​Hejsan alla! 

Blev en liten sovmorgon idag, det är ju trots allt lördag. Leo är ganska slut efter första veckan på dagis, så han sov till 9 idag. Skönt! Idag åker vi till Leos pappa och ska tillbringa natten där. Sen imorgon så åker vi hem till Uppsala och ska ladda upp lite inför dagis på måndag.

Det är sjukt segt att blogga från mobilen, så jag sätter punkt här så önskar jag er en mysig lördag! 

Puss på er 😘

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan!

Nu har jag inte bloggat på ett bra tag, Men hela livet har varit en stor soppa ett tag nu. Men nu är det ett nytt år, nya möjligheter som alla säger. Så har rensat hela bloggen och nu ska jag försöka igen.
Jag är som sagt mamma, 18 år gammal. Fick min son när jag var 16 år. Det har inte varit lätt, men så himla kul att se min son Leo utvecklas!
Vi har tagit oss igenom ett h*lvete jag och Leo. och hans pappa delvis. Först hamnade vi på utredningshem när Leo var 6 månader, Sen när Leo var 10 månader hamnade vi på famijebehandling. Bodde där i 8 månader, Leos pappa flyttade ifrån oss på familjebehandlingen, han fick inte vara kvar där. Anledningen behöver vi inte gå in på, men nu har jag fått en nybyggd fräsch 2a i Luthagen i Uppsala, och har bott där sen November förra året. Leo har precis börjat dagis och jag ska snart börja i skolan igen! Känns som att livet börjar falla på plats nu, äntligen!

Om någon ens ska yttra sig om att jag skaffade barn när jag var så ung, kan ju bara ta en titt på sig själva innan.
Jag är så trött på att höra ''barn ska inte ha barn'' osv osv, jag tänker inte alls på min ålder. Jag tänker att jag får mer tid med min son, att jag har mer ork att göra saker med honom. Hellre en ung mamma som orkar hitta på saker än att vara 30 år och skaffa barn och inte orka krypa på golvet när man leker med sitt barn. Och sen är det så sjukt skönt att man har mognat så fort som jag blev tvungen till. Slippa allt fjortis-bråk, alla omogna tonåringar som tror att dom är störst bäst och vackrast. Nej, fy. Jag är hellre hemma med min son!

Nu tackar jag för mig ikväll, ska sova om en stund. Skriver mer såfort jag har tid!
Leo har kastat min dator i golvet, men ska försöka slänga in ett inlägg från mobilen!
Puss på er 😘


Likes

Comments