Header

Halli hallå!
Denna vecka har varit riktigt tuff. Har mått så dåligt och varit förkyld, jobbat och kämpat på ändå medans min kropp skriker NEJ! Så den här helgen har jag bara legat i soffan och vilat. Men paniken och stressen börjar bli galen just nu. Fick nycklarna till nya lägenheten i fredags och innan jag kan flytta in så måste det målas och fixas lite med elen för att sedan flytta in nästa lördag. Stressen är den att jag har inte börjat packa än, har inte haft kraft eller lust till det i veckan. Så jag tänkte börja idag och när jag väl börjar så inser jag vilket kaos jag har ställt till med på bara några minuter haha. Jag vet inte vart jag ska börja eller hur jag ska packa. Jag blir galen! Men jag löser det säkert på något vis.

Känner jag någon snäll jävel som är stark och som skulle vilja hjälpa till med att flytta min säng, soffa och tv? Så skulle jag bli överlycklig!!🙏🏻
Har två som hjälper till men behöver extra händer som klarar av att bära tungt!

För övrigt så rullar livet på och jag längtar såå mycket efter julen och framförallt julmaten😍🎅🏼🎄🎁
Funderar även på att kanske vara hemma på nyår. Gjorde det för två år sen (om jag minns rätt) och det var såå skönt! Men vi får se hur det blir, jag hinner säkert ändra mig flera gånger om🙄

Ha det bäst!
Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Vill börja med att tacka Jenny&Fredrik för ett så fint dop igår. Allt var så fint och det gick så bra för Tindra. Jag och Therese fick även den finaste gåvan att bli gudmödrar.

En av mina största rädslor är att stå inför en stor grupp att prata. Men trots det så valde jag att skriva ett tal som jag sedan läste upp i kyrkan på dopet. Hela kroppen skakade, men jag klarar det!🙌🏻 är så stolt över mig själv!

Men eftersom att jag inte hade en mikrofon så hörde inte alla mitt tal, så jag skriver mitt tal här för alla som vill läsa.

Kära älskade Tindra ❤️
Älskad, det är precis vad du är. Av så många och framförallt av mig. Att ett litet liv som dig kan sprida så mycket glädje och kärlek är helt fantastiskt. Du har vart så efterlängtad och att jag nu får vara här och följa din resa genom livet är allt. Jag kommer alltid att finnas här för dig, i medvind och i motvind.

Jag älskar dig Tindra. Min kärlek till dig kan jag inte sätta ord på. Istället kommer jag visa dig det genom att alltid finnas där för dig och skämma bort dig med min kärlek, glädje och närvaro. Hos mig har har du alltid en famn att landa i.

Och tack till er Jenny och Fredrik att just jag får vara gudmor till Tindra. Ni är helt fantastiska föräldrar och jag inspireras verkligen av er. All lycka och kärlek till den finaste familjen.

& Therese, tillsammans är vi gudmödrar till älskade Tindra. Jag tvekar inte en sekund på att vi kommer vara dom bästa gudmödrarna för henne. Tack för att jag får dela den finaste gåvan tillsammans med dig.

Jag älskar er ❤️

Har några mobilbilder från dopet men jag kommer lägga ut fler och bättre bilder framöver.

& tack igen för ett fint dop❤️

Kram

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

har haft jättebra dagar med, aw med jobbet, påskmiddag, firande för älskade Felicia, hemmamys, solat mm. Älskar verkligen påsken och jag är så glad att solen titta fram tillslut. ☀️ nu ska jag göra i ordning frukost och senare ska jag åka till mormor och Per på en fika. Ikväll blir det en lugn kväll hemma med min lilla prins Milton.

💕

Likes

Comments

Hade en jättetrevlig kväll igår. Blev bowling med familjen och sen middag på Pinchos. En toppen kväll som vi måste göra fler gånger!
Idag ska jag bara vara hemma. Tänkte sätta mig på balkongen och sitta i solen när det blir lite varmare. En kort vecka och långhelg väntar också. Älskar verkligen påsken. Det är så glatt och om solen tittar fram kommer det bli guld!


Likes

Comments

Hejhej!
Vakna väldigt tidigt idag. Det är så typiskt när man äntligen får sova ut. Men jag klagar inte, har en del att fixa innan jag ska iväg så nu har jag tid att fixa allt i lugn och ro utan stress. Har precis målat & fixat naglarna, vilket jag inte har orkar gjort på flera veckor. Så det är skönt att då det gjort. Nu ska jag försöka få i mig något att äta. Har så svårt att äta på morgonen så måste vänta nån timma eller ibland även timmar innan jag kan få i mig något utan att må illa. Efter det blir det duschen och sen ska jag börja fixa mig. Ska hem till pappa på farsdagsfika (firar en dag tidigare). Efter det går jag direkt till biografbaren där jag ska på bubbel/ostprovning. Ska bli riktigt roligt! Sen får vi se hur kvällen fortsätter.

Önskar er alla en bra helg så hörs vi snart igen!
💕

PUSSEN

Likes

Comments