Header

Hej på er!! Står alldeles för tomt här för tillfället med är ju dock förståligt nu när det endast är 11 DAGAR KVAR TILL JAG TAR STUDENTEN !! Det är helt sinnesjukt och de kommande dagarna är ännu sjukare haha.
Här ovan ser ni två bilder från i fredags när jag hade en kväll i världsklass, en såndär kväll man kommer titta tillbaka till och vilja uppleva igen. Fy va fina vänner jag har och FY va underbart livet är!!
Lämnade idag in alla böcker, slängde alla block och papper samt rensade skoldatorn. Herregud, det är verkligen min tur nu!?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Godmorgon tisdag!! Hur är det i Sverige?
Här skiner solen mellan molnen, är mycket svalare idag vilket jag är ganska tacksam för. Har varit runt 35grader de senaste dagarna och har bränt mig lite mer än planerat, haha. Klagar inte dock, hellre stekhet sol än regnet som är lovat de 2 kommande och sista dagarna.. Vi funderar dock på att åka in till Chania om vädret skulle vara det sämre imorgon, för lite shopping och mys.
Har haft sånna fantastiska dagar här borta och jag har så blandade känslor över att resan börjar nå sitt slut.

Likes

Comments

Hej på er från ett kokhett Kreta!! Är runt 33 grader idag, igår var det upp mot 37 och gissa hur mycket jag brände mig.. haha
Idag är tredje soldagen och vi ska alldeles strax gå upp på rummet och äta lite lunch. Lever verkligen livet här borta!!

Likes

Comments

En bild från Valborg som spenderades i Uppsala med en drös underbara tjejer.
HEJ! Jag är så trött så trött, varför vet jag inte. Känner mig trött konstant nu när jag inte tränar, vill verkligen inte börja träna för tidigt efter förkylningen och riskera att bli sjuk inför resan. Annars är livet perfa, efter en del prat i skolan idag kom jag fram till att detta är den SISTA riktiga skolveckan för mig NÅGONSIN på gymnasiet ????? Förlåt men kan verkligen inte fatta att det är min tur, att JAG ska ut i vuxenlivet? Beställde hem en så fantastisk skapelse idag till mösspåtagningen och jag ber till gudarna att den sitter som jag hoppas!!

Likes

Comments

God kväll på er. Den här helgen sprang iväg vilket känns både positivt och negativt. Negativt då jag spenderade hela lördagen i sängen med migrän och feber samt kämpade mig igenom 08-15 pass idag med en öm kropp. DOCK positivt eftersom att det nu är 4 DAGAR kvar tills jag och Alva sticker till Kreta!! De kommande dagarna kommer bestå utav plugg i massor för att få klart allt det sista, träning samt packande. Vi stack och solade en snabbis idag för att få lite färg iaf inför resan. Finns det nått värre än att åka utomlands och vara så blek att man knappt syns? Haha
Ha en bra vecka!! PEPP

Likes

Comments

Solen skiner och det är fredag, precis som det ska vara. Ska alldeles strax fixa mina fransar och sen bege mig upp till pappa för att lägga mig ute i solen. Perfekt

Likes

Comments

Idag blev en lång dag som avslutades med en nap på en timme i solen innan jag drog ut och sprang en runda. Det här vädret ger mig så mycket energi och har ett sånt lyckorus inom mig !! Vill att det ska vara såhär varmt (om inte varmare) i all evighet. Om 1 vecka sitter jag och Alva på planet till Kreta och jag bara ler av tanken. Kommer bli en så underbar vecka.
Imorgon väntas skola, fylla på fransar och sen antagligen after school med klassisarna. En perfekt fredag! Kram

Likes

Comments

Imorgon är nästsista skoldagen denna vecka, jag har sovmorgon och två sköna lektioner. Precis vad som behövs då jag dragit på mig feber och halsont.. kände av det redan i måndags och blir väl inte bättre av att jag vistas i solen.
Idag klarade jag iallafall av SISTA gymnaisearbetes-redovisningen och opponering, vilket är en sån tyngd från axlarna som släpper. ÄNTLIGEN

Jag skulle begett mig till Linnea nu ikväll för mys och studentplanerande men mår som en kratta så blir hemma. Hellre bli frisk ordentligt inför resan nästa vecka !!

Likes

Comments

Mitt Valborg blev succé trots att jag endast sov 2 timmar natten intill haha. Startade dagen med brunch hos Sofia hela gänget tjejer, vidare till Ekonomikum i Uppsala. Åkte senare hem, sov lite och ut till Lovisa. Hade såså kul där ute med alla tjejerna, vi drack blåbärsshots och dansade innan vi tog bussen vidare till en fest i stan. Önskar vare helg var Valborg, underbar helg!

Likes

Comments