Hallå!
Jobbade 06.30-17 idag. Gick ganska så bra att jobba med 3 timmar sömn haha. Efter jobbet drog jag med mig Frida och kollade på lägenhet, var en hel del som behövdes göra på den tyvärr.. Har precis käkat och nu ligger jag i badet och väntar på hockeyn!
Imorgon kör jag 15-22, skönt att få sovmorgon✌️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon!
Jobbade stängning igår, efter det hämtade Robban mig så åkte vi ner på stan och drack öl med dom andra! Blev en lugn kväll vilket var skönt eftersom jag sluta 22.15 och va på stan en timme senare haha. Idag är det lördag och egentligen skulle jag vara ledig i helgen men det är mycket sjukdomar på jobbet nu så hoppar in på jobbet och kör kvällspasset och stängningen. Men först mot lägenhetsvisning!

Likes

Comments

Godmorgon!
Vakna precis så ligger i sängen. Börjar inte förens 15 idag så ska ner på stan och luncha med eve. Slutar 22 ikväll och imorgon är jag ledig!

Likes

Comments

hey you!
Ska alldeles strax sova men först tänkte jag berätta om min intressanta dag, or not. Nae men jobbade 06.40-14, hände absolut inget på jobbet idag. Hämtade min bror och käkade smörgåstårta. Visste ni att det är smörgåstårtansdag idag! Vilket sammanträffande haha.

Likes

Comments

Klockan är halv 8 och jag ska snart dra mig mot jobbet. Drömde om att jag försov mig till kl 13 så fick panik och gick upp.. Men men, hemma 17 igen, hörs!

Likes

Comments

Hallå!
Jobbade 6-16 idag. Kan ju säga att jag är extremt trött nu.. Skulle kunna gå o lägga mig o sova redan nu. Blir iallafall hemma ikväll med la familia. Äta tre rätters o dricka lite gott! Tycker det är så överskattat att "festa" och bli as packad nu när man har blivit vuxen. Så usch för fjortisfyllor. Det kan man ju göra alla dagar i veckan annars så varför just idag?😉
Aja! Hörs senare

Likes

Comments

Hej!
Kaos dag på jobbet. Det slutade inte komma folk haha! Så jobbade över lite för att hjälpa till lite. Nu ska jag snart sova då jag ska upp 5 imorgon.
Valborg dessutom. Hade planer men dom sprack som vanligt.
Godnatt!

Likes

Comments

Hey babes.
Sitter på jobbet just nu och tar min sista rast. Slutar vid 19.00. Idag kommer även vår nya möbel till framsidan! ska bli spännande och se hur de blir 😍. Time for work byeeee

Likes

Comments

Hallå!
Ledig dag idag betyder ändå inte sovmorgon. Åkte till landet vid 11 och fikade oså med farmor o farfar. Sedan vidare till Julia och ikano. Tog bilen ut till berg där vi fick sällskap av änder som inte vill lämna oss ensamma. Ligger nu i sängen och väntar på ex on the beach. Börjar 9 imorgon så det är skönt!

Likes

Comments

Hallå!

Jag är tillbaka i bloggandet just nu. Kände att jag var sugen på att börja blogga igen men vi får se hur länge det håller! Jag kan dock meddela att jag har fått ett nytt jobb på Östenssons och jag trivs verkligen som fisken i vattnet. Jag håller även på att kolla lägenheter med Evelina mina andra halva. VI får se hur det går.

Snart ska jag sova. Är ledig imorgon men ska ändå upp tidigt för att åka till landet!

Pussss


Likes

Comments