Header

Sallad med tomat, gurka, sparris och halloumi. Såå gott och nyttigt!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

JobbJobbJobb, det är vad min vardag består utav just nu. Ledig endast knappt 1-2 dagar per vecka, 15 av 36 pass kvar att utföra innan en veckas semester på Menorca. Mer än behövligt kan jag säga!! Nu ska jag duscha och sen invänta P. Sovmorgon imorgon, LYX.

Likes

Comments

Ska ta tag i bloggen i sinom tid, ta lite tålamod med mig så kommer en fräsch start. Kram

Likes

Comments

Midsommarafton står runt hörnet och jag är så fantastiskt taggad verkligen. Vi ska vara ett stort tjejgäng som ska umgås hela dagen och grilla osv. SÅ mys. Midsommardagen blir även den händelserik då vi ska fira Jensen som fyller 19år med en utgång. Lever verkligen livet nu, bäst att passa på innan veckorna fylls av ännu mer jobb.

Imorgon väntas mys med Tompa i förhoppningsvis fint väder. Efter ett samtal med Alva idag vill jag verkligen börja ta vara på alla lediga dagar. Man lever bara EN gång!

Likes

Comments

Ikväll vaknas 19års firande, ser så fram emot en kväll med tjejerna. Såå behövligt!!

Likes

Comments

ÄNTLIGEN är solen tillbaka igen, man får verkligen en helt annan energi när den lyser. Började dagen imorse med att göra fransar och sen spenderat resten i solstolen. Fantastiskt att vara ledig när det är så varmt. Har så mycket roligt planerat denna helg, grilla med klassen, shopping och födelsedagsfirande. TOPP

Likes

Comments

Tisdagen är kommen och nästan halva juni har redan gått??! Kan inte förstå att det hela 11 dagar sen lilla jag tog studenten. Sitter för tillfället i lunchrummet på MITT NYA JOBB!! Tror inte jag berättat det men har sagt upp mig från Max och jobbade mitt sista pass i torsdags. Har nämligen fått sommarvikariat med chans till vidare anställning till höst på Ica Maxi. Känns super kul verkligen och jag trivs.
Har sån sinnessjuk träningsvärk i ryggen från gårdagens pass på gymmet. Blev en rejäl genomkörning av kroppen och det brände kan jag säga. När jag slutat vid 16 ska jag hem, stoppa nått i magen och sen iväg och köra bröst/axlar/armar samt intervaller på X-trainern. Blir nog fantastiskt, hej!

Likes

Comments

Haft en fantastisk helg med vänner utöver det vanliga. Jag är så lyckligt lottad att ha dessa tjejer i livet.

Likes

Comments

Först och främst, HEJ!! Waow vilka dagar de senaste veckorna har bjudit på. Poängjakten ägde rum den 23/5 och fy tusan vad roligt det var. Mitt lag aka KK var grymma, vi spydde i fontänen, badade i ån, snodde vägskyltar osv. Bland det roligaste med hela studenten!!

Dagen efter poängjakten väntade Mösspåtagningen, och Waow vilken dag. Blir helt varm i kroppen vid tanken av denna dag. Vi startade med frukost hos Gustav där vi drack och sjöng samt delade ut klassnomineringarna. "Klassens titta, jag gymmar" blev min, haha.

Efter det drog vi oss till skolan, satte på oss mössan i kompassen med alla andra treor med sång och glädje och drog oss sedan vidare för ännu mer firande.

Vid 3 samlades hela klassen hos Julia för grillade och lekar, skrattade tills grät. Min fina fina klass, aj mitt hjärta.

Likes

Comments