Header

Mat

Idag fick jag hem mitt nya proteinpulver och oh vad gott det var!
Smakade precis som jordgubbsmilkshake.
Efter att jag hade gymmat, så åkte jag inom maxi och hittade allt det andra. Snickers proteinchoklad, en protein cookie och barbells milkshakes. Det ska bli kul att testa detta, älskar att testa nya saker!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Så himla skönt att det är fredag!! Även om jag bara har jobbat tre dagar denna veckan, så känns det som om det har varit en lång vecka. Men detta beror på att jag har haft tre långa arbetsdagar.
Efter jobbet, så körde jag till gymmet. Idag var det mina axlar och mage som blev plågade. Älskar att köra helt slut på mig själv.

Sen ikväll åkte vi (familjen) till ett ställe i hässleholm och åt gudomligt goda hamburgare!

Hoppas att ni har en bra dag!

Likes

Comments

Allmänt

Jag har börjat lyssna på poddar. Har innan känt att det inte var något för mig. Men det är skönt att lyssna på det, när jag kör till och från jobbet. Men har bara hittat två som jag verkligen gillar.

Andrea och Matilda.

Den andra är Noel och Ludwig.

Likes

Comments

Recept

Dagens frukost fick bli gröt. Tycker att gröt är så himla gott och jag känner mig mätt länge
Jag hade i:
1 dl havregryn
2,5 dl vatten
Lite hallon och blåbär

Sen toppade jag detta med banan, hallon och blåbär. Detta blev så gott!

Likes

Comments

Träning

Som jag skrev i detta förra inlägget, så stod det rygg på schemat idag. Körde som en pyramid som jag har gjort någon gång innan. Det är så jobbigt, men träning ska vara lite jobbigt.

5 min rodd (uppvärmning)
Lats pulldown
Raka latsdrag
Barbell rows
Cable crossLikes

Comments

Vardag

Hej på er! idag har jag varit i Malmö hela dagen! Så är lagom trött. Men är väldigt taggad på gym, för idag är det rygg. Fast trodde att det var axlar idag, enda tills jag kom hem och tittade i min kalender.

På tal om min kalender, jag glömde denna hemma. Och jag kände mig så förvirrad utan den, skulle skriva in saker i den och hade behövt titta i den. Men jag hade glömt den hemma!
Jag hade inte koll på vad jag skulle träna, jag kunde inte svara Joel på frågan hur jag jobbade nästa vecka eller om jag var i Malmö.
Insåg att jag verkligen inte klarar mig utan den.

Likes

Comments

Allmänt, Vardag

Hej på er!
Jag har haft en väldigt bra helg! Har spenderat hela helgen med min favorit, älskar att få umgås en helg helg med honom.
I fredags så hade vi kalas för pappa, så hela släkten var här (eller ja släkten på mammas sida). Sen i lördags, så åkte jag och Joel hem till honom. Vi gjorde inte så mycket, bara tog det lugnt och pluggade. Söndagen så ungefär likadan ut.

Tog inga bilder i fredags eller lördags eller söndags.

Likes

Comments

Recept

Banan pannkakor är nog det bästa jag vet! Gjorde dessa igår morse till frukost, toppade det med hallon.
Så gott!

Jag hade i:
1 banan
1 msk smör
2 ägg
Lite vaniljpulver


Likes

Comments

Allmänt

Jag har satt upp ett litet roligt mål, jag kan tycka att det är viktigt att ha ett mål.
Mitt mål är att gå runt 10 000 steg om dagen, kan faktiskt erkänna att än så länge är så är det inte många dagar som jag har klarat det.
Men när jag bestämde mig för detta, så lät 10 000 inte så mycket.

Vad som är viktigt när man sätter ett mål, det är att inte ha en för hög ribba. För det ska vara något svårt, men samtidigt så ska man veta att man kan klara av det.

Sen kan jag tycka att det är viktigt att inte ge upp. Känns ditt mål jobbigt, så är det bara att fortsätta försöka. Jag kan tycka att mitt mål är lite jobbigt, för det är inte varje dag som jag orkar gå. Men sen när jag väl är ute och går, så är det så himla skönt att vara ute.
Så det gäller bara att börja, för till slut så känns det inte så jobbigt.

Likes

Comments

Träning

Hej på er!
Idag började jag dagen men att jogga en runda. Känner att jag behöver börja träna upp min kondition. För jag har så dålig kondition, tror att det är för att jag har varit sjuk så mycket.

Jag tycker att det är väldigt jobbigt att ha såhär dålig kondition. För jag har nog aldrig haft så dålig kondition.
Men nu har jag bestämt mig för att den ska bli bättre, eller rättare sagt den måste bli bättre!

Likes

Comments