Header
Subscribe

OUTFITS

Inlägget innehåller reklam för Nelly samt en annonslänk.

Stövlar - boots HÄR

Åååh men haaalllååå! Känns som evigheter sedan - eller så är det bara för att vi tagit oss neråt landet idag och är nu hemma igen! Hjälp vad tiden gått snabbt! 10 dagar på språng i min hemstad - sååå sjukligt snabbt! Vi har hunnit med en hel massa och även att bara andas och ta det lugnt. Igår gjorde jag ett fotbad och vart uppassad av både mor och far då vattnet skulle värmas osv. Så härligt! Det är helt otroligt vad skönt det ändå är att köra bil och åka med Novah. Är så fruktansvärt bortskämd med en glad unge! OCH TACKSAM SÅKLART!

Vi stannade och åt på waynes sedan satte vi spurten mot Gävle och handlade på ica maxi - så skönt att fylla på förrådet här hemma! Åtminstone så vi klarar oss i någon dag - resterande fick ej plats i bilen! ALLTSÅ vi snackar SMOCKFULL! Jag skulle ju ha med mig alla barbies... och barbiekläder.. och barbieinredning - fåtölj och soffa och tallrikar och ALLT som behövs i ett hushåll! Hur mycket hade jag egentligen?? haha.. vi fick slänga en hel del också.. tyvärr!

MEN tillbaka till bilderna - min lillebror passade på att fota två outfits till (tacksam!!) så dessa plagg gjorde susen! Älskar stövlarna - på riktigt! Jag vet att jag skriver att jag älskar en hel del men jag gör också det.. inget snack om saken! De här är verkligen SÅ JAG! Matchade på detta set med ribbad poloklänning, mammas jacka och röd väska! OH yes! Vågar du också!?

NU blir det vila efter middagen.. jag snodde ihop en korvstroganoff samtidigt som vi körde FaceTime med Novahs farmor och farfar och dags för lek och lite upplock från väskor! Happy sunday <3

Xoxo, Malin <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments