1 timme, så länge var vi på Knuten innan vi gick hem. Och varför då? Jo Theo var på dåligt humör och skulle leka med sånt andra lekte med. Fick flera utbrott och vart ledsen. Jag tog med honom ut i hallen och lugnade å förklarade för honom att han får leka med de leksakerna när de andra barnet lekt färdigt. Sa till honom att ett sånt utbrott till och vi går hem. Efter 5 minuter var det dags igen så då klädde vi på oss och gick hem. Jag använder mig inte utav "falska hot" eller hur man ska förklara utan säger jag en sak så gäller det och Theo har lärt sig det. Även om han såklart vart ledsen.

Men han måste se att man inte kan bete sig hur som helst och förstöra för andra barn för att han vill. Så enkelt är det.

Nu leker vi ute en sväng innan lunch så inget ont som inte för något gott med sig! 😘

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Dagens frukost 😋Ägg, keso och avokado, å ett glas juice. Så gott!!

Här ser ni mitt fina lilla sällskap också ❤️ Det stora sällskapet kollar film 😉

Mu måste jag göra oss klara, öppna förskolan kallar!

Likes

Comments

Vart både promenad och styrka idag! Så härligt!!
Sambon kom hem med ett litet träningskit från hans mamma. Det innehöll 2 lätta vikter, ett kort gummiband och sådana där man tränar händerna med. Får se vad som händer med detta 😉

  • 31 readers

Likes

Comments

​Jag hade inte så många förväntningar inför föräldraskapet. Jag visste helt enkelt inte vad som väntade mig. Det är ju ett livslångt uppdrag så svårt att förvänta sig något då. Däremot om man ser till bebistiden såg jag det lite som "guld och gröna skogar". Och så har det faktiskt varit också! Första året med Theo va hur bra som helst. Eller ja, det har varit relativt enkelt fram till han blev storebror. 

Mina förväntningar på bebistiden var lite som att man skulle glida runt i en bubbla. Att vara föräldraledig såg jag fram emot, tänk att få gå hemma och mysa med bebis och få pengar för det! Jag förställde mig ett enkelt barn som åt och sov. Vilket var vad Theo gjorde också. 

Inför barn nummer 2 var jag helt blank. Jag tänkte inte alls på hur det kunde bli, jag tog liksom emot det med öppna armar helt enkelt. Än så länge har det gått bra. Mitt tålamod har prövats flertalet gånger med tanke på all avundsjuka men det har ändå gått bra. Jag har inte gjort allt perfekt men jag är ändå nöjd när jag ser tillbaka på den tiden som vi varit tvåbarnsföräldrar och de val vi gjort under denna korta tid.

Likes

Comments

Denna förmiddag har gått i ett! Efter frukost har jag skrivit matlista + inköpslista, matat William, sövt William, tagit på mig och William kläder, plockat fram kläder till Theo, plockat undan ren tvätt från trappan och mu plockar jag iordning 60-tvätten från tummlaren. Och klockan är inte ens 11, bra jobbat 😉

Likes

Comments

06.20 bestämde sig William för att gå upp! Det var bara att göra som han sa 😉 Så nu sitter vi och kollar på gladiatorerna. Hör nog Theo dock som smyger runt på övervåningen så båda grabbarna bus verkar vara i farten!

Likes

Comments

Träningen är klar, kvällsmaten (kebabsallad) intagen och barnen sover gott. Vilken lång kväll jag har! Ja, jag skriver jag för sambon har en bekant här så de sitter på övervåningen och pysslar med hockeykort.

Klockan 20.00 är det SVT1 som gäller här hemma! Gissa låten heter programmet och har laddat ner en app så jag också kan spela 😁 Något roligt måste man ju ha en lördag som denna!

Likes

Comments

Snyggt från Nelly!! De översta skorna funderar jag på att köpa å ha till tärnklänningen i juni nästa år! Eller vad tycker ni? Kommer ha en ljuslila (syrenlila) klänning med svart band och blomma som dekoration under bysten.

​Innehåller adlinks

Likes

Comments

Idag fick killarna lite nytt igen!! Theos tröja är från Design By KappAhl och Williams kläder är från Newbie. Prislappen då? Ynka 100:- 😄

Likes

Comments

​Jag kommer alltid att finnas för mina barn. De ska känna under hela sitt liv att de kan komma till mig om det är något. Oavsett om de har betett sig illa så ska de kunna berätta det för mig. Att ge dem tid och kärlek är oerhört viktigt. 

Jag vill inte att mina barn ska se tillbaka på sin barndom och tänka "vilka trista föräldrar, de brydde sig aldrig om oss". Jag vill att de ska få fina minnen att ta med sig. De ska också lära sig att jag är rättvis, de ska veta att om de har gjort något fel så blir det konsekvenser av sitt beteende. Har de varit elak mot en kompis så ska man berätta varför man gjorde en viss sak och prata ut med kompisen. Jag säger INTE att man ska be om ursäkt per automatik. Det kan ju vara så att kompisen tex sa en elak grej till Theo och då blev reaktionen att han slog till. Det är absolut inte okej (jag kommer lära mina barn att det aldrig är okej att slå första slaget, däremot att försvara sig) att slåss men drog ett exempel. Då menar jag att man ska prata igenom händelsen för att se vad som gick snett och varför det hände helt enkelt. 

Jag vill kunna ge mina barn fina minnen. Detta genom att hitta på olika saker med dem, campa, resa, biokvällar eller filmmys i soffan. Jag vill att de ska se vilken mysig familj vi är. Jag vill också att de ska kunna se vår familj som en plats där man tar hand om varandra. Theo pratar redan mycket om sin familj. Att jag, pappa och William är hans familj och att han älskar oss <3

Likes

Comments