Header

Nu är jag ensam en sväng innan lilleman kommer hem igen. Theo ska stanna och sova över hos farfar med pappa. Så nu blir det sängläge och en bra bok!! Första gången på 3 veckor jag kan göra det 😄

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hoppas ni fick en bra fredag! Jag somnade typ innan 21... Då är man trött 😂 Men ja, nu är vi alla vakna och William har precis somnat ute i vagnen.

Idag finns inga direkta planer. Faktiskt riktigt skönt!! Hoppas på lite egentid så jag bara kan ta det lugnt ett par timmar. Min pappa skulle eventuellt komma förbi i eftermiddag också.

Likes

Comments

Idag var det invägning och resultatet blev -0,7 kg!! Mäkta förvånad kan jag meddela er! Men givetvis skitglad 😄 Med andra ord klarade jag min 3:e milstolpe idag.

Startvikt: 82,2 kg
Viktnedgång: -5,6 kg
Målvikt: 65 kg

Nu kör vi en vecka till 💪💪💪

Likes

Comments

//sponsrat inlägg//

Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. Läppstift HÄR / 2. Läppenna HÄR / 3. Läppstift HÄR / 4. Läppenna HÄR / 5. Läppstift HÄR / 6. Läppenna HÄR

Likes

Comments

Äntligen fredag och helg! Denna helgen kommer spenderas hemma vilket behövs med tanke på den stundande flytten.

Har provat natta William närmare 19 nu ett par nätter samt ökat ersättningen från 60 till 120 ml och han har sovit bättre men vaknar absolut inte innan 05.30! Igår vaknade han 06. Skönt!

Nu kollar vi på Nyhetsmorgon innan frukost och senare även bvc står på schemat 😄

Igår fick det bli lite degande på eftermiddagen

  • 814 readers

Likes

Comments

//Sponsrat inlägg//

Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. Klocka HÄR / 2. Klocka HÄR / 3. Klocka HÄR / 4. Klocka HÄR

Likes

Comments

William vaknade 5 imorse... Men då blev mamman sur och gjorde iordning 120 ml ersättning sen sov han till strax innan 07 😂 Skönt att få en liten sovmorgon ändå!

Nu är jag och lilla ute hos mina föräldrar (huset är visserligen tomt) då vi lägger matta i trappan idag. Eller inte jag, men mattläggaren ^^ Så därför ska vi sova borta inatt. Men innan det så blir det Huskvarna precis som vanligt på onsdagarna. Ska bli kul!

Likes

Comments

I samarbete med Buzzador

Jag har fått möjligheten att prova nutrilett get started via buzzador. Den var riktigt god måste jag säga. Jag valde cocoa & oat. Smakade som chokladdryck. Däremot var de sista dropparna ganska beska så jag hällde faktiskt ut det. Men annars helt okej!

Likes

Comments