A young mothers diary

God helg til dere som leser bloggen min. I går så startet helgen og da kjøpte vi inn taco og spiste det i tillegg til at vi så film. I dag så fikk jeg velge middagen, og da blir det laks med poteter, rømme og gulrøtter. Det er for øvrig min favoritt matrett. Vi kjøpte også en ny seng i dag, noe som var utrolig godt! Vi har sovet på sovesoffa i et halvt år, og 4 mnd før der igjen så sov vi kun i en enkeltseng. Så det å få sovet i en ordentlig stor seng er skikkelig digg!

Jeg sliter jo masse med søvn på grunn av den lille i magen. Jeg står opp så og si annenhver time for å gå på do om natten. Jeg finner ikke en eneste komfortabel måte å sove på heller. Ligger jeg på ryggen så får jeg nesten ikke til å puste. Ligger jeg på venstre side så får jeg plutselig krampe i låret, samme med høyre side. Så da må jeg bytte på de hele tiden og det våkner jeg også av. Det å ligge på magen er ikke et alternativ da det er meget ubehagelig. Jeg er jo kommet inn i uke 28 nå, så jeg begynner egentlig å bli lei det å være gravid. Er ikke akkurat en dans på roser.

I begynnelsen av graviditeten så var jo jeg dårlig hele tiden. Kastet opp tjuefire sju, lå med feber også. Når jeg endelig var ferdig med feber så fikk jo jeg omgangssyken. Så min graviditet har ikke vært enkel i det hele tatt. Men, det kommer jo selvfølgelig noe bra ut av det! Jeg tenker stadigvekk på det med å føde. Jeg er faktisk ikke redd for å føde, jeg gleder meg mye mer egentlig. Den følelsen man får av å se barnet som du har båret i 9 mnd(+)(-) for første gang i virkeligheten. Jeg gleder meg så fryktelig mye til å få se hvordan min sønn kommer til å se ut. Er han mest lik meg, eller er han mest lik sin far, eller kanskje en god blanding? Eller kanskje han ikke ser ut som noen av oss, he-he. Håper de 86 dagene går fort, da det er kun så mange dager igjen til termin.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

  • 450 Lesere

Likes

Comments

Hei. Slenger med et innlegg til i dag for at ikke bloggen skal se så naken ut. Jeg kom på at jeg ville dele mine tanker om det å bli mamma som tjue, og hvordan det var når jeg fant ut at jeg var gravid. Jeg fant det faktisk ikke ut via en tisse-pinne som noen kaller de. Jeg var hos legen da jeg fant ut av det. Jeg hadde nemlig vært kvalm meget lenge, og jeg var og tok test hos legen tidligere, men viste seg at jeg ikke var gravid da. Jeg lurte veldig mye på hvorfor jeg drev å kastet opp i hytt og pine. Det var ikke bare sånn morgen kvalme, men kveld og natt også. Kastet opp hele tiden, fikk ikke i meg noe som helst mat. Drakk mye vann gjorde jeg. Etter en ukes tid så dro jeg tilbake til legen og spurte om en hel-sjekk i håp om å finne ut hva som var galt med meg. Jeg hadde fått spørsmål om det meg graviditet, men sa at de kunne utelukke det sånn egentlig siden jeg hadde tatt test i forveien. Men som lege, så gjorde de ikke det. Jeg satt på legekontoret helt alene og ventet på at legen skulle komme tilbake med prøvene. Når damen kom inn så viste jeg egentlig ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Så jeg satt jo bare der og ventet på hva hun hadde fått svar på.

Når hun åpnet munnen, så vet jeg egentlig ikke helt hva jeg hørte. Men ordene "du er gravid" forstod jeg meget godt. Jeg felte en tåre med en gang jeg tok det til meg. Hun fortalte meg at jeg var 6 uker på vei. Alt jeg klarte å tenke på mens jeg snakket med henne om hva jeg burde få i meg osv siden jeg hadde et barn i magen, var egentlig hvordan jeg skulle fortelle dette til samboeren min, aka barnefar. Når jeg kom ut av legekontoret, så satt han der og ventet på meg i venterommet. Jeg smågråt på vei ut, og han skjønte hva som hadde hendt. Han selv viste ikke hva han skulle si, men for å si det slik; vi begge var veldig glade for at vi skulle stifte familie.

Så jeg ender nå opp som mor på 20 år, og kunne ikke vært mer fornøyd egentlig. Jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til å møte gutten som ligger i magen min. Hver gang han rører på seg, strekker seg eller sparker så blir jeg overgira. Hver gang jeg ser en video av et lite barn, så feller jeg en tåre. #hormonell. Er jo ikke så veldig lenge til jeg skal på føden, og vet det er mange som gruer seg til slikt, men jeg derimot gleder meg til å se hvordan jeg kommer til å håndtere det. Jeg har jo veldig liten smerteterskel, så synes synd på barnefar. Men, det er totalt verdt det!

  • 670 Lesere

Likes

Comments

Hei! Velkommen til min blogg. Dette er mitt første innlegg, så tenker egentlig at jeg kan bare hoppe inn i det. Jeg har jo pleid å blogge før hos blogg.no, men byttet over til nouw nå. Bloggen min tidligere lå på topp 100 i Norge, aka 48. plass. På den tiden var jeg vel ute etter flest lesere og slikt, men nå blogger jeg for min egen del slik at jeg får fått ut ting jeg har i hodet mitt for eksempel.

Men som tittelen sier, summervibes. Vi har nå kommet inn i måneden Mai, og varmen kommer stigende opp. Dette får meg til å få en skikkelig sommerfølelse. Jeg har alt grillet 3 ganger i år, og vet det blir mange flere ganger. Jeg har egentlig gruet meg litt til sommeren siden jeg blir gående høygravid. Jeg har hørt mye om at det blir ekstra varmt som gravid, og at du ender opp med å tygge isbiter i hytt og pine. Det gjorde jeg alt i vinter, så lurer på hvordan det blir nå som sommer og varme kommer. I sommer så har jeg og min samboer mange planer. Først og fremst så flytter vi inn i en ny leilighet, noe som jeg gleder meg kjempe masse til! Vi har bodd i en hybelleilighet sånn midlertidig før vi fant ut at jeg var gravid, og det er ikke barnevennlig her. Men etter mye slit med å finne en leilighet, så har vi endelig funnet. Jeg ser veldig frem til å få ordnet i stand til Liam kommer. Liam er forresten navnet på min lille sønn som ligger i magen min.

Noen dager etter at vi har fått flyttet, så skal vi til Hønefoss, der min samboer kommer fra. Nemlig fordi vi er invitert i bryllup til hans storesøster. Jeg ser veldig frem til det også, siden jeg kommer veldig godt over ens med familien hans og jeg trives i deres selskap. Vi skal være der i ei uke, så ser veldig frem til en flott liten ferie dit.

Jeg og min familie snakker også om å dra på en ferie til Sverige eller noe. Vi har tenkt på östersund, da jeg har pleid å reist dit på ferie da jeg var yngre. Jeg hadde jo en flott barndom, spesielt disse ferieturene. Så når Liam kommer til verden så tenker jeg at han skal få oppleve det samme. Badeland, mini-golf, grilling og badminton. Hurra for sommeren!

Har dere noen planer til sommeren?  • 687 Lesere

Likes

Comments