallå! Ett par bilder som togs för ett par dar sedan som jag sa åt mig själv att inte lägga upp för 1. Jag får stå och hålla i kepsen för remmen där bak där man spänner fast den hade lossnat och 2. Att jag hade en sjukt skev och dålig eyeliner. Haha. Men här är dom i alla fall, i brist på annat material. Syns åtminstone att mina ögon matchar kepsen :-)

Tisdag och det är kallt som tusan idag. Kom hem från Moa nyss och har nu tänt en brasa och ska snart laga mat. Vad hittar ni på idag?

Likes

Comments

TIPS

Eftersom det är semestertider nu kring vintertid så tänkte jag tipsa om några bikinis jag har/vill ha, som är hur fina som helst! Kan ju vara rätt svårt detta med bikini, vilken passform och färg man tycker bäst om men det är väl bara att testa sig fram.

Dessa är från Meloonpro . Min favorithemsida för badkläder, äger ett par stycken där ifrån. Verkligen älskar deras bikinis, vill ha allt, speciellt dessa ovan! Kika!

Dessa är bara blandade jag hittat när jag kikat in på hemsidor. Den röda är från Nelly.

Jag och min familj ska ju iväg i februari och vi har nog aldrig varit såhär tidigt ute med att boka en resa, haha. Vi har alltid kört på sista minuten, som jag älskar. Det är både positivt och negativt att ha tid på sig. Negativt är att man går och väntar och längtar men det positiva är ju att man hinner kika in fina grejer man vill ha med sig :-)
Någon utav er som ska ut och resa i vinter? Vart i sådana fall?
Innehåller Adlinks.

Likes

Comments

OUTFITS

Hej fina! Nu är huset färdigstädat och snart bär det av mot lite hamburger-käk, så otroligt gott!! Är på så bra humör med för att hela min family kommer hem ikväll och noll söndagsångest eftersom jag är ledig imorgon. Inte ofta en söndag ser ut på det viset ;-) Nu: Tvätta bilen och sen åka och äta hamburgare.

Likes

Comments