Header

Hej på er! Då var det torsdag & imorgon är det fredag! Äntligen fredag.
Idag har jag varit i malmö hela dagen, vi hade ännu en dag i skolan. När jag kom hem så började jag plugga inför tentan som vi har på tisdag. Så himla mycket som man ska kunna!
Nu tar jag det bara lugnt, orkar inget annat.

Imorgon är det som sagt fredag och då ska jag jobba. Men jobbar bara eftermiddag, så har sovmorgon. Första sovmorgonen denna veckan!

Hoppas att ni alla har haft en bra dag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

New in

När jag och Joel var i Paris. Så hittade jag dessa inne på adidas och jag blev typ kär haha.
Tittade först på ett par silvriga, men sen hittade jag dessa! Har inga vita skor och tycker att de guldiga på skorna är super fint! Dessa blir perfekta till våren och sommaren.

Likes

Comments

Denna nocco var inte helt fel, jag älskar nocco. Brukar oftast dricka det när jag gymmar, men idag är denna en tröst dricka.
För idag skulle jag ha varit i Malmö hela helgen. Men vaknade och mådde illa, så åkte bara ner till Malmö för att göra tentan.
Sen när jag kom hem så la jag mig i sängen och där har jag varit resten av dagen. Och kommer fortsätta vara där.

Imorgon ska jag till Malmö igen. Hoppas att jag mår bättre!

Likes

Comments

Vardag

Saknar värmen och att gå runt i shorts

Hej på er!
Idag är 3 dagen med feber och jag är väldigt trött på detta. Vill bli frisk så jag i alla fall kan lämna huset. Men har så hög feber, så orkar inte göra så mycket. Så de senaste dagarna har jag antingen legat i sängen eller suttit i soffan.

Men jag hoppas innerligt att detta försvinner imorgon, för på måndag har vi tenta på massagen och jag vill inte missa den.

Likes

Comments

Vardag

I måndags så tänkte jag "Ny vecka och jag ska jobba hela veckan". Men vad fel jag hade, igår när jag kom hem ifrån jobbet så började jag frysa. Men trodde att det var för att det var kallt ute. Så imorse när jag vaknade, så hade jag en hemsk huvudvärk och hög feber. Så det var bara att stanna hemma (igen). Är så trött på att vara sjuk!
Ska vara hemma imorgon också, bättre att vara hemma och vila.

Likes

Comments

Resor

I Söndagskväll så kom jag och Joel hem ifrån Paris. Vi var där torsdag till söndag. Ingen av oss har aldrig varit där, så det var kul att se något nytt. Vi såg alla de där viktiga se värdigheterna, som man bara måste se. Det vill säga Notre dame, Eiffeltornet, Louvren och triumfbågen.

Likes

Comments

Vardag

Bilder ifrån Österrike

Hej på er alla! Känns som det var ett tag sedan, som jag skrev här. Men tiden bara försvinner och jag hinner inte riktigt med.
Kom hem i lördags morse, på kvällen kom Joel. Sen spenderade jag hela söndagen med honom. På måndagen åkte jag till malmö, för er som inte vet det. Så har jag påbörjat en massageutbildning, så i juni är jag färdig utbildad massör! Så var i malmö, måndag och tisdag.
Igår var det tillbaka till jobbet, insåg att jag inte hade jobbat på två veckor. På grund av att jag först var på utbildning, sen blev jag sjuk och sen var jag på semester.

Idag har jag jobbat och dagen har rullat på väldigt snabbt. Nu ska jag plugga, får se hur mycket jag orkar och hinner. Imorgon är det fredag, så då ska jag första jobba sen ska jag träna pojkarna och efter det ska jag till Joel.

Hoppas att ni alla har haft en bra dag!

Likes

Comments

Hej på er! Nu är jag hemma igen, kom hem ungefär klockan nio imorse. Då hade vi åkt bil sen klockan 13.00, så det blev många timmar i bilen. Men för min del så gör det inte så mycket, med att sitta i bilen så länge.

Har bara tagit det lugnt hela dagen, eller städade innan. Men det var dammigt och äckligt här, så det behövdes. Ikväll någon gång så kommer Joel!! Har inte träffat honom på väldigt länge, det har snart gått två veckor. Så saknar honom väldigt mycket!

Hoppas att ni alla har en bra dag!

Likes

Comments

Allmänt

Det finns så många låtar, som jag aldrig tröttnar på. Här nedan kan ni se några, som jag aldrig kommer tröttna på.

Dessa fyra låtar tröttnar jag aldrig på. Kan lyssna på hur många gånger som helst utan att tröttna.

Likes

Comments