Header

Hej på er! Nu är jag hemma igen, kom hem ungefär klockan nio imorse. Då hade vi åkt bil sen klockan 13.00, så det blev många timmar i bilen. Men för min del så gör det inte så mycket, med att sitta i bilen så länge.

Har bara tagit det lugnt hela dagen, eller städade innan. Men det var dammigt och äckligt här, så det behövdes. Ikväll någon gång så kommer Joel!! Har inte träffat honom på väldigt länge, det har snart gått två veckor. Så saknar honom väldigt mycket!

Hoppas att ni alla har en bra dag!

Likes

Comments

Allmänt

Det finns så många låtar, som jag aldrig tröttnar på. Här nedan kan ni se några, som jag aldrig kommer tröttna på.

Dessa fyra låtar tröttnar jag aldrig på. Kan lyssna på hur många gånger som helst utan att tröttna.

Likes

Comments

Allmänt

Det finns två saker som jag hade velat göra. Eller ja, lära mig.

Det första är att jag vill lära mig, att surfa. När jag ser människor göra det, så ser det så avslappnat ut och fridfullt.
Men detta är en sådan sak, som hade varit fräckt att kunna.
Dock så är det inget man kan göra i Sverige, så får åka till något annat land och lära mig.

Den andra saken är att dyka med tuber. Jag hade snorklat mycket när jag var liten och vi var på semester. Men det hade varit så fräckt och kul att lära sig dyka med tuber. Tänk att få se allt som lever i havet. Men jag hade helst velat lära mig detta utomlands, för tycker att det finns mer att se utomlands.

Likes

Comments

När går du upp?
Det beror på när jag börjar. Börjar jag senare så brukar jag gå upp vid 8. Men är det en tidig dag, det vill säga att jag börjar 8. Så brukar jag stiga upp halv7.

Vad är det första du gör varje morgon?
Går på toa, sen äter jag frukost.

Hur lång tid tillbringar du i badrummet varje morgon?
Har allt mitt smink på mitt rum. Så det enda jag gör i badrummet är, att duscha, borsta tänderna och gå på toa.
Så det kn vara allt ifrån 5 min till 15 min.


Är frukost viktig?
Jag tycker att frukost är det viktigaste målet på hela dagen. Men sen brukar jag inte äta så mycket, en macka brukar räcka.

Vad äter du till frukost?
På helgerna så är det ibland pannkakor eller frallor. Men på vardagar så är det oftast en macka, men ibland gör jag en smoothie bowl. Då brukar jag förbereda smoothien dagen innan.

Är du morgontrött?
Nej, det skulle jag inte påstå. Visst, att jag tycker om att ligga kvar i sängen när alarmet har ringt. Men jag brukar ändå vakna på en gång och känna mig pigg.


Vad har du för alarm?
Jag har en melodi som är iphones egna, tycker att den är väldigt skön att vakna till. Den heter höjning, tror faktiskt att den är standard.

Hur ser en perfekt morgon ut?
Att vakna självmant och känna mig utvilad. Sen en god frukost, helst pannkakor eller scones.

Hur går du helst klädd på morgonen?
Myskläder.

Likes

Comments

Älskar detta! Äntligen får jag åka skidor, njuter av det så mycket!
Hoppas att ni alla har det bra!

Likes

Comments

Äntligen finns de ute, har längtat efter att få prova dessa.

Likes

Comments

Allmänt

Jag älskar kepler böckerna, har tidigare läst hypnotisören och stalkern. Gillar sättet som böckerna är skrivna på, fastnar alltid.
Därför har jag bestämt mig för att läsa alla böckerna, eftersom det är en bokserie. Så den som är efter hypnotisören är denna, hoppas på att den är lika bra.

Likes

Comments

Köpte denna igår på adlibris och den kom idag! Asså wow, har aldrig varit med om att det har gått så snabbt att få hem något Blev sjukt imponerad!
Som ni ser på bilden, så köpte jag boken som handlar om bunkerläkaren. Det ska faktiskt bli spännande, att läsa den boken. För man läste så himla mycket om detta i tidningarna, så det ska bli spännande och läsa ut hennes perspektiv.

Likes

Comments

Vardag

De som känner mig väldigt väl, de vet att jag inte kan sitta still. Jag vill göra något hela tiden eller ja, mår jag skit och är trött så vill jag inte göra något. Men när jag känner mig ok och är pigg, så har jag väldigt svårt att sitta still.
Egentligen borde jag ta det lugnt, men har precis städat och fixat på mitt rum. Ska strax packa mina saker till Österrike. Sen vet jag inte vad jag ska göra, får se.

Hoppas att ni får en fortsatt bra dag!

Likes

Comments

Allmänt

Köpte tulpaner härom dagen, enbart för att jag skulle få lite vårkänslor. Men jag älskar att ha blommor inne på mitt rum, speciellt tulpaner. De är så fina!

Likes

Comments