Header

Nu gjordes första insättningen för någon vecka sen bara men bara för att komma igång blir det ett litet uppföljningsinlägg ändå!

Jag tjuvstartade med mina fondköp denna månaden, annars kommer det bli sen 27 varje månad eller då jag får lön (ordinarie dag är 27). Och denna månad var det 3 olika fonder jag investerade i. DNB Global Indeks, Danske Inv Global Index samt Nordea Fon Stabila Aktier. Så här har det gått:

DNB Global Indeks: Köp ej gått igenom
Danske Inv Global Index: +1,48%
Nordea Fon Stabila Aktier: +0,84%


Total utveckling: +1,27%
Anskaffningsvärde: 300:-

Listan med fonder kommer att fyllas på allteftersom jag investerar i de fonder jag läst på om.

Likes

Comments

Äntligen! I förmiddags beställde jag en matkasse från Coop. Ska hämta den nästa tisdag! Ska bli så kul att få nya recept att laga och förhoppningsvis finner vi nya favoriter? Jag valde deras familjekasse och den kostar 599:- för 4 middagar till 4 personer. Spännande!

Likes

Comments

Heja heja!! Nu blir det mer och mer krypsteg! Det har lossnat för min plutt

Likes

Comments

//Sponsrat inlägg//

Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. RÖTT LÄPPSTIFT HÄR / 2. ROSA LÄPPSTIFT HÄR / 3. NUDE LÄPPSTIFT HÄR / 4. NUDE LÄPPENNA HÄR / 5. ROSA LÄPPENNA HÄR / 6. RÖD LÄPPENNA HÄR

Likes

Comments

Här gick vi upp 05.30 idag 😅 Theo sover än och hoppas han sover ett bra tag till. Han behöver inte vakna såhär tidigt..

Bloggen har stått still några dagar och det händer en hel del i mitt liv så det kommer säkert bli fler dippar den närmaste tiden. Men jag tror ni förstår att jag vill lägga fokus på mig själv och grabbarna när läget är som det är!

Idag finns inga direkta planer. Tänkte gå ut med grabbarna på förmiddagen så Theo kan få köra lite traktor eller leka i sandlådan och sen tror jag deras farfar skulle komma förbi och fixa lite mer med trappan. Det mesta är klart! Bara mattan och lite annat småfix som ska dit 🙂

Jag skulle bara gå på toaletten imorse och då kröp denna Herren in under bordet 😂❤

Likes

Comments

Jag har faktiskt kommit fram till en grej.. I sommar kommer jag ha möjligheten att förnya mitt abonnemang + ny telefon. MEN jag kommer faktiskt inte ta någon ny telefon och dessutom kanske jag minskar surfen från 15 till 6 GB. Varför då? Jo jag känner att min telefon fungerar och då kan jag lika gärna lägga 2-300:- extra på något annat än ett telefonabonnemang. Och går mobilen sönder, ja då köper jag en ny cash istället. Jag har ändå en iPhone 6 nu som funkar kanoners så känns lite onödigt att då byta till tex iPhone 7 bara för att. Jag sparar över 1000:- om året på att göra såhär!

Likes

Comments

//Sponsrat inlägg//
Inlägget innehåller affiliatelänkar

Vill du få hem och testa fem exklusiva skönhetsprodukter i mindre storlek från spännande varumärken varje månad? Registrera dig för att prenumerera på GLOSSYBOX och få koll på skönhetsvärlden och alla produkter. Du väljer att ha antingen en löpande prenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. När du beställt en prenumeration kan du fylla i sin skönhetsprofil som vi använder som riktlinje vid val av produkter till din box.

SPANA IN GLOSSYBOX HÄR

Likes

Comments

Morgonen idag var hur mysig som helst verkligen! Benen var på bra humör, Theo lekte på sitt rum innan han smidigt följde med till förskolan. Sådana här dagar älskar jag verkligen!

Efter förskolan blev det en mysig promenad hem och eftermiddagen har varit lugn också. Så nu ska jag påbörja kvällsmaten, kycklinggryta står på schemat! Jag behöver äta innan jag åker mot jobbet. Måste packa en liten väska med sängkläder mm också eftersom jag hoppas på att få sova 😉

Likes

Comments