Header

Snart är vi framme i huvudstaden. Strax efter 7 begav vi oss hemifrån. Än så länge har resan gått jättebra och Theo har varit så duktig.

Nu började han dock bli lite rastlös så då åkte paddan fram med Nalle Puh 😉 Tur man har resurser ibland ^^

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

På förmiddagen tog jag med lilleman till industrimuseumet som ligger några minuters promenad från oss. Det var nämligen någon typ av rally där. Starten var där sen vart banan var vet jag inte men bilarna har kört förbi vårt hus många gånger iallafall. Theo tyckte det var roligt att se på bilarna iallafall!

Theos farfar och Susann var här för en stund sen för att lämna gpsen bland annat (behöver den då vi åker till Stockholm imorgon) och vad glad Theo blev! Sån liten vilde kan han bli ibland 😉

Nu är det fruktstund och Disney Junior som gäller en stund. Sen ska jag plocka med ren disk och tids nog blir det lite matlagning igen.

Ha en fortsatt bra lördag!

Likes

Comments

Bild tagen i vecka 36 (35+0)

Information denna vecka: Barnet är nu cirka 45 cm lång, och väger cirka 2,59 kg i början av veckan och cirka 2,76 kg vid veckans slut.
Barnet lagrar nu fett inför livet utanför livmodern. Fosterrörelserna kan ändra karaktär till att bli mer buffande knuffar. Du kanske kan se en armbåge, eller en häl som putar ut mot huden - ibland till och med en hel fot.
Även om barnet har mindre utrymme nu bör du som blivande mamma känna fosterrörelser varje dag. Rörelserna kanske ändrar karaktär, men inte frekvens. En bra rekommendation är att lära känna ert barns rörelsemönster - det gör att du lättare kan notera om något avviker. Lita även på din instinkt! Känner du att det är något som känns fel så kontakta sjukvården direkt.

Likes

Comments

Alltså du må bara vara 3 år men är så genommysig och klok! För att inte snacka om barnkär! Idag när vi klädde på oss för att få till förskolan satt han bredvid mig och klappade på min mage. Så säger han "stor mage", "liten bebis komma ut där sen" och förklarade att han ville hålla, klappa och gosa med bebisen sen ❤️ Jag blev nästan tårögd! Han kommer verkligen bli världens bästa storebror!

Självklart kommer det finnas dagar av avundsjuka men det viktigaste då är hur jag och Daniel väljer att hantera det. Han får verkligen inte känna sig bortglömd bara för att en liten har kommit till familjen. Därför tror jag det är jättebra att Daniel är hemma de första veckorna också så vi tillsammans kan dela på allt osv 😊

Likes

Comments

Idag var vi i Stadsparken för att fira familjecentralernas dag. Jättemysigt! Var där led lilla familjen, systerbolag systerson ❤️ Efteråt följde syster med oss hem medan min sambo hade möte på jobbet. Så trevligt så!

Senare på eftermiddagen skulle vi söva Axel och då var Theo snabbt aspirant på att försöka. Det gick sådär kan jag väl säga 😉

Likes

Comments

Påväg till bussen såg jag Theo och hans grupp som var påväg på utflykt. Så mysigt!! Synd på vädret bara... Eget fika skulle de ha med sig också, bara jag som tycker att det är mysigt att då plocka ner matsäck/fika till sina barn?

Nu ska jag till MVC för att kolla mitt blodvärde då det låg på 101 för 2 veckor sen. Jag tror dock att det gått upp men vi får helt enkelt se!

Bjuder även på en mysbild från igår! Jag och lilleman hade duschat sen satt vi i soffan innan läggdags och då skulle han mysa med bebisen. Vid läggdags skulle han även krama, ninna och pussa bebisen godnatt och förklarade att bebisen nu sov i sin säng 😉

Min fina pojk bad stor du blivit! ❤️

Likes

Comments

Äntligen blev det dags för en sväng till frisören! Och eftersom frisören jag hade inne i stan har slutat så testade jag nytt idag. Tabergs Skönhetsstudio ligger ca 2 km från vårt hus så jag prövade. 410:- för en bra och proffsig klippning är bra tycker jag! Går lätt dit igen. Jag hade behövt slinga håret också men jag tar det efter sommaren istället.

Efter besöket blev det en sväng till Konsum innan jag promenerade hem. Blev lite snål och ville inte lägga 30:- på bussresa hem 😉

Likes

Comments

Hämtade lilleman vid 15 så då tog vi bussen till Daniels jobb och köpte varsin glass när han slutat. Theo älskar att åka buss så det är ett väldigt bra utflyktsmål 😉

Någon mer än vi i Jönköping som hade det otroligt varmt igår? Just nu är det knappt skönt att vara ute för min del... Har dessutom allt nedrullat som går för att det inte ska bli så varmt inne. Igår var det 27 grader ute som varmast och 25 inne...

Likes

Comments

Haft en så otroligt mysig helg så det finns inte! I fredags var vi hos mina föräldrar och grillade och hade det trevligt. Mina morföräldrar samt syster med familj var också med.

I lördags åkte jag hemifrån runt 8 för klockan 10 skulle jag, mamma, syster och mormor till Skogsro Spa och bara njuta! Det var så skönt och jag rekommenderar verkligen er att åka dit! Så härligt så det finns inte 😄
Sen på kvällen var det grillning hos en kollega och det var så kul att få träffa de flesta av kollegorna igen. Det har ju gått typ en månad nu sen jag såg dom sist 😉 Och på onsdag träffar jag dom igen!

Igår på eftermiddagen fick vi besök av Marre och hennes son Oliwer. Så trevligt och pojkarna hade så kul ihop! Med andra ord en riktigt bra och mysig helg faktiskt.

Nu ser jag redan fram emot nästa helg då vi åker till Stockholm på söndag. Examen och minisemester står på schemat då!

Likes

Comments

Jag och bebis har lämnat lilleman på förskolan 😄

Man märker verkligen hur påverkad man kan bli av vilka man umgås med. Ibland hjälper man andra fast man stjälper sig själv i amma veva. Ibland är det givetvis självklart att man ställer upp men i vissa lägen bör man ta ett steg tillbaka. Visst att man kan lyssna/prata om personen vill men att ta på sig mer arbete än så ska man inte göra i alla situationer. Det jobbiga med detta blir ju när man kommer på det lång tid efter. Jag erkänner att jag gjort bort mig många gånger vad gäller sådana här saker men hoppas verkligen att den senaste gången var den sista!

Att ta till sig andras problem för mycket blir bara fel och det finns egentligen ingen anledning till att göra det heller. Speciellt inte när man får sig en känga efteråt pga ingenting egentligen. Jag har förstått att en del människor måste ALLTID ha någon typ av drama runt omkring sig och ser till att ordna det också. Jag är INTE en sån människa men inser att sådana människor tar väldigt mycket onödig energi ifrån en själv, energi som man skulle kunna lägga på annat!

Likes

Comments

1 345163 Next